Merhaba, demokrat bir kişilik yapım var yani ne karşımdakinin her dediğini yapmak isterim ne de onun benim her dediğimi yapmasını isterim. Elbette ricalarım olur ama her ricamın kabul olmasını beklemem veya dayatma yapmam. Aynı şekilde bana da dayatma yapılmasını istemem. Dengeli ve bir şey yapılacaksa da iki tarafın da çok yoğun isteğiyle insanların kendi içinden gelerek yapılsın isterim.
Merhaba, Tıpkı ben görsellik, tek yol tek yön aşkım, tüm yollar aşkıma gidiyor aşkıma çıkıyor aşkıma çıkar! 😅
Hanımcı mıyım! Bilmiyorum ama aşkımcıl aşkcıl bir insanım. Önce aşkım önce sevdiğim, onun mutluluğu, huzuru, gülüşleri, sevinçleri, hiçbir şey içinde ukte kalsın istemiyorum, gönlü kalsın istemiyorum, hep gönlü olsun, ben zaten aşkım mutlu oldukça daha da mutlu olurum, sevdiğim mutlu olduğu için ve mutlu eden olduğum için! 😅
Aşk her şeye değer mi bilemem ama aşkım değer aşkım için değer! 😅
Ben aşkımın ayaklarını bile yıkarım, tırnaklarını keserim, masaj yaparım, birlikte bulaşık yıkamayi bile hayal ediyordum gelecekteki eşim ile ama bulaşık makinesi girdi her eve onu çıkardım hayallerimden! 😅
Hani mesela o yıkasın ben durulayım, köpük atalım birbirimize su atalım, birbirimize dokunalım itekleşelim, ara sıra öpücük kondurup canım aşkım benim ellerine sağlık meleğim mucuk mucuk! 😅
Karım da karım! 😅
Bu kimin karısı buuuuu! 😅
Birlikte yemek hazırlamak, sofra kurmak toplamak, her şeyi birlikte yapmak, hiçbir şeyi onun vazifesi dememek!
Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadisi şerif!
Erkeğin hanımına seni seviyorum demesi sünnettir!
Erkeğin hanımına karşı sabırlı olması sünnettir!
Erkeğin hanımının ağzına eliyle yemek yedirmesi sünnettir!
Benimki benimkiler aşktandır askimdandır ama çoğu şeyim sünnet olur! 😅
Ben çok hanimciyim ama sürekli tokat atıyor eşim. Bunu bende istiyorum. Bazen elimede sopa ile vuruyor. Ilkokul çocuğu gibi ceza veriyor bana. Sizce bu normal mi.