Kişilik & Karakter Eğer bir gün sevdalanırsan karşındakini nasıl belli edersin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Direk evlilik teklifi falan djsjjsHadi eğlenelim biraz 😎 Eğer bir gün sevdalanırsan karşındakini nasıl belli edersin? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Engellerim. Hiiiç, sevdalamasın beni kimse kendine 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İlanen duyrulur djdjdj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😅 duyanlara duymayanlara djsj Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben direk söylerim aşık oldum diye zaten. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Direkt
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Adını kumsala yazarım falan sjdjd 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ooooo romantik hareketler Yorumla
yenidendogdumbennn Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 95% 1 yıl İlgimle, alakamla, şımarmamla belli ederim saklayamaz bennn😊 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Şımarmak önemli Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Evet bence de önemli Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hanımefendi zat-ı şahaneniz hakkındaki ulvi düşüncelerime mani olamamaktayım. İzninizle size kaymak istiyorum kddkssnsnsnsnsnsbbs 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Başlangıçla son 😅 Yorumla asdafadasf 1 yıl Dnjdbsdsbsjs Yorumla asdafadasf 1 yıl Bizde böyle kfjdd Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yörüngesinde sık takılırım kaçamak bakışlar farkedildiğimde minik tebessümler 😅 2 5 Yorumla Soran 1 yıl Ooo detaylı enstantaneler Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 1 yıl Yeşil Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 1 yıl Evet yazarken bir klavye hatası söz konusu oldu sorry 😅 Yorumla Soran 1 yıl 8 yıllık üyeden olmicak hareketler şaka şaka buranın sahibi sayılırsın kurucu üye dkdkdk Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 1 yıl Estağfirullah 😂 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Direkt olarak konuşurum ve konuşmuştum da 😎 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıldı sonuç Esrihbaenl 1 yıl Evlendik 😅
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Davranışlarım ile belli ederim. Ona şiirler falan okurum. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Şiir de var wow Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl O bişey belli etmediği sürece ben de belli etmem içimde tutarım. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Platonik mi Wineandorange 1 yıl No. Önce ondan adım gelmeli sevildigime dair. Sevildiğimi duyduktan sonra karşı tarafa dair hislerim varsa ben de belli ederim. Ortada fol yok yumurta yokken çat diye " ben galiba sana aşık oluyorum" demem.
kendinicoksevenhanim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Şiir yazarım, sevdiği yemekleri yaparım ve özel günlerde hediye vs. alırım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Wow hepsi var Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benimle çıkarmısın derim uzatmaya gerek yok ama hayatımda demedim bunu büyük konuşmayayım yinede 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çıkma a teklifi Wow Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Çok Güzel Karısınız Hanımefendi İzninizle Size Yavşıycam dkdlldlcöxçcl 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ilk mesajı ben atarım jznsj 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla FeshiMüna 1 yıl Derim selam çukulatammm 🙋🏻♀️( bir daha ilk mesajı atmamaya yemin etmiştim de oradan geliyor jcndjd) Yorumla Soran 1 yıl Haha çikolata önemlid nsjs Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çıkma teklifini kabul ederim😄 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haha teklif yoksa Yorumla düşşperisi 1 yıl O zaman yapacak bir şey yok🤷🏻♀️ Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Pat diye söylerim uzatmaya gerek yok 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl pat pat mesela 😄🙃 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl orası benim yaratıcılığıma kalmış💃🏻 Yorumla Soran 1 yıl Güzelmiş baya Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Buluşmaya gelinlikle giderim jdhdh 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ooooo büyük çılgınlık chhcch Yorumla moonlight012 1 yıl Haha çılgınlık ve delilik benden sorulur unutmaa djdbhd Yorumla Soran 1 yıl Oooo iddialı Yorumla moonlight012 1 yıl Heheh tabii 😌 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ay ne kadar kötü bir yüzük bu 1 4 Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğin yüzüğü at 😄 Yorumla merakettimmişte 1 yıl en sevdiğim yüzük diye bir şey yok ama baget beğenirim 😃 Yorumla Soran 1 yıl Görsel atttt Yorumla merakettimmişte 1 yıl onla mı uğraşacağım bir de 😃 Yorumla
AlastorMoody Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cüzdanı ve anahtarı masayaa koyarım ki k kezban etkilendin.Fakat kendimi o seviyeye düşürmem 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Önce arkadaş ayağı sonrası Allahın takdiri nasip 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yüzümden gayet belli olur 1 0 Yorumla
denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çok romantik 2 7 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl mesela Yorumla denizyıldızı28 1 yıl Yani hoşuma gitti. Ben beğendim. Yorumla Soran 1 yıl Deniz yıldızısın ondan Yorumla KalptenKalbe5939 1 yıl @denizyildizi28. romantik mi 🤔 Yorumla denizyıldızı28 1 yıl @KalptenKalbe5939 ben sadece yüzüğün modelini beğendim. O kadar Yorumla Soran 1 yıl Güzel bence dr Yorumla KalptenKalbe5939 1 yıl @denizyildizi28 peki anladım Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Edemem 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haydaaa neden Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Öyle işte Yorumla
Busrakmetin93 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Sevdiğimi aldım başka biseyin önemi yok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl O kadar net nasıl adlınız peki😃 Yorumla
siyahlarblack Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Şansa artık Yorumla
bilfu Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl konuşma ve tavırlarımla 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hmmmm anlar mı erkekler safdır ıgjfjf Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. o gün düşünürz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Engellerim. Hiiiç, sevdalamasın beni kimse kendine
İlanen duyrulur djdjdj
😅 duyanlara duymayanlara djsj
Ben direk söylerim aşık oldum diye zaten.
