Kişilik & Karakter Cumartesi modunu üç kelimeyle anlatır mısın? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ne alemde siniz bakalım Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 🤩 Cumartesi modunu üç kelimeyle anlatır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sadece bunaltıcı geçiyor. sıcak hava çok 1 0 Yorumla
Ruh-İkonu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 🚀💡👁️⭐👻🤔Merhaba,"Kapitalizmin ödüllendirdiği kölesi" olarak özetliyorum🤣 1 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl bu hafta için yorumlayacağım ama her hafta böyle olacak değil.yolluk - yolculuk - yorgunluk 1 0 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Birazdan düğün var hazırlık yapiom 1 3 Yorumla uyuyangüzel_00 1 yıl Kimin düğünü kız Yorumla tubahanimmi 1 yıl Uzaktan akrabamizin Yorumla uyuyangüzel_00 1 yıl O akraba düğünleri hiç bitmiyor 😄 Yorumla
ege1995 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Evde uzanıyorum, biradan duş alıp çıkarım. Malum kutsal gűn... 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Mutsuz mutsuz mutsuz 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Aşk zevk keyif ama çoğu yok 1 0 Yorumla
mєlíѕα90678 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% 1 yıl uykulu yorgun keyifsiz 1 1 Yorumla ege1995 1 yıl Bu saatte uykulu ve yorgun olma sebebi nedir acaba? Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Kahve sigara alkol. 1 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gezme para kahve 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sadece bunaltıcı geçiyor. sıcak hava çok
Spor spor spor
🚀💡👁️⭐👻🤔
Merhaba,
"Kapitalizmin ödüllendirdiği kölesi" olarak özetliyorum🤣
bu hafta için yorumlayacağım ama her hafta böyle olacak değil.
yolluk - yolculuk - yorgunluk
Ağrı
Sızı
Endişe
Çok yoruldum bugün
Birazdan düğün var hazırlık yapiom
Kimin düğünü kız
Uzaktan akrabamizin
O akraba düğünleri hiç bitmiyor 😄
Evde uzanıyorum, biradan duş alıp çıkarım. Malum kutsal gűn...
Sıkıcı üşengeç uykulu
Hepsinden biraz işte.
Sinirli, yorgun ve hasta..
Mutsuz mutsuz mutsuz
Yorgun
Uykulu
Aç jsakka
Aşk zevk keyif ama çoğu yok
Benim uykum var🤣🤣😅
uykulu yorgun keyifsiz
Bu saatte uykulu ve yorgun olma sebebi nedir acaba?
Uyku temizlik eğlence
Sanırım çok kalktım
Kolumun üstüne düştüm ağrıyor
Kahve sigara alkol.
Sıcak , mide de su , mayışmışlar
İş güç haftalık
Gezme para kahve