1 yılSınırlarını çizmeyi dene. Kendimden örnek vereyim, ben de senin gibiydim, hâlâ senin gibiyim ama sadece ailemin ve yakın olduğum insanların yanında. Onun dışında sınırlarımı iyi çizdiğimi düşünüyorum, bazıları için pek etki etmiyor ama yine de taviz vermiyorum. Genel olarak arkadaş ortamım vardır mesela ve herkesle yakın değilim, yeni tanıştığım çok insan oluyor üniversitede veya normal hayatta. Bir kere nasıl başlarsan öyle gidiyor bunu fark ettim. Balık burcu olmama rağmen hayır demekte iyiyimdir mesela. Bunu da saçma sapan ve arsız, utanması olmayan insanlardan öğrendim. Hayır demenin bence bir taktiği yok, insan yaşadıkça öğeniyor bunu. İstemediğin her şey için hayır de, istemiyorum de, asla olabilir, bakarız, belki deme, yüz bulan erkekler olabiliyor çünkü. Ama sadece gerektiği kadar, fazlası çok kötü duruyor bir kadında, ben kendime yakıştırmıyorum, en azından böyle düşünüyorum. Kibar ol ama yine de hayır demekten vazgeçme.
14 Yorumla- 1 yıl
Öyle biraz, dahası var da üşendim yazmaya 😂😂
- 1 yıl
Rica ederiiim 🌸💕
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Bu durumda en iyi yol zihninde toplumsal normlara, toplumsal ortak insan zekasına ve toplum ve birey ilişkisi konularına artık eleştirel yaklaşarak marjinalleşmen gerekir🚀
Bu durumu denerken toplumun farklı bir yüzünü görmüş olup kendi karakterindeki oluşturduğun beğenmediğin şeyleri yenileri ile değiştirebilirsin🚀
Ama senin adım atıp bu kült karakterini değiştirmek için çalışman gerekir. Biraz bazı durumlarda aşırıya gitmen gerekir ama merak etme eski karakterine dönüp yenileri ile harmanlıyıp istediğin gibi karıştırabilirsin bile🚀
11 Yorumla
1 yılBunun birçok cevabı vardır da özel bir şey söyleyeyim; hayır diyebildiğin anların bir portresini çıkart. Sonra o portreyi, resmi analiz et. Ondan sonra hayır diyemediğin anların ortak özellikleri ile kıyasla, karşılaştır. Böylece cevabını bulursun diye umuyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Sertlikten kastımız da benzerdir. Yumuşak olduğun ve sert olduğun anlar için de aynı taktiği uygulayabirsin.
- 1 yıl
Rica ederim avukat hanım.
1 yılYaşadıkların seni sertleştirir keenks merak etme
19 Yorumla- 1 yıl
Yaşadıkların senin için sert gelmiş olabilir fakat esasen sert şeyler değildir belki deee
Feslefe yapma iş yap dersen de, aga şimdi gidiyorsun bir pastaneye, son 1 tane kuru pasta kalana kadar bekliyorsun. Sonra çocuğun birisi "1 kuru pasta" lütfen dediği gibi, o kuru pastayi ben bekliyorum velet, zktir git diyorsun.
On numara artık sertsin
KAKSNSSBSBSCZVSVSBDVBSSB
- 1 yıl
Ama sen hiç yardımcı olmuyorsun ki kanka ya jbsbbszssbshz
Bu kadar olmaz ama bakk
Sana acilen pç bir arkadaş lazım. Kız çevrene bak bul derim JZNZZNZJZJZNS - 1 yıl
Avukat hanım işin çook zoor :d
- 1 yıl
İnş :d
- 1 yıl
Eyww
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılO karakter meselesi. Sonradan olunmuyor ya bu gibi şeyler.
