Kişilik & Karakter Neler Nokya koydunuz hayatta? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor noktaNoktalar önemli…. Güncellemeler1 yıl Süpersiniz 🎉süper Modlar Nokta olacaktı😅 Nokia tarih oldu nerden çıktıysa…. Neler Nokya koydunuz hayatta? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. her şeye koydum ben. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Adminler başlık düzeltebiliyor. Bizde o iş yok 😹. Hiç kullanmadığım Nokia'ya Nokya koydum 😹. Pardon nokta. 1 8 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Reklâm yaptığın için Kızlarsoruyor senden para almalı 😹. Yorumla Soran 1 yıl Haha veya ben Nokia’dan ksjsjsj Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Nokia telif hakkı atarmış 😹. Yorumla Soran 1 yıl Faturayı sana atacağım dnjsjd Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Ben fakirim. Yorumla Soran 1 yıl Ödeyip atarım zengin olsan bile hesabı erkek öder her zaman rdjjdjd Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl İşte bu 😻. Erkek ya 😎. Yorumla Soran 1 yıl 😄😉😎 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allahın rızasının olmayacağı hiçbir işe adım atmamaya niyet ettim, dünüme noktayı koydum. Yeni bir ben'e doğru bismillah çekip başladım. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Wow Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Ssla kimseye bir sırrımı söylemiyorum... sir almıyor vermiyorum. israrla anlatmak isterse lafi ağzına sokuyorum... 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Kritik nokta Yorumla SanaNeDerGibi 1 yıl Evwt ama gerçek bu. birine sir vermek eline bombayi verip pimi çekmek demektir. elini bıraktığı an hayatin patlar Yorumla Soran 1 yıl Çok doğru Yorumla SanaNeDerGibi 1 yıl Bunu sana karşı bir koz kullanmasina izin vermemelisin. Iyi formlar🙏 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle eyvallah Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Her şeye duygulara düşüncelere kısacası hayata uzunca noktalar 😃 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😄 nokta Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kimseye iyi niyet yok! 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nedennn Esrihbaenl 1 yıl Hak etmiyorlar çünkü, hep çıkarcı insanlara denk geliyorum!
Birkiraz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. 2018-de nokiaya nokta koydum😄 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahah hayda modları çağır hadiii rezil olduk sjsjsj Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Benimki hep üç nokta ile bitti 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Enteresan ben de severim üç nokta …. Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Nokta sevmem , virgül herzaman ıyidir... 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Negatif enerji vampirlerine 1 0 Yorumla
Desiiderata Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Hayata koydum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden ki Yorumla Desiiderata 1 yıl Hevesim kırıldı Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bir çok şeye. 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. beni uzen her seye 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Aşk. 1 0 Yorumla
ahmetlevis Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Nokta demek istedin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ah 🤦🏻♂️ dur modlara söyleyelim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nokya değil nokia 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Haydaaaa moderatör bul bana nsjsjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazım hatasını düzeltmek için mi Yorumla Soran 1 yıl Evet düzelirler djdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
her şeye koydum ben.
Adminler başlık düzeltebiliyor. Bizde o iş yok 😹. Hiç kullanmadığım Nokia'ya Nokya koydum 😹. Pardon nokta.
Reklâm yaptığın için Kızlarsoruyor senden para almalı 😹.
Haha veya ben Nokia’dan ksjsjsj
Nokia telif hakkı atarmış 😹.
Faturayı sana atacağım dnjsjd
Ben fakirim.
Ödeyip atarım zengin olsan bile hesabı erkek öder her zaman rdjjdjd
İşte bu 😻. Erkek ya 😎.
😄😉😎
Allahın rızasının olmayacağı hiçbir işe adım atmamaya niyet ettim, dünüme noktayı koydum.
Yeni bir ben'e doğru bismillah çekip başladım.
Wow
Ssla kimseye bir sırrımı söylemiyorum... sir almıyor vermiyorum. israrla anlatmak isterse lafi ağzına sokuyorum...
Kritik nokta
Evwt ama gerçek bu. birine sir vermek eline bombayi verip pimi çekmek demektir. elini bıraktığı an hayatin patlar
Çok doğru
Bunu sana karşı bir koz kullanmasina izin vermemelisin. Iyi formlar🙏
Kesinlikle eyvallah
Her şeye duygulara düşüncelere kısacası hayata uzunca noktalar 😃
😄 nokta
Kimseye iyi niyet yok!
Nedennn
Hak etmiyorlar çünkü, hep çıkarcı insanlara denk geliyorum!
2018-de nokiaya nokta koydum😄
Hahah hayda modları çağır hadiii rezil olduk sjsjsj
Benimki hep üç nokta ile bitti
Enteresan ben de severim üç nokta ….
Nokta sevmem , virgül herzaman ıyidir...
Negatif enerji vampirlerine
Geçmişime nokta koyucam yakında
Hayata koydum
Neden ki
Hevesim kırıldı
Bir çok şeye.
bitti bittim.
beni uzen her seye
Aşk.
Nokta demek istedin
Ah 🤦🏻♂️ dur modlara söyleyelim
Hayatıma