Sadece anne abisi vs çekirdek ailenin yanında iyi ama evli görümcem veya diğer eltim veya başka akraba kızları yanında tuhaf davranıyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Demekki sendeki sevmediği huyları akrabalara anlatmıs seni azda olsa seviyor ama sevmediği huyunda cok. Akrabalarda arkasından konuşuyor yüzüne gülüyor demesin diye onların yanında soguk. Eminim bu kişi arkasından konustugu herkesle mıç mış yakın olabilen biri
Tespit gibi tespit bunu biri daha böyle açıklamıştı bana
Dikkat et ha bak yüz yüze cok iyi aslında dersin böyle tiplere baskasının yanında kamera koysan of varya 😂 sen teke tekken sırlarını verme. Normal hayatına bak gez toz cok ılgılenme sogukta davranma
Yok yok sır vermem. Haklısın. Tavsiyeler için teşekkürler. Çok yerinde geldi söylediklerin bi şey daha sorabilir miyim dkdkdk biz normalde onunla da gezeriz plan yaparız, eşim o ben falan planlarımıza bazen de olsa dahil ederiz. Bu hafta sonu şehir dışına gezmeye gidicez eşimle ve her zaman yapabildiğimiz bir şey değil baş başa olmak istiyorum onu da çağırmazsam yanlış mı olur
Eşinle gidecegın bir yere her zaman bir başkası kardeşi abisi anneside olsa gelmek zorunda degıl sen görümcenle güzel vakit gecırebilirsin bazen dahil edebilirsin bu sefer etmek istemiyorsan haklısın başbaşa olup öpmek koklaşmak istiyorsun belkide yani herkesin yanında yapılmaz bunlar. Buna alınırsa cagırmamana 12 yaşında derim ben yani 😂 aklı başonda biri bilmeli karı koca sevgili nişanlı zaten genel de tek takılır
Sen bir şey yapmak istersen o gün pnu yapcaksın biri sogukmu yapıyo görmemezlıkten gel veya acık sözluyseniz ikinizde konuşun bu sefer yalnız olmak istedim kocamla vs diye
Sağ ol evli misin bu arada. Bu dediklerini anlamam 3 yılımı aldı hâlâ daha gördüğün gibi kırıntıları var. D
Evliyim ben biraz acık sözluyum mesela arabada kaynanama ben oraya oturcam diyebiliyorum saygı duymak gerek tabi bazı seylere ama insan ıcınden geçe dicek bence djdjdj
Sorun çıkarmıyorlarsa ne güzel. Benimkiler bozardı orada. Bazen karşımdakini yüzsüzleştirmemek için her canımı sıkan olayı belli etmiyorum. Kaale alıp belli etsem kendilerini bişey sanar ve daha çok yaparlar diye susmakla, sınırlarımı korumam lazım cevap vermeliyim arasında gidip geliyorum.
Ben cevap veriyorum biraz tartısıyoruz sonra kı gunler barısıyoruz
Beni bozanı bende bozarım orada büyükte olsa yapmıslıgım var
Ama bazı kadınlara yapılmıyo
Boş ver içine atıp sıkılmaman çok güzel böyle olmayı isterdim
Belkı olursun ya
Saygımı kaybetmek istemiyorum. Bunlar benim alıştığım şeyler değil. Bizde de gelin var yenge var ne biliyim erkek tarafı olduğumuz durumlar var ama bizde hep anlayışlı ince düşünceli nazik yaklaşılır insana. Ama eşimin ailesi biraz tuhaf normalleri bu yani
Sana nasıl yaklaşıyorlar merak ettim
Şöyle söyleyeyim özünde iyi insanlar lafı var ya öyle aslında ama hep bi kaostan beslenme hâli. Bişey yokken bile laf sokacak bir şey bulup şakaymış ayagına canını sıkıyorlar. İlk başlarda eşimle hayatıma müdahele etmek istedi sert tepki verdim bu bizim aramızdaki durum vs dedim bi kerede büyük olay yaşadık sırf bu karışmasından dolayı daha öyle büyük ataklar yapamıyor. Ama dediğim gibi o laf sokma, samimiyiz ayagına her şeyi meşru kılma halleri var. Genel söyledim tabii bunların detayı var.
Ay dogulular öyle genelde yanlıs anlama allahım şakayla sokma nedir ya
Eşinle hayatına mudahalesi ne oluyor gezmeyın pra harcamayın gibimi
Anneme gittiğim zaman aradı hesap sordu nerdesin sen diye, şöyle yemek pişir oğlum bunu bekler vs de evliliğimin başinda olmuştu. o dediğin de var evet ama artık dile getirmiyor çok içi içini yiyodur D kaldı ki öyle çok gezen para harcayan bi çift de değiliz
Seni kocasız niye yolluyor annene ordan anla demek ki bi sıkıntı var da senden ayrı kalmak istiyor demişti : )
Haftada bır ıkı yemek yapmamazlık olur. Ama benim abimin eşi hıc yPmıyo hep dışarı ya da kendı annesinde yiyolar. Senin annene gittiğin gün istersen alısverıs merkezıne gt gittiğin hıc bı yere karışamaz
Annemde yim o benim annem özlüyorum gelecegım tabiki diceksin
Bana kaynanam şey dedi 2 ay annende kalıyon10 gün bende kırılıyorum dedi annemin evınde daha rahatım hatta kendı evım gibi hissediyorum odam var orada odayıds gectım istedıgım zaman ıstedıgım seyı yapabiliyorum dedim sende bılıyosun kalınmıyo baskadında sen asla mesela baska evde kalamam diyosun dedim empti yap dedim
Senı kocasız nıye yolluyor annene yi kım söledi o soruyu anlamadm
Hayır ben öyle değilim yaparım tabii ki ben o zaman kebap tarzı takılmıştım evime geliyorlar diye suda yüzen salçası az yeşil fasulye göremeyince yemek yapmayı bilmiyorum sanmış 😒
Yemek yapmayı bilmeyebılırsın eskiler 16 yasında evlenmıs kaynanası ögretmıs hep. Sende öğrenirsin telefondan bakarak annene sorark cogu kızlar öyle ogrenyo sana ben öğreteyim dicegıne anlayıslı olacagına hey allahım ya
Kesinlikle öyle tatile gelmiş gibi hissediyorum bunu biliyorlar da zaten koca kısmı bırakılmaz aldatır bile dedi o kadar ağladım ki bi insan bunu nasıl yüzüme yüzüme der diye çocuk düşünmüyorum diye de aynı laf gözlerinin önünde ağlamıyorum tabii orada cevap veriyorum ama yalnız kalınca başlıyorum
Aaa orada agla bellı et cok kırılıyorum de ay kuruldum Şu an kufur etcem
Bak babannem bana cok evden uzaklasma sogursunuz dedı ustu kapalı deseler keske öyle alınmazsın demi
Yok kız yemek yapmayı bilmediğimden değil ben özel geliyorlar diye değişiklik olsun diye perde pilavı patlıcan kıymalı çeşitli şeyler yapmıştım meğer alışmışlar kuru fasulye pilava onlara kuru gelmiş ama dediğin gibi bu zamanla gelişecek bir şey öyle olsa bile böyle çocuk gibi mi söylemek lazım ki onu anlayınca da diğer gelmelerinde sarmalar zeytinyağlı fasulye falan yapmıştım ona rağmen fasulye keserken bak diyo böyle kesilir halbuki aynısını yedi evimde.
Her şeyin bi üslubu var kaldı ki ben eşimle ayarlamışım çok dediği dört günü geçmiyordu annemle farklı ilçelerdeydik eşim çoğu zaman işte olıyordu biz bunu kendi aramızda ayarlamıştık ama onlards tabu kocasız bi yere gidilmez. Bunu diyen de kaynanaydı işte
Kesilmesini göstermesi sacmalık afedersın nerelıler. Kız onlar ne anlar ptlıcandan kıymadan fakirler bılır fasulyeyı alısmıs fakir sofraya shshhs
Oglunu paykaşamamıs senın kaynana
Oglunu paylaşamamıs senın kaynana
Evet tam olarak bu sene geçtikçe daha oturuyor kafamda bazı şeyler nasıl ilk seneler ne kadar zor nasıl davranmalıyım neyi ne niyetle dediler anlamaya çalışmak kendini açıkşamaya çalışmak falan bıraktım onu şükür bazılarını duymamazlığa vurduğum bile oluyor. Lâzlar
1 ay önce kaynanamdaydım 15 gün kaldık. Trabzonlu oda sene de bı görüyorum 15 gün kalıyoz dönüyoz bı sene göremıyorz soguk kahve bardagı degıl o onla soguk kahbe ıcme o tabakla makarna yeme cacık kasesı o o catalı elleme o bardaga nescafe koyma o bardakla cay ıcme herseyın bı düzeni varmıs ben dedım bu evde diken üstğndeyım ya böyle davranma evin kızı olmuş olabılırım gelin gelmişim sonucta senede bı gelıyorum evıne biri gelınce en güzel sekıldr agırlanır sen esya sakınıyon dedim cok agladı yapcak bişi yok bana da sabahları şu şöle bu böyle yapılır diyo ben öyle yapmıyorum annemden öyle görmedim diyorum susuyo. Bazen mesela 6 ay uzak kaldık esımle dogumdan snra annemde kaldım iş nedeni ile. Eşim uzakta. Sonra arayıp işte işi bitse keske yavruma kıyamıyom yemek yiyemiyo senı özler falan diyor benımkı iyi niyetle söyler gibi yapıyor ondan ben alınmıyorum ya ever özlüyo anne diyom yemeklerımıde benide diyom
Çok zor bu işler ya bazen eşimi çok sevmeme rağmen soğuyorum evlilikten. Senede bir gelmişsin bi de. Seninki iyi şekilde diyo heralde sen de iyi cevap vermişsin ama ses tonu mimik vs bile bazen insanın kanının çekilmesine yetiyor
Yetıyo tabi ses tonu mimik ben bide sinirli bi insanım. Kaynanamla yasadıgım beni evlılıkten sogutmaz karsımdakı beni aşırı mutlu ediyosa. Ama karşımdakı eş yanı oda anlayışsızsa çileye dönüşğr evlılık
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!