AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnsan karmaşık yapıya sahip duygusal da bir varlık. Herkes için geçerli olmayabilir o ilk iki basamak fizyolojik ve güvenlik ihtiyacı. Her biri iç içe gibi geldi bana bahsettiğiniz piramide baktığımda. Buradan bakmış bulundum doğru anlatıyordur umarım: https://rizakadilaracademy.com/maslowun-ihtiyaclar-hiyerarsisi-insanin-temel-ihtiyaclarini-anlamak/
Teşekkürler en kısa zamanda okuyacağım
Yani hepsi bir bütün biri eksik olduğunda mutlak mutluluğu tehlikeye atmış olur ama ikisi olsa da yaşanır evet ama mutlak kusursuz o mutluluk zor yani bakış açısı farklı olan biri için belki. Ama mutlak mutluluk da bir ütopik durum. İnsan doğası gereği acıyı yaşamaya açık, yaşlanan ve çevre de bir çok tehlike barındırıyor.
Mutlak mutluluk ütopik kesinlikle sadece buradan bu açıdan bakın bu yorumu yapacak birisi olacağı aklıma gelmemişti üzerine düşünmeden yazdım
İlk iki kısmen de düşünce pastanın büyük dilimi olarak evet ya yeterli diyor insan haklısınız ama diğerleri ile insan sürekli iletişim içinde sözleşiyoruz ki güveni sağlayalım bir kontrat yazılı ya da sözlü bazı ya da genel konuları, mutlaka diğer insanlar ile alışveriş yapıyoruz maddesel ya da duygularında alışverişini yapıyoruz ki ilk ikiyi sağlayabilelim. Ama böyle insanların iletişimi azalır duygu seviyesi daha sabitleşirse azalır ilerde değişirse evrimsel olarak bu ilk iki otomatikleşerek mutlak mutluluk olabilir belki. O zamanda otomatik robotik bir hal alabilir durum. İlki bir de hayvani de bir şey ilkel temeller diğerleri insanı daha modernize eden hayvan ayıranda bir şey de olabilir. Güzel bir soru uzunda yazdım kusura bakmayın.
Teşekkürler keyifle okudum sadece kötü bir gün geçiyorum daha doğrusu yorucu ama yaklaşımı ve temel bireysel donanımını çok beğendim.
Çok geçmiş olsun umarım toparlarsınız, arada bu konulara giriyorum belki ondan kaynaklanıyor olabilir sağ olun, rica ederim. Kendinize çok iyi bakın bu devirde hastalıklar vs çok şimdi uyusanız daha iyi sağlık açısından dinlenin. Esenlikle kalın.
Hayir hayır yazdıklarınız çok güzel sadece size detaylı karşılık veremiyorum hastalik vs durumu değil
Kendimi aciklayamadim
Beyniniz yorulmuş, kötü günde geçirmişsiniz, saat 1 de geliyor ben o açıdan uyursanız daha iyi olur demek istedim ki zaten benim beyin fonksiyonları da yavaştan terk eder beni. Sıkıntı yok. 😅
Ben gece mesaisinde çalışıyorum bu mümkün değil.
Birde özel bir durumum var buradan açıktan paylaşamıyorum.
Anladım zor bir gün ama sürekli kötüyü düşünmeyin. kısa yürüyüş imkan varsa, basit egzersiz gevşeme hareketi, sizi iyi hissettiren müzik ya da dizi gibi şeyler arka planda çalma imkanı varsa iyi hissettirebilir. Özel durumunuza tabi hassas konular onları paylaşmamak daha doğru tabi. Allah kolaylık versin size. İnşallah su gibi geçsin zamanınız.
Teşekkürler paylaşmak kolay aslında sadece herkesin bilmesine gerek yok.
Bir de paylaşacağınız kişi de önemli kolay olsa da yanlış yönlendirme olabilir. Karşıda ki kötü niyetli de olabilir. Konuya vakıf olmayabilir, misal bana şu an paylaşsanız ya da paylaşsalar nasıl cevap vereceğimi bilemem, denedim altından kalkamadım çekinirim o konularda. Ama bu durumu cidden bir büyüğünüz olur konuya vakıf insanlar ile konuşun ötesi çok yarım yamalak verimsiz oluyor cidden, içinizde biriktirmeyin de mevzuyu. Hayırlı geceler.
Hayir tabiki, bir çok basamak var
İlk ikisini yapamazken?