Hayatta hiç bir şeyden zevk almıyorum yiyip içip uyuyup uyanıp saçma bir adama para kazandırmak için ayna karşısında süslenip otobüste tanımadığım pis kokulu insanlarla yolculuk yapıyorum işe gitmek için sonra evime gelip uyuyorum tekrar ne sevdiğim beraber olduğum kadınlar onlara verdiğim kadar değer verdi bana ne de dostlarım hah dostum yoktu benim unutmuşum yalnızım arkadaşım bir tane var o da haftada bir arar asosyal biri ailem hep azarlar yaşım ise 24 tek istediğim huzur ama olmuyor kendime yetemiyorum kendim kendime ağır geliyorum tükendim kalmadım.
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İç huzurunuz yok çünkü. İnancınız islamsa ibadetlerinizi arttırın kaybolmuş hissediyorsanız Allah'a yönelin içiniz huzurla dolsun. Müzikler şarkılar insanlar acıyı hafifletmez sadece uyuşturur.
0
12 Yorumla
Soran
1 yıl
İnşirah süresindeki İnne me'al'usri yüsren kısmıns güveniyor dayaniyorum ama ayakta duracak halim kalmadı artık
Kuran dinleyip okuyunca faydası oluyor kesinlikle. Abdest alıp sessiz bir ortam bulunca mutlaka okuyun. Allah gönlünüze rahatlık versin, huzura erin en yakın zamanda.
Duasına dahil eden tek ben değilim, herkes birbirinin kuyusunu kazıyor sanıyoruz ama öyle değil. Duasında bütün insanlara yer veren, kaybolmuş hissedenleri eksik etmeyenler de var. Yalnız değilsiniz, dualarım sizinle. Size iyi gelecek insanlarla, haberlerle karşılaşın.
Amin ecmain yolum, davam hep hak yolu oldu çocukluğum medreslerde geçti ömrüm daha güçlü bir iman için geçti elbet hatalarım oldu ama çok yoruldum bu geceyi ibadetle geciricem
Maddi güçlük çekiyorsanız her gün vakıa suresini de okuyun. Bu sureyi okuyan fakirlik çekmez diye bir hadis var. Allah kabul etsin, doğru yoldan ayırmasın.
Borçlarimdan kurtulmaya çalışırken daha da kötü ettim kazandığımdan kuruş kalmıyor bana kalmasın sorun değil ama yoruldum artık ailem desen 24 yaşındayım azarlıyor off öyle işte
Vakıa suresini okuyun o zaman mutlaka. Namazlarınızı kaçırmadan kılın bitirince tesbih çekin, her namazdan sonra yasin okuyup biraz daha kalın seccadede. Size de iyi gelir. Allah yardımcınız olsun, bütün dertlerinize çare olsun. Hayırlı geceler.
İsterseniz yanlış anlamazsaniz arada dertlesebilecegim bir arkadaş edinmek fena olmaz musaadeniz olursa takipleselim arada tukendigimde gelir iki nasihat alır kendime gelirim :)
Aslında o kadar da iyi bir dinleyici değilim. Bazen verdiğim tavsiyeler insanları rahatsız ediyor. O yüzden hayır teşekkürler. Dertleşme ihtiyacı duyduğunuzda ellerinizi açıp dua edin. Allah size hiçbir insanın veremeyeceği çareyi ve huzurlu verir. Ruhen de daha iyi hissedersiniz.
dostum kendine yogunlasmaya basla git bi spora yazıl kendini gelistirmeye calis ordan arkadas edinirsin bi sekilde kafa dagitirsin ayrıca birikim yapmaya basla sen kendini gelistirmesigin surece kimse seni gelistirmwz mentalini cok yormussun
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Sporcuyum hatta antrenörlük yapmisligim bile oldu danisanlarim oldu 16 yaşından beri sporla ilgileniyorum maddi olarak barmenim eh işte kazanıyorum bişeyler ama diyorum ya kendim bile kendime ağır geliyorum çevrem çok ama hiç biri yok
cevrenın cok olup sahte ınsanlardan olmasından sadece tek bir dosta sahip olmak daha iyi inan bana kendinden daha iyi hic kimse kimseye dost olamaz spor yapmaya devam et ya da git terapiye basla terapiye baslamak icin illa bi sorunun olmasi gerekmiyor iyi geliyor cidden ruhuna insanin
Randevu aldım gidicem. Şöyle anlatayım sana sorunumu bir harici bellek düşün limiti 5gb ben ona 100gb yüklemeye çalışıyorum çöküyor bu sefer bende öyleyim
Bilmiyorum ki... Biraz dinlenmek iyi gelebilir belki de..
1
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Tek avuntum mistik müzikler dinleyip kendimi iyi hissetmek
Cevap sahibi
1 yıl
Sende tükenmişlik sendromu olabilir mi hiç duygusal bir destek almayı denedin mi psikolog gibi
Soran
1 yıl
Randevu aldım işte iki hafta sonra çok uzun yıllardır yalnız başıma biseyler yapmaya çalışıyorum. Gitmek istiyorum küçük bir kasabada yaşamak herşeyden uzak iyi değilim..