Direkt
Adını kumsala yazarım falan sjdjd
Ooooo romantik hareketler
İlgimle, alakamla, şımarmamla belli ederim saklayamaz bennn😊
Şımarmak önemli
Evet bence de önemli
Hanımefendi zat-ı şahaneniz hakkındaki ulvi düşüncelerime mani olamamaktayım. İzninizle size kaymak istiyorum kddkssnsnsnsnsnsbbs
Başlangıçla son 😅
Dnjdbsdsbsjs
Bizde böyle kfjdd
Yörüngesinde sık takılırım kaçamak bakışlar farkedildiğimde minik tebessümler 😅
Ooo detaylı enstantaneler
Yeşil
Evet yazarken bir klavye hatası söz konusu oldu sorry 😅
8 yıllık üyeden olmicak hareketler şaka şaka buranın sahibi sayılırsın kurucu üye dkdkdk
Estağfirullah 😂
Direkt olarak konuşurum ve konuşmuştum da 😎
Nasıldı sonuç
Evlendik 😅
Davranışlarım ile belli ederim. Ona şiirler falan okurum.
Şiir de var wow
O bişey belli etmediği sürece ben de belli etmem içimde tutarım.
Platonik mi
No. Önce ondan adım gelmeli sevildigime dair. Sevildiğimi duyduktan sonra karşı tarafa dair hislerim varsa ben de belli ederim. Ortada fol yok yumurta yokken çat diye " ben galiba sana aşık oluyorum" demem.
Şiir yazarım, sevdiği yemekleri yaparım ve özel günlerde hediye vs. alırım
Wow hepsi var
Benimle çıkarmısın derim uzatmaya gerek yok ama hayatımda demedim bunu büyük konuşmayayım yinede
Çıkma a teklifi Wow
Çok Güzel Karısınız Hanımefendi İzninizle Size Yavşıycam dkdlldlcöxçcl
Ilk mesajı ben atarım jznsj
Nasıl
Derim selam çukulatammm 🙋🏻♀️
( bir daha ilk mesajı atmamaya yemin etmiştim de oradan geliyor jcndjd)
Haha çikolata önemlid nsjs
Çıkma teklifini kabul ederim😄
Haha teklif yoksa
O zaman yapacak bir şey yok🤷🏻♀️
Pat diye söylerim uzatmaya gerek yok
Nasıl pat pat mesela 😄🙃
orası benim yaratıcılığıma kalmış💃🏻
Güzelmiş baya
Buluşmaya gelinlikle giderim jdhdh
Ooooo büyük çılgınlık chhcch
Haha çılgınlık ve delilik benden sorulur unutmaa djdbhd
Oooo iddialı
Heheh tabii 😌
ay ne kadar kötü bir yüzük bu
En sevdiğin yüzüğü at 😄
en sevdiğim yüzük diye bir şey yok ama baget beğenirim 😃
Görsel atttt
onla mı uğraşacağım bir de 😃
Cüzdanı ve anahtarı masayaa koyarım ki k kezban etkilendin.
Fakat kendimi o seviyeye düşürmem
Önce arkadaş ayağı sonrası Allahın takdiri nasip
Yüzümden gayet belli olur
Çok romantik
Nasıl mesela
Yani hoşuma gitti.
Ben beğendim.
Deniz yıldızısın ondan
@denizyildizi28. romantik mi 🤔
@KalptenKalbe5939 ben sadece yüzüğün modelini beğendim.
O kadar
Güzel bence dr
@denizyildizi28 peki anladım
Söylerim
Direkt
Edemem
Haydaaa neden
Öyle işte
Sevdiğimi aldım başka biseyin önemi yok
O kadar net nasıl adlınız peki😃
Hiç bilmiyorum
Şansa artık