Yağmur, kitapların ve kahven olduğunda hayat daha çekilir mi geliyor?

Yağmur, kitapların ve kahven olduğunda hayat daha çekilir mi geliyor?

Şiir gibi akar o anlar
Zincire vurlmamış gibi.
Kahvenin konusuydu belkide sayfalar araından gezinen kahramana cesaret veren. Belki de yağmur da and içmiştim ve anadan doğma bir şekilde yeni bir hayata başlıyordu. Belki de kendini arayan, kendini bir kitapta gibi okumak istemişti.
feqex - 2014 - sonbahar
Şimdi kahve 1. Dünya savaşında askerler için üretildi ilk. Kitapla nasıl bağdaşıyor? Kitap okurken kahve içmek, ikisini de denedim pek bi alakası yok. Yağmuru kitap okurken nasıl izliyorsun? ya da yağmur izlerken kitaba nasıl odaklanıyorsun?
kendi kendime takılmayı kahve içmeyi spor yapmayı çok severim ama bi okadar arkadaşlarımla olmayı da severim ikisini de yaparım. ama en güzeli sanırsam kendi kendime olmak yağmur dinlemek yağmura karşı kahve içmek ♥️
Hayır. Dışarıda yağmur yağması, kitaplarımın ve kahvemin olması değil de bunları okumak, içmek, izlemek ve hissetmek isteyecek iyi bir ruh hâline sahip olursam hayat gayet keyifli demektir.
Cevap
37Cevap
Kim çıkardı abi bunu. Filmlerde de görmedim ben bunu. 😂😂
😂
Kesin romantik birisi 😄
Aslında yağmur yağdığında yağmur yağarken Kur'an okumak benim için daha anlamlı geliyor çünkü yağmur yağarken Allah rahmetle bereketle yağdırıyor ve yağmur yağarken edilen Duallar kabul olndugu için Namaz kılmayı Kur'an okumayı daha çok tercih ediyorum🥹🤲🏻🤲🏻🌹
Ne güzel...
Hayır kitap okumayı sevmem tırın kontağına basıp benzinlik ten kahvemi alrm açarım müziği başarım kontağa arkada 40 ton yük, yakarım sigarayı devam yollar benim ruhumun sakinleştirici'si.
Marmarada şıp şıp bitmiyor o yağmur. Teşekkürler yapmasın
Yaparsada ben o yağmurda yürümeyi yeğlerim