Cevap sahibi
1 yıl
Git o zaman aksatma çok iyi gelebilir
Soran
1 yıl
İnşallah umutsuzum ama umudumu yitireli çok oldu
Cevap sahibi
1 yıl
Umuda ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin her şey çözülür elbet sadece inanın yeter
Soran
1 yıl
Umarım dediğin gibi olur. Teşekkür ederim desteğin için iyi ki varsın 🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İç huzurunuz yok çünkü. İnancınız islamsa ibadetlerinizi arttırın kaybolmuş hissediyorsanız Allah'a yönelin içiniz huzurla dolsun. Müzikler şarkılar insanlar acıyı hafifletmez sadece uyuşturur.
İnşirah süresindeki İnne me'al'usri yüsren kısmıns güveniyor dayaniyorum ama ayakta duracak halim kalmadı artık
Kuran dinleyip okuyunca faydası oluyor kesinlikle. Abdest alıp sessiz bir ortam bulunca mutlaka okuyun. Allah gönlünüze rahatlık versin, huzura erin en yakın zamanda.
Allah razı olsun dualarını eksik etme büyük bir çıkmazın içindeyim
Duasına dahil eden tek ben değilim, herkes birbirinin kuyusunu kazıyor sanıyoruz ama öyle değil. Duasında bütün insanlara yer veren, kaybolmuş hissedenleri eksik etmeyenler de var. Yalnız değilsiniz, dualarım sizinle. Size iyi gelecek insanlarla, haberlerle karşılaşın.
Amin ecmain yolum, davam hep hak yolu oldu çocukluğum medreslerde geçti ömrüm daha güçlü bir iman için geçti elbet hatalarım oldu ama çok yoruldum bu geceyi ibadetle geciricem
Maddi güçlük çekiyorsanız her gün vakıa suresini de okuyun. Bu sureyi okuyan fakirlik çekmez diye bir hadis var. Allah kabul etsin, doğru yoldan ayırmasın.
Borçlarimdan kurtulmaya çalışırken daha da kötü ettim kazandığımdan kuruş kalmıyor bana kalmasın sorun değil ama yoruldum artık ailem desen 24 yaşındayım azarlıyor off öyle işte
Vakıa suresini okuyun o zaman mutlaka. Namazlarınızı kaçırmadan kılın bitirince tesbih çekin, her namazdan sonra yasin okuyup biraz daha kalın seccadede. Size de iyi gelir. Allah yardımcınız olsun, bütün dertlerinize çare olsun. Hayırlı geceler.
Teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsun hayırlı geceler selamün aleyküm
Rica ederim, cümlemizden aleyküm selam.
İsterseniz yanlış anlamazsaniz arada dertlesebilecegim bir arkadaş edinmek fena olmaz musaadeniz olursa takipleselim arada tukendigimde gelir iki nasihat alır kendime gelirim :)
Aslında o kadar da iyi bir dinleyici değilim. Bazen verdiğim tavsiyeler insanları rahatsız ediyor. O yüzden hayır teşekkürler. Dertleşme ihtiyacı duyduğunuzda ellerinizi açıp dua edin. Allah size hiçbir insanın veremeyeceği çareyi ve huzurlu verir. Ruhen de daha iyi hissedersiniz.
dostum kendine yogunlasmaya basla git bi spora yazıl kendini gelistirmeye calis ordan arkadas edinirsin bi sekilde kafa dagitirsin ayrıca birikim yapmaya basla sen kendini gelistirmesigin surece kimse seni gelistirmwz mentalini cok yormussun
Sporcuyum hatta antrenörlük yapmisligim bile oldu danisanlarim oldu 16 yaşından beri sporla ilgileniyorum maddi olarak barmenim eh işte kazanıyorum bişeyler ama diyorum ya kendim bile kendime ağır geliyorum çevrem çok ama hiç biri yok
cevrenın cok olup sahte ınsanlardan olmasından sadece tek bir dosta sahip olmak daha iyi inan bana kendinden daha iyi hic kimse kimseye dost olamaz spor yapmaya devam et ya da git terapiye basla terapiye baslamak icin illa bi sorunun olmasi gerekmiyor iyi geliyor cidden ruhuna insanin
Randevu aldım gidicem.
Şöyle anlatayım sana sorunumu bir harici bellek düşün limiti 5gb ben ona 100gb yüklemeye çalışıyorum çöküyor bu sefer bende öyleyim
anlıyorum seni her zaman iyi olucaksin diye bi sey yok kotu gunlerin de olucak git bakalim hakkında hayırlısı olsun
Ben her zaman iyi olsam sence şu an yakinirmiyim :) teşekkür ederim desteğin için
Bilmiyorum ki... Biraz dinlenmek iyi gelebilir belki de..
Tek avuntum mistik müzikler dinleyip kendimi iyi hissetmek
Sende tükenmişlik sendromu olabilir mi hiç duygusal bir destek almayı denedin mi psikolog gibi
Randevu aldım işte iki hafta sonra çok uzun yıllardır yalnız başıma biseyler yapmaya çalışıyorum.
Gitmek istiyorum küçük bir kasabada yaşamak herşeyden uzak iyi değilim..
Git o zaman aksatma çok iyi gelebilir
İnşallah umutsuzum ama umudumu yitireli çok oldu
Umuda ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin her şey çözülür elbet sadece inanın yeter
Umarım dediğin gibi olur. Teşekkür ederim desteğin için iyi ki varsın 🙏🙏
Rica ederim ne demek 🙏🏻
kardeşim kim alıyor ki hayattan zevk salla gitsin gotunu devirip yatmak daha iyi
Dinlen