13 Yorumla- 1 yıl
😂😂 bence dileklerine dikkat et
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBence içinden geldiği gibi olman yeterli olur.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılDoğuştan gelen bir şey bu ha deyince olmaz gadası
13 Yorumla- 1 yıl
Hadi bakalım göster kendini
Gizli Üye(30-35)1 yılSert bir insan olma sadece Hayır kelimesinin güzel ve yumuşa bir kelime olduğunu fark et
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır sert olanlarda neden sert olmak zorunda bırakıldım diyor haberin olsun
Spoiler vermiş oldum sorry😅
Cevap sahibi1 yılHaha o da iyi değil ki
Gizli Üye(25-29)1 yılBen aslında Eskiden çok yumuşak biriydim Kimseye hayır diyemiyordum ama zamanla herkese Hayır demeyi öğrendim nasıl öğrendin diye sorarsan İnsanları tanıdıkça öğrendim ben Yani insanlar bana nasıl geliyorsa ben de onları Her zaman öyle gittim benim İyi günümde yanımda olmayan insanlara hiçbir zaman hayır diyemiyordum ama şimdi hayır diye biliyorum yani demem o ki sen sen İnsanları tanıdıkça Hayır demeyi çok güzel öğreneceksin sert olmayı öğreneceksin Ama bu sana birinin direktif vererek sert olmayı öğrenemezsin O yüzden hayatı yaşayarak öğreneceksin zaman anlayacaksın zaten bunu
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sertlik dediğin sürekli sinirli öfkeli hareket etmek gibi bir şeydir, hayır demek çok kolay "hayır, olmaz, yapamam" gibi sözleri söylemek neden sana zor geliyor ki eğer istemediğin bir şey ise onu kırmazsın merak etme bunu söylemek sana zor gelmemelidir
15 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hiçbir insan değişmez geliştirilir avukat olacağım demişsin mesleğin gibi olacaksın nasıl bir davada mazlumu savunulurken koca yürekli kesiliyor işte öyle savunacaksın kendini nasılki bir davada namussuz haysiyetsiz şerefsiz tacizci aklına ne gelirse o derece kötü bir insanın en ağır cezayı alması için salonda herkesin nutku kesilmiş kükreyen aslan diye işte böyle yaparak kendin olursun
16 Yorumla- 1 yıl
Bak bir şey diyeyim sana belki etrafında yakınından biride olur okul zamanında da hani dersin ya ya şu çocuğa bak veya kıza bak elinden ekmeğini al salar döner gider dersin belki o insanın başka bir olayda bir anda öyle bir tepki verir ya bu o çocuk mu deriz doğrumu sende öylesin zamanı geldiğinde zaman
Görseldeki gibi saç rengi ve bakışla olamayacağın kesin. Ya doğuştan, yetiştiğin aileden olacak, ya da yıllarca karşına çıkan insanlar seni o hale getirecek.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bu kişilik ve karakter meselesi, naif bir insansın, hayır demek çok önemli öğrenmelisin, törpülemelisin, yoksa canın çok yanar, kendimden biliyorum!
Aynada hayır alıştırması yap! 😅
Sürekli hayır hayır de! 😅
Hayır ulan! 😅17 Yorumla- 1 yıl
Evet ulan evet işte böyle devam kdjdd
- 1 yıl
Hehehe yakışır 😅
Seni zarara sokacak her şeye hayır de 😅
İçinden gelmeyen yapmak istemediğin her şeye hayır de 😅
Karşındaki insanın hak etmediği her şeye hayır de 😅
Aslında çoğu şeyi hayır demek daha iyi daha hayırlı 😅
İnsanları kırmamak için elinden geleni yaptım ama paramparça oldum hani minicik hayvanlar bile böcek mesela irrite oluyorum ama onlara bile zarar vermemek için canlarını yakmadan başka yere atmaya itmeye çalışıyorum ya da kendi yerimi değiştiriyorum ben böyle bunu bile düşünürken insanlar delik deşik etti beni - 1 yıl
Evet işte böyle 😅 Yakışır yapıştır lanet olası pislikler 😅 kahrolasıcalar 😅
Emin ol ki bir kere hayır dedikten sonra gerisi gelecektir
13 Yorumla
1 yılBencil ve acımasız olmak gerekenlere rest çekmek gerekiyor.
15 Yorumla- 1 yıl
İnsan mental olarak çabalarsa karakterini de dönüştürebilir. Herkese hakettiği gibi olmak en iyisi..
