Kişilik & Karakter Hayatınızda bir şeylerin düzeleceğine dair ümidiniz var mı? YolunSonuGaliba Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kaldı mı hala ümidiniz, umudunuz... Güncellemeler1 yıl Güncel Hayatınızda bir şeylerin düzeleceğine dair ümidiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Evet son ana kadar her zaman Ümit vardır 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır inancım kalmadı 1 0 Yorumla
Hahahande Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ümit her zaman vardır. Birden bire her şey değişir anlamazsın bile bir ayda nereden nereye dersin. 1 1 Yorumla YolunSonuGaliba 1 yıl Umarım... Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet hâlâ bir umudum var 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Allah'ın izniyle 1 0 Yorumla
esraqqqw Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Yok kalmadi 1 2 Yorumla YolunSonuGaliba 1 yıl Neden Yorumla esraqqqw 1 yıl Hayat zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet son ana kadar her zaman Ümit vardır
Hayır inancım kalmadı
Ümit her zaman vardır. Birden bire her şey değişir anlamazsın bile bir ayda nereden nereye dersin.
Umarım...
Hayır öyle bir ümidim kalmadı
Evet hâlâ bir umudum var
Allah'ın izniyle
Ümidimin olmadığı an yok
Yok kalmadi
Neden
Hayat zor
Var evet