Ya kanka pefodili misin aynı zamanda biz böyle bir şey yaşamadığımız için nereden bilelim? Kendine sorsana kızım saçma sapan soru sorma şu sitede
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Pedofili = reşit olmayan kendinden küçüklere ilgi duyan kişilere denilir diye biliyorum ve 21 yaşındayım. İlk önce anlamını bilip yorum yap ve soruya cevabın yoksa da aptl aptl şeyler yazmaa
Erkekler Ne Diyor
Çocuk olduğunu düşünürüm ve işim olmaz.
Erkek büyükse sorun değil ama kadın büyükse problem. Çünki kadınlar erken çökerler buda kadının erkeğe verebileceği en büyük cezadır.
Erkek büyüktü de
Erkekler büyüdükçe olgunlaşır. Daha sağlıklı olur. Dilerim dilediğiniz gibi bir hayat yaşarsınız.
Çok teşekkür ederimm sizde umarım
Teşekkür ederim. Ama ben artık kadınlardan uzak duruyorum. En güzeli kendimle başbaşa olmak. 😊
Ya kanka pefodili misin aynı zamanda biz böyle bir şey yaşamadığımız için nereden bilelim?
Kendine sorsana kızım saçma sapan soru sorma şu sitede
Pedofili = reşit olmayan kendinden küçüklere ilgi duyan kişilere denilir diye biliyorum ve 21 yaşındayım. İlk önce anlamını bilip yorum yap ve soruya cevabın yoksa da aptl aptl şeyler yazmaa
10 yaş sorun değil, İyi anlaşıyorsanız yaşlar birer sayıdan ibarettir. Artık çiftler arasında yaş farkı devri çok geride kaldı.
Adama iç cektirtme😊😂
Nası