Real olsun sanal olsun hiçbir şekilde arkadaşım yok, kalmadı. Ya enişteci oluyorlar ya iki yüzlülük yapıyorlar çıkıyorlar hayatımdan her türlü ve şu an yalnız kaldım haliyle, sıkılıyorum derdimi anlatacak bir dostum bile yok. Bu kızlar neden hainlik yapıyor hemcinsine?
Yalnız hissetmek gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Arkadaş ilişkisi zamanla değişiyor ve bu süreçte bazen insanlardan uzaklaşmak, hayal kırıklığına uğramak mümkündür. Özellikle yakın gördüğün kişilerin iki yüzlü davranışlar sergilemesi daha da incitici olabilir. Yani nasıl arkadaşlıklar kurmak gerekiyor diye sorarsanız eğer bunun işin sosyalleşmek adına mekanlara gidip vakit geçirmek gerekebilir.
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim hiç mekanım olmadı ki, gidebilecek yerler neresi onu bile bilmiyorum, bide tek başıma gidince insanlara şey diyemem ki, şey ben yalnız birisiyim de sizinle tanışsam olur mu kdkd
Sosyalleşebileceğin yerlere gidebilirsin. Tek kalman çok çok çok daha iyi aslında, bahsettiğin şeyler kadınlara özgü şeyler değil, erkeklerin hainlik yapması az olsa da küçümsenecek düzeyde değil. İnsanlar her zaman en yakınını sırtından bıçaklamayı sever, bu yüzden dertlerini anlatırken zayıf noktalarından bahsetmemen gerekiyor, yoksa herkes vurması gereken o yerden vurup yoluna bakabilir.
Sen bizim sorularda takıl biz senin arada istersen dertleşir konuşuruz hem dizi film müzik önerilerimiz iyidir sende sorarak önerirsin bizi davet edersin güzel bir KS dostluğumuz olur hepsi iyi insanlardır 😊
Ayrıca arkadaşların çoğu moddur sana özel değil elbette ama sitede gönüllü görev alırlar sen dahil kim sorularda veya yorumlar da rencide edici davranışa uğrarsa gerekinide yaparlar.
Şimdilik kendine iyi bak ksde güzel vakit geçirecek kategoriler mevcut.
Evet naif birisi onu burada pembe olan mavilere, mavi olan bazı aç kurtlara bırakmak olmaz diye gerçekten ksnin değerli üyeleriyle tanışsın istedim @DedektifMinnie
Aslında evet modum baya düşüktü, benim ex hesabını silip gitmiş bu diyarlardan, ben günlük onun hesabına girip stalk ediyordum, boşluğa düştüm birden 😂
@Dila772 daha kimler kimler çıkar karşına sevilmek hakkın ve sevileceksinde yine üzülme kendine teşekkür et iyi ki varım de ben varım diye beni sevdiler ağır geldi sevgim gittiler de
Ben her zaman okuldan edindim arkadaş. En kolay o şekilde oluyor. Bunun dışında etkinliklere kurslara vs de katılabilirsin. Ama komşu kızından akraba kızından asla ama asla dost olmaz. Dost anca yabancıdan olur. Yeri gelince sırtından vurmaz genelde.
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Aşkım bende kurstan biriyle tanıştım ama enişteci olan o oldu maalesef, belkide yalnış kişiydi. Şans meselesi, komşu kızlarının havasından ztn geçilmiyor egolu hepsi yaklaşmadim bile 😂
Vay anasını 😅 ama arkadaşı olmayan kadın candır 😅 hele karşı cins arkadaşı olmayan kadın daha da candır canandır 😅
Da ilginç 😅nerelisin nerede yaşıyorsun 😅 köy filan mı nasıl olmaz hadi ben çocukları seviyorum hep çocuklara ayırdım ömrümü korumak kollamak ile geçti ya sen nasıl oldu 😅
Köy yok merkez hep antepliyim mxkkd evde geçiyor benim zaman, açıktan okuyorum, 17.18 yaşlar hep kurslar da sertifika alarak geçti ztn dolu dolu kahbe arkadaşlari da öyle edinmiştim enişteci olanları Allah uzak etsin birdaha mdmdke
Çok yakın sandığın kişiler aslında birbirlerine tam olarak böyleler sadece midesiz ve yapmacıklar samimi değiller sen olması gerekeni yapıp çıkarıyorsun hayatından veya çıkıyorlar samanlıkta iğne arıyorsun maalesef
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Kesinlikle, ama şu an çok yalnız kaldım ne sohbet edecek birisi var ne gezecek, yalnızlık tabiki iyidir ama sıkılıyorum yalan yok
Burdan sağlam arkadaşlıklar kurduğum olmuştu. Sadece sohbet üzeri kurulan arkadaşlıklarda. Arkadaşlık nasıl kurulur bilmiyorum doğrusu. Bazen bi kuyuya bi taş atarsın, ve çıkarmaya çalışanla iki muhabbet eder yoluna devam edersin, okadar.
21 yasinda gercekten kizim. Oylesine acmistim hesabi yasi da salladim. Ama ben gercek hayatta bir arkadas istiyorum. Sosyal medyadan degil. Guvenebilecegim gezebilecegim gercek bir dost. Yinede tesekkur ederim
Anladım, umarım bulursun öyle birini bulmak hemen mümkün olmuyor ama kurslara gitmeni öneririm. Yinede iyi tanı insanları benim gibi enişteci arkadasliklar edinme, başta belli etmezler kendilerini
Kurslara gidebilirsin, cafe vs ortamlara girip klasik bir şey isteyerek sohbeti ilerletebilirsin, okuldan eski arkadaşlarını bulabilirsin aklıma gelirse söylerim daha