- 1 yıl
Şimdiden tebrikler 👏💖
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle söyleyim bir kısım doğuştan öyleler, ama diğer kısım ise yaşamışlıklar, kırılmış güvenler, aldatılmalar, kazıklar, sevdiklerini kayb etmişlerdir ve öyle olmaya mecbur bırakılmışdır yani illede sert olayım diye olmaz o iş cıvar
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılDuygusuzluktan ziyade ilk önce insan kendisini düşünmeli bencillik manada değilde bireysel olarak düşünmeli ama sonradan hayat bunu öğretir iş o noktaya gelemeden adım atman lazım buna bir sürü iğrenç örnekler verilir
110 Yorumla- 1 yıl
Tamam iyi hoş güzel de önce bireysellik önemli ne yani şimdi sana saygısızlık edepsizlik etsem buna savunma yapmazmısın hadi deki ben cazgırın tekiyim ee nerde kaldı müdafaa her insan olgun olmaz ve sen zarar gördükten sonra iyi olmanın haklılığın anlamı kalmaz ki çünkü yanlışa merhamet önce kendine sonra etrafa ihanet zulümdür
- 1 yıl
Ellerine sağlık İşte benimde bahsettiğim geniş kapsamlı bir belirtiydi iyi niyet dahil ve asla kimseye hassas yapını gösterme ne sinir ne damar ne iyi niyet çünkü bunlar her daim kontrol edilip kötü yöne çekilecek birşeydir
- 1 yıl
Ben bazı şeyleri güncelleyeli çok oldu inan varya öyle keyfli oluyor ki buz gibi soğuk su dökmüş gibi his yaşıyorlar karşıdaki neyi bilir anlarsa ona göre davranmak şarttır
- 1 yıl
Rica ederim her şey gönlünce olsun amaaa ( senin çizdiğin format ve kırmızı çizgi doğrultusunda) hadi artık göster kendini ve güncelle herşeyi kimse had aşamayacağını görsün çünkü saygı bizim en baş kuralımızdır 😇👏👏💪
- 1 yıl
Harikasın 👏👏💪💪
1 yılBir kaç dava kaybettin mi hırs yaparsın hırsda senin sinirlerini gerer sinirli ve sert yapın oluşmaya başlar bu sayede hem tecrübe edinir hemde sert bir mizaca kavuşursun.
14 Yorumla- 1 yıl
Bu sendeki durum kişilik ve yapın gereği bunu ancak hayatın içine girerek değiştirebilirsin buda birşeyler yaşayıp tecrübe etmen gerek ancak bu şekilde olur
- 1 yıl
Rica ederim 🙂
Bence duygusuz olmak iyi birsey degil. Duygularini yitirmis bir cagdayken senin gibi duygusal insanlarin olmasi acikcasi beni mutlu etti. Sadece insanlari seni cok kiracak raddeye getirme yeterli. Hayir demek istiyorsan da bunu nazik bir sekilde yapabilirsin. Oyle sert ve duygusuz olmana gerek yok.
14 YorumlaDuygusuz biri olmak zorunda değilsin.. İnsansın en nihayetinde.. İşe sınırlarını belirlemekle başlayabilirsin.. İnsanlara sana nasıl davranması gerektiğini ancak böyle gösterebilirsin..
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılVallaha bence o biraz da içten geliyor ama hayır demeyi öğrenmek bunun için iyi bir adım. Bir şeyi istemiyorsan yapma. Bu seni geliştirir sertlik konusunda
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Bizim buralarda bir deyim vardır;
Kuyuya su dökmekle, kuyu, su kuyusu olmaz.
