Şöyle odaklanmaktan korkuyorum odaklandığım zaman herkesi unutuyorum kim olduğumu bile unutuyorum bu beni korkutuyor kendimi unutmak benliğimi unutmak kendimi odaklandığım şeye kaptırıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu tarif ettiğin olgularda zekanın etkisi var fakat bu üstün zeka ile değil ruh hali ile alakalı daha çok...
odaklanmayla üstün zeka ne alaka senin söylediği aizaymır
Üstün zeka tanısı koydu doktor. Alzaymir bir şey odaklanmaktan olmaz alzaymir genetiktir
sen farklı doktora görün derim
4 Yaşından beri öyleyim alzaymir olsaydım. 🤣🤣
senin doğru olsa peşine düşerlerdi 2 yerde teste girdim biri türkiyem biri amerika türkiyedeki testi çözen yoktu dünya geneli 4 kişi benle beraber bilmiş ozamanın parası 35bin şimdiki değeri 350bin hesaba yattı çekmedim amerikadaki teste girdim delirme aşamasında dahi çıkardı bir çok çekme talepleri oldu test sonu ev araba veya para gibi öyle bir doktorun bakmasıyla olacak iş değil o
Para hakkında fikirim ben tüp bebekim doktorum profosor doktor semra kahraman. orada özel Memoli hastanesinde yapıldı. Test
ya beni güldürüyorsun tm dediğin olsun 😄😄
Hakiki ilimlerle meşgulsen değil
Bilmiyorum korkuyorum dediğim gibi. Şöyle ilgili olduğum alan ile kendi özel ildkilerimi dengeden tutamıyorum unutuyorum mesla kendimi derslere versem erkek arkadaşım olduğunu unuturum
Tuhafmış biraz insan sevdiğini unutur mu 😅
Yemek yemeyi untan biri sevgilisinde unutur
140 tan fazlaysa evet
Zorlanmıyor değilim
Nasıl başa çıkıyorsun beni çok rahstz ediyor
Hayır güzel bir şey
Hayır
Kendini daha öven kimse görmedim
Övmek mü çok kötü bir şey. Erkek arkadaşım var ve onu unutup hiç mesaj atmaya bilirim
Eeee? Üstün zekana dair başka şeyler söylemen lazım
Ders çalışmıyor çünkü
Korkuyorum rahatlığı
Seviyorum. Çünkü ben aşırıya kaçan bir insanım bu beni rahatsız ediyor
Bu üstün zeka değil birinin sana bunu söylemesi lazım maalesef. d Ama tavsiyem psikiyatriye git
Ama piskiyatriye gitim ve zeka testi yaptılar
Ben türk değilim. Yabancıyım.
Başka bir yere görün istersen. d Eğer öyle bir zekan varsa da belli ki kullanmaktan mahrumsun
Yabancı olman ne değiştiriyor bu arada
Kullanmak istemiyorum. Çocuken hep dışlandim. İyi bir şey değil zeki olmak veya üstün zekalı olmak.
Hiç bir zaman arkadaşlarım olmadı hep tek başına oturdum. Sürekli yanlız oldum. Yine yanlız olmak istemiyorum. Hocalar piskoljik sornum olduğunu düşündü. Sürekli ailemi aradılar. 18 yaşındayken 30 yaşındaki insanlara anca arkadaşlık kura biliyordum. Konuşmayı sevmiyorum diye sürekli. Korkak muamelesi gördüm. Başarılı olduğunda insanlar sana iyi değil kötü davranıyorlar. şu an sana zeki olduğumu söylerken bununla gurur duymuyorum yabancı olmam 6 dil bilmem sebebiyle üstün zekalı olmam normal ailem babam Rus annem Filistinli. Buyuzden çok değişik kültürlerde büyüdüm. Türkiye'de doğmam çok daha sebepler zekanın genetik olduğuna inanmıyorum
Ben de seninle aynı yollarda yürüdüm hemen hemen, ama elle tutulur şeylerim var. Sen diyosun ki üstün zekalıyım bu yüzden kendimi her şeyden uzaklaştırıyorum, hiçbir şey yapmıyorum
Konuşabileceğimiz başka yer var mı?
Hayır bak ben diyorum ki üstün zeka. İnsanın sosyal hayatını mahvediyor. Geceleri uyuyamıyorum düşünüyorum düşünmek istemiyorum. Ders çalışmaktan neferet ediyorum çünkü bak ben ders çalışınca kendimi durduramıyorum buyuzden. Korkuyorum ya yemek yemeden ya da su içmeyi unutursam diye unutuyorum o konuyu odaklanıyorum
Senin başka bir sorunun var emin ol. İyi bir psikiyatriste gitmelisin
Bilmiyorum olabilir. Deniyecem
Kesin git
Ben tıp okuyorum ama yinede gitmelimiyim sence sonuçta bende doktor olucam neyin ne olduğu bilirim
Psikiyatri apayrı bir dal, senin ciddi psikolojik sorunların var bak emin ol. İlaç kullanman lazım
Bana delimi diyorsun yoksa ne sorundan bahsediyorsun deli olsam tıp okurmuyum sence
Deli diye bir terim yok tıpta, bu sene başlıyosun herhalde okumaya. Bipolar vs olabilirsin
Bipolar değilim bordline olabilirim