Tam olarak bu.
Çok daha sıkıcı gelir. Büsbütün ıslanıp kitaplardaki kahramanların yerine, sokakta sen geçmediysen yaşadım diyebilir misin?
Eh bazen evet. Bazen kitap okumakta sarmıyor. Müzik dinlemeyi tercih ederim.
Kitaplar daha güzel, başkalarından daha çok huzur veriyor
Bu sitede okuyan kültürlü bir kız görmek çok keyifli 🌸
Yalnızlığın olduğu yerde, hiçbir şey daha kolay kılmıyor, yaşamayı...
Hayat zaten güzel, anlattığın şekilde daha tatlı oluyor
Evet, tan olarak bu. İlla yağmurlu da olması gerekmiyor, yaz bahçesinde de olur.
Benim için yağmur, film, müzik ve kahve hayatı daha yaşanılır hale getiriyor
Bu dörtlü çok huzur verici, insanı teskin edici bir özelliğe sahip gerçekten de...
Keyfin gıcırsa hepsi mümkün ama kalbin kırıksa okuda göreyim seni ne anlıyorsun
Hergun hergun de çekilmiyor, Olmayacak birini hayatından cikarmissan bir süre idare eder sadece.
Merhaba,
Yağmur var İstanbul'da ama hayır yok, aşk yoksa hepsi boş, anlamsız! 😅
Yağmur yağmaz ya da kahve kalmaz ise kitap okunmuyor mu?
Okunuyor tabiki. Ancak yağmur ve kahve ile daha keyifli oluyor.
@sonsuzakadarmutlu Zevk meselesi sanırım ama bana daha çok sosyal medya özentiliği gibi geliyor öyle şeyler.
Bir de kış ise eğer evet, zaman dursun sadece o anda kalmak isterim
Yağışlı havayı sevmem. Çile özellikle İstanbul trafiğinde
En sevdiğim en huzur bulduğum kombin. Yağmur, kahve, kitap.. 💕💕 Sonbahar gelsede yaşasak şöyle Ekim sonu Kasım falan..
Eğlenceli sevgilisi ve hayat arkadaşi olan her ortamda çekilir. Yağmur kar çamur fırtına eğlenmesini bilene yeterki kafalar uyuşsun
Bencede evet yağmurlu havada hem kitap okuyorum hemde kahvemi içerken bana apayrı bir zevk ve o yağmurun kokusu yetiyor
Kitap, müzik, çiçekler-ağaçlar, kahve yerine soğuk fresh içecek evet daha yaşanır hale getiriyor. Yağmuru sevmem genelde
Bendeki bu anneyle çekilmez kitap okurturmuyor kahve izinsiz içemem kardeşim 500 tane bardak çıkarsın kahve yapmak için ama ben bir kaşık bile kirletemem büyük adaletsizlik var da işte
Nasıl yani?
İzinsiz?
İzin almam gerekiyormuş kahve yaparken ya da herhangi bir şey de olabilir bu yiyecek vs ne kadar kaldığını bilmesi gerekiyormuş yalandan benim içtiğim bir kaşık kahve biticek sanki kardeşim yaparken bitmiyor ben yapınca haber vermeliyim ya üvey annem zaten ne bekliyorsun kardeşimde onun kızı
Üvey anne zor şey.
Yaşın kaç peki senin
18.19 olucam
Üniversiteye bu yıl başlıyorsun yani
Liseye gitmiyim diye kuran kursuna gönderdi yatılı çıktım liseyi açıktan bitirdim üniversiteye örgün gidicem inadına ama şu an değil çalışmam lazım biraz derslerin hiçbirini hatırlamıyorum sadece fizik sevdiğim ve iyi olduğum tek ders eğitim almam gerekiyor ve başka planlarımda var ekstra o yüzden hbirine şu an hazırlıklı değilim işe girmem gerekiyor
Bir an önce kafanı toparla Sınava çalış ve güzel bir yer kazanıp git kendini kurtar olur mu Diyanet'in Kur'an kursu mu
Galiba bilmiyorum 9. Sınıfta gitmiştim süleymanlıların kursuna kötüydü bayağı çıktım koronadan sonra
Neydi kötü olan tam olarak
Baskı çoktu kızların kafası ful evlilikte ders 10 dk falan yapıyoruz geri kalan ful temizlik kuran okuyamazsan yani ilerletemezsen bütün kursun içinde sana bağırıyolar senden küçük ya da büyük kim olursa olsun
Kaç sene kaldın peki orada sen
1 sene oldu olmadı
Sonra sıkılıp çıktın tabi
Hayır babam çok pimpirikli olduğu için + gereksiz zamanlaması korona çıkmıştı o zaman almıştı kurstan bayağı aradılar da Allahtan geri gitmedik korona çıkmasa ben hala kurstaydım
Kısa gitmek mi
Üvey annenin kahrını çekmek mi?
Olum sizin huzurlu diye bahsettiğiniz herşeyi yaptım bi ben sizin buldugunuz huzuru bulamadım @#k yağmurlu havada kitap okuyup napıcam yine aynı hayat
Romantik zihniyetteki insanlara bir şey anlatamazsin yorma kendini
ĞWĞZÇAĞZŞQĞXOQĞFIQĞD harbi ya bu millet hayatı çok seviyo tabi benim gibi yaşıyoruz noldu simdi insanı olsunlar demiyorum da banane yani boş şeylerden huzur bulmaları sacma ben mesela kitap okurken sıkılırım herkesin kafa yapısı baska bisey diyemem
Yok be ondan değil. Diğer insanların yaptığını görüp özeniyorlar hep. Kendilerini kandırmak için böyle aptalca şeylere giriştiler.
Hayatı bu kadar romantize etmeyi beceremiyorum
Neyle mutlu olduğun önemli bence kim zaman bı kitap kimi zaman bı şarkı
Kitabın, kahvenin, yağmurun, karın, güneşin, doğanın, işin, sanatın, ailenin, aşkın vs. vs. ... Pek çok şeyin olması hayatı güzel kılar.
İstanbul daysan Kurtuluşun Yok 😂
İnsanların olduğu hiç bir yer çekilmiyor
Yağmur şiir yazma isteği doğuruyor
Hayatı çekilir hale getiren tek an rüyalar.
yok ben kahve ile film izlemeyi seviyorum
En sevdiğim aktivitelerden biri
Çay ile degsitirelim onu efendim. Evet
Ne güzel oluyor cidden, hem dinlenmişte oluyorsun
Kitap okuyan bilir sadece bunu cevabım evet
Mesai olmadığında çok çekilir olacak
Evet. Az önce yağmur yağıyordu. Şimdi durdu
Mükemmel ortam
Aynen. Bir de kedileri unutmayalım.
Helal lan sana aferin oku cahil kalma
falcım var ben fal baktırıyorum iyi geliyor
bir de mum yakıyorum miss
Karda snowboardum olunca çok iyi oluyor.
Pick me değilsen hayır.
Yıldırım olması beni korkutuyor hanımefendi
Çok iyi
Evet öyle oluyor
Umarm çekilir
İçim bir hoş oldu ☺️
Kasinlikle
Sanmıyorum.
Bildiğin huzur
Bilmem sikilirken gör hele birde
O an icin evt :')
Kesinlikle