Yani her şey fıtrattan gelir. Özellikle de huy değişmez insanda.11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılakademiye katıl. bu hafta yüzde 30 indirim var sana hayatta tutunma sanatını öğretelim gerçek kişiliğin ortaya çıksın
12 Yorumla- 1 yıl
lan akjsdajsdnaskjdn
Zamanla seni sert, tahammülsüz bir insan haline getirir merak etme o kıyamadıklarin az sabır xcxcxx
11 Yorumla
1 yılHayır demeyi öğrenmelisin ve hep çok iyi olursan ezilirsin
12 Yorumla- 1 yıl
Boks yapmayı deneyebilirsin belki faydası olur 😅
1 yılHangi konuda? Genel anlamda ciddiyet gerektiriyor sanırım.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOlamazsın. İnsan neyse odur. Ben de çok defa başka biri oluacam dedim ama olamadım
13 Yorumla- 1 yıl
İnşallah olursun
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hazir hayır diyemiyorken bana 1000 lira ateşlesene bi. Sonra yardımcı olucam jsjsj
110 YorumlaBazen yumuşaklıkta bir silah olabilir bazen de kalkan. Sadece yapını kabullenip ona göre yol çizmen gerekir. Ve o yolu da yumuşak yüzünün arkasına saklamalısın. Sadece Sert olunca olmuyor o işler yani canım
11 Yorumla
1 yılAkgün Gökalp taşkın izleyerek sayesinde aşırı erkeksi yürüyen davranan bi insan oldum duygusuz vs…
14 Yorumla- 1 yıl
İzle izle
- 1 yıl
❤️❤️
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önce hayır demeyi öğren
12 Yorumla
1 yılSoruyu ben sordum sandım
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Lan diyen kadın yumuşak değildir bence
11 Yorumla
1 yılOlamazsın çünkü senin fıtratın uygun değil
19 Yorumla- 1 yıl
Helall kız devam bölee mdmdx
- 1 yıl
Memesi olan sert olamaz
Çünkü memesi olan anaçtır
Nokta 😝 - 1 yıl
Yalanını xikem 😝
- 1 yıl
😢😝😆
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKazık yedikçe belki de
12 Yorumla- 1 yıl
😄😄
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılAcı çekerek, kazık yiyerek olur ancak
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Oldugun gibi ol , degisme bence
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç kimse sana canın acıyor mu diye sormuyor, sen de kimseye canınız acıyor mu diye sorma!
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİlk başta tuhaf hissedeceksin, ben bu değilim diyeceksin, kendine yakıştıramayacaksın yaptıklarını ama sonra duygular körelecek ve mantık devreye girecek ve aslında iyi ki yapmışım diyeceksin
- Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.
1 yılBunu neden istiyorsun?
14 Yorumla- 1 yıl
O mesleği okuman şart değil aslında
- 1 yıl
Bebeğim tamam
Gizli Üye(25-29)1 yıl😈😈😈😡😡😡😡 bak sert oldu
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl👻👻 evet sksjs
- Kişilik & Karakter konusunda 502 cevap paylaştı.
1 yılYumuşak insana hasret kaldık
10 Yorumla Biraz acı çekmen lazım
10 Yorumla
1 yılAynanın karşısında pratik yap hayır diyerek.
10 YorumlaÖncesinde bol bol üzülmen gerek
10 Yorumla
1 yılHam edin yiyeyim seni yiyeyim
12 Yorumla- 1 yıl
Seni yermek istiyorum
1 yılYapın bu değişmez
13 Yorumla- 1 yıl
Hiç sanmiyom
1 yılOlamazsın yapı değişmez öyle kolay kolay
19 Yorumla- 1 yıl
Uzak durmaya çalış o görgüsüz insanlardan
- 1 yıl
Zor işte sert duygusuz olmak sen için. Sadece kafaya çok takmamayı öğrenmen lazım salla gitsin diyebilirsin mesela
- 1 yıl
Yapi olarak sert olmak zorunda değilsin ki avukatlık. Göz açık olman gerekiyor. Kibar göz açık olursan kimse yenemez seni.
- 1 yıl
Erkek değilsin ki sert olasın öyle
- 1 yıl
İşi iyi öğren göz açık uyanık ol yeter kibar kadın olarak da başarılı olursun işinde
- Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılacımasız olman lazım
11 Yorumla
1 yılOlamazsın
10 Yorumla
1 yılDoğanda olmali
13 Yorumla- 1 yıl
Keşfetmek gerekir
1 yılSevile sevile
15 Yorumla- 1 yıl
Kazık yiye yiye yani
- 1 yıl
Yediğinde sertleşirsin 😂