Zengin bir kocayla evlenme amacında olan ve amacına ulaşan bir kadın bu sorumun aslında yüksek bir para karşılığı yapılan ama aslında üstü örtülen ve direkt bu şekilde söylenmeyen cevabının bir biçimidir. Eğer hiç sevmeden evlendiyse tabiki kocasını.
Mesela sana bol miktarda para teklif edilse neler yaparsın? Çizgin var mıdır yoksa sınırsız mısın?
Eminim ki pek çok kimse “asla yapmam” diyecektir. Lakin gerçek hayat pek böyle değil arkadaşlar parayı teklif ettiğinizde en yapmazlar bile yapılmayacak işleri yaparlar. Dolayısıyla dürüst cevap vermek isteyenler cevaplarsa sevinirim.
Yüksek bir para karşılığında sana neler yaptırabilirler?
Walla para için evlenmem... Birkaç kere böyle durumlar olmuştu. cekilcek. hayat değil sevmiyorsan beğenmiyorsan istediği kadar estetiğe gitsin orayı yaptırsın burayı yaptırsın sevmiyorsan güzelde değilse evlenemem. ama. baska ne gibi şeyleri yaparım dersen para için çok çeşitleri var sıra sırada yazilmazki. para bazı kapalı kapıları bile actirir kendinde olmazsın kötü şeyler utandıracak şeyler olabilir. ama bir kimseye veya canlıya zarar veremem
Para karşılığında hatta Dünya'nın tamamını verseler birilerine ( bir insana , hayvana) kötülük edemem mesela. İşkence, yaralama hatta öldürme. Vicdanli insanım ben , bunu istesem de yapamam.
Onu dışında aklime gelen bişey yok. Sanırım ötekiler pazarlığa tabi olur 😂
Ailem dışında herkesi satarım kimse çıkıp burada ahkam kesmesin onu yapmam şunu yapmam diye klavyede baktığınızda herkes namuslu herkes delikanlı geçecekler bu isleri gerçekle yuzlessinler o zaman görelim
Yani. Para için zor be. Ben sırf bir adama ayıp olmasın diye elimin tersiyle ittim. He adam 3 ay sonra öldü pişman oldum ama o zaman ki adamlığımızı koruduk 🤣 para benim için pul gibi bile ya.