Biriyle konuştum. Duraktaydı. Elimde kitap vardı ingilizce. Yani müzikle uğraştığım için sevdiğim alandan bir terminoloji kitabı almıştım. O da müzikle ilgiliymis, sonra "söyle bakalım bir şarkı" dedim. Söyledi, durakta kimse yoktu.
Ben de sesin güzel, biraz diyafram çalışman lazım dedim. Numarasını istedim yüzü düştü direkt "neden ki?" diye sordu suç islemisim gibi. Numarasını yazdı. Eve geçince ertesi gün mesaj attım abaza gibi ilk günden kıza yapismamak adına. Cevap gelmedi.
Benim sohbetim sıkıcı olsa yanımda şarkı da soylemezdi, rahat hissetmese söylemezdi gibi düşünüyorum. Problem bende mi burada?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani seni yeni tanımış ve sana güvenmemesi normal
Ve bence numarasını da vermek istememiş
Öyle bir günde tanıdığın insanın da sana hemen yazmasını bekleme ve kendi sohbetinin de sıkıcı olduğunu da söyleme...
Sohbetim sıkıcı mı diye burada sordum sadece. Kızı tekrar görme şansım yoktu hoşuma gitti istedim numarasını.
Ben yazdıktan sonra tekrar yazmadı zaten 1 2 ay geçmiş olay bu.
Ama her seferinde böyle oluyor.
Yani kızla tekrardan konuşmamıssin ki konuşsaydin iz kızda sana yazardı ve sohbetin sıkıcı olmazdı
Bence kız umursamamis öylesine vermiş numarasını
Eğer seninle konuşmak isteseydi yazardı sana
Böyle insanları umursama bosvermelisin
Benimle konuşmadan şans vermeden nasıl anlayacak ki sohbetimin sıkıcı olup olmadığını?
Niye konuşmak istemediğin birine numaranı verirsin ki
Sohbetin sıkıcı olup olmadığını anca seninle konuştuğunda anlayabilir
İşte bazı insanlar umursamıyor
Bir şey olmaz deyip veriyorlar
Bu da onların hatası ne diyeyim
Doğru. Peki bir kız "sohbetimiz devam edecek mi?" "Nasıl bu kadar eminsin" gibi şeyler soruyorsa, endiseliyse uzak mi durmak gerekir?
Nasıl bu kadar eminsin diyorsa
Konuşmayacagiz yakında mesajı veriyor olabilir.
Bence kızın kafası da karışık
Bence uzak durmalisin...
Boşuna kafayı yorma
Doğru evet. Öylelerinden uzak duruyorum uzun süredir. Sorun bende değilmiş iyi sevindim
Klasik tc kizina denk gelmissin o kadar
Üç beş sefer yaşadım bunu üst üste. Sadece iki kızın numarasını ve instasini alıp bulusmam olmustu. Ben 100 kıza gidip sürekli reddediliyor ve sorudaki gibi tekrar yazmadiklarinda kendimi sorguluyorum bende mi sorun diye
Sorun tc kizlarin sende degik avrupada ya da asya da bir ulkede olsan hatta orta doguda bur ulkede olsan reddedilme ya da boyle bir dusunce yapisina sahip olmazdin ama ne yazik ki bizim ulkemisde kizlarin beyin yapisi gelismemis bir yapiya sahip pek de beyinlerini kullanamiyorlar.
Anladım doğru. Türkiye'deki yabancı kızlarla mi şansımızı deneyelim
hayır değilsin
Hep böyle oluyor, samimi yaklaşıyorum kibar yaklaşıyorum, numaralarını veya instalarini verip tekrar yazmıyorlar, cevap vermiyorlar mesajlara.
o zaman onlarda sorun
ne yapmak lazım peki, bıktım bu durumdan çok kafama takılıyor
salla gitsin
Sen takıyor musun kafana? Ben hep genç yaşımda hiç kiz arkadaşım yok kız çevrem yok diye değersiz hissediyorum çoğu zaman o his gitmiyor başka şeylere dikkatimi versem de, oturup ağlıyorum acıdan
yoo takmıyorum
Formülün ne? Ne önerirsin