Hayatta kaç kez kız ya da erkek için üzüldünüz veya ağladınız?
Rica ediyorum hiç üzülmedim diyecek olanların görüş belirtmelerine gerek yok.
Hayatta kaç kez kız ya da erkek için üzüldünüz veya ağladınız?
Rica ediyorum hiç üzülmedim diyecek olanların görüş belirtmelerine gerek yok.
Ben ilk çok küçükken komşumun oğlunun yaşattığı için travma yaşadım sonra hoşlandığım çocuk için ağladım erkek kuzenim başladı ilkten kurtardılar korkuttu dua ettim ağladım sonra başka erkek için ağladım diye hatırlıyorum ki dua ettim unutayım diye galiba sonra arkadaşımın sınavlarına ağladım yine erkek kuzenimin ve erkek arkadaşının tuzağına ağladım
ya ben 10 yıl önce birini sevmiştim uzak ilişki ayrılmak istedim ama çok seviyorduk ve 15 gün sonra bir kızın resmini koydu kendisiyle 6 ay çok büyük travma atlattım yerle bir oldum halen hatırlarım ama içim acımıyor siz siz olum kimsenin kalbini kırmayın intihar edenler varya canı yanınca
Cevap
0Cevap
Aşk acısı çeken, insan dünyanın en büyük m@lı ve gerzeğidir.
Kanka sana ne bu mu sorulmuş soruda? Bana göre soruya sorulan şey dışında cevaplar vermek mallık ve canım detayda da belirttim üstelik yorum yazmanıza gerek yok diye. Bana göre de büyük bir acı değil. Bana göre sınav için üzülmek falan da zeki bir insanın yapacağı şeyler değil. Keyfinden kuduranların işi. Ama bir şeyi öğrenmeye çalışıyorum ve sordum. Sana ne?
Noldu ya paşam zoruna mı gitti üstüne alınmışsın hemen, beş para etmez erkeklere kadınlığınızı sunup bir hafta sonra beni aldattı çok kötüyüm diye ağlayarak soru başlığı açanda sizsiniz. Biz beyinsize beyinsiz diyoruz üzerine alınmak isteyen buyursun alınsın bu arada ben senin kankan falan değilim, seni tanımıyorum bile git ötede oyna.
Kanka derken lafın gelişi senin gibi zeka engeli olan biri tanıdığım biri bile olamaz. Kızdığım şey ısrarla görüş atmayın dememe rağmen sorudan bağımsız bir görüş atman. Bir şeyi öğrenmek için sordum bu soruyu. Ve bildirim geliyor senin gibilerden rahatsız oluyorum doğal olarak. Tekrar söyledim, bana göre bir insan için ağlamak ya da sınavdan düşük not alınca ağlamak gibi şeyler zaten gereksiz şeyler. Şimdi sen git ötede oyna benim sorum ya bu hani? İstenmiyorsun.
Üff birde roman yazmış, eziklik seviyesi bağırttı, şimdi sen bu mesajları falan okuyup üzüldüğümü de düşünüyorsundur kıyamam.
Roman okumadın mı hiç cahil. Bu sert kız havaları falan da sökmüyor artık kimse düşmüyor ezik ve yapay duruyor haberin olsun. Hadi doğal ortamına geri dön.
Hayatın Romandan ibaret olduğunu zanneden Cahil Avel!
Öyledir, öyledir ammk kezbanı seni, hadi git bunu ağlayarak günlüğüne yaz.
G**tu kokan çingene seni, yorumu bile iki dakikada kokuttun ammk, kaybol ezik.
Gocundun mu kezban sg
1 tane erkek için ama defalarca. Gece uykudan uyanıp ağladığım zamanlar oluyordu. Sokakta yemekte falan.
çok değil ama birkaç kez ağladım
En etkileyen hangisiydi
1 kisi icin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?