Kişilik & Karakter Pozitif mi geçiyor hayatınız? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Benim sadece kan gurubum pozitif artık negatif yaşıyorum herşeyi 😔 Pozitif mi geçiyor hayatınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Pozitif değil bence 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kan grubumu ilk öğrendiğimde kurduğum cümle. Ula hayatımdaki tek pozitif şey kan grubum o da değeri yok diye bana denk gelmiş demiştim... 1 1 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl 😊😊😊 Yorumla
xSahinM Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kan grubu hariç kendi akışına bırakılan şeylerin pozitif gidiyor olması mucize olurdu. Bazı durumları pozitife çevirmek için emek gerekir. 1 0 Yorumla
Fikriminincegülü4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bazen negatif olaylar yaşasam da genel olarak pozitif biriyim. Bu aralar çok negatiflik var üzerimde sadece. 1 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl aynen öyle haklısın kan grubu pozitif bir de düşüncelerim pozitif olacak bir gün inşallah buna inancım tam 1 0 Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Pozitif şeylerde var fakat geneli maalesef öyle değil 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Benim de kan grubum pozitif. Bir Pazartesi günü pozitif ve keyifli geçmişti. 1 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Umarım tekrar pozitife dönersin kısa zamanda 1 8 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Umarım teşekkür ederim Yorumla TheBourty 1 yıl Elinizden geldiği kadar pozitif olmaya çalışın, kötü olaylardan bile iyi şeyler çıkarmaya çalışın Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Eskiden öyleydim de artık değilim Yorumla TheBourty 1 yıl Karamsarlık ve tükenmişlik seziyorum, özgür ruhlu kullanıcı adı olan birine yakışmayan bir ruh hali Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Evet yakışmıyor da bu aralar duygusal boşluktayım iyi değilim Yorumla TheBourty 1 yıl Yakında toparlanma sürecine girersiniz, henüz toparlanmaya hazır değilsiniz. Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Umarım Yorumla TheBourty 1 yıl Kendinize iyi bakın ve toparlanmaya çalışın, iyi günler hoşçakalın Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Benim hiçbir şeyim pozitif değil bu aralar 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nötre aldım saldım yüzüyor 1 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı. Kanım bile negatif 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Benim de böyle. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Çok sorma. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Pozitif değil bence
Kan grubumu ilk öğrendiğimde kurduğum cümle. Ula hayatımdaki tek pozitif şey kan grubum o da değeri yok diye bana denk gelmiş demiştim...
😊😊😊
Kan grubu hariç kendi akışına bırakılan şeylerin pozitif gidiyor olması mucize olurdu. Bazı durumları pozitife çevirmek için emek gerekir.
Bazen negatif olaylar yaşasam da genel olarak pozitif biriyim. Bu aralar çok negatiflik var üzerimde sadece.
aynen öyle haklısın kan grubu pozitif bir de düşüncelerim pozitif olacak bir gün inşallah buna inancım tam
Pozitif şeylerde var fakat geneli maalesef öyle değil
Benim de kan grubum pozitif. Bir Pazartesi günü pozitif ve keyifli geçmişti.
Umarım tekrar pozitife dönersin kısa zamanda
Umarım teşekkür ederim
Elinizden geldiği kadar pozitif olmaya çalışın, kötü olaylardan bile iyi şeyler çıkarmaya çalışın
Eskiden öyleydim de artık değilim
Karamsarlık ve tükenmişlik seziyorum, özgür ruhlu kullanıcı adı olan birine yakışmayan bir ruh hali
Evet yakışmıyor da bu aralar duygusal boşluktayım iyi değilim
Yakında toparlanma sürecine girersiniz, henüz toparlanmaya hazır değilsiniz.
Umarım
Kendinize iyi bakın ve toparlanmaya çalışın, iyi günler hoşçakalın
Benim hiçbir şeyim pozitif değil bu aralar
Anlık olarak değişiyor
Nötre aldım saldım yüzüyor
O kadar pozitifim ki hiv pozitif oldum
Eh bazenn
Kanım bile negatif
Benim de böyle.
Çok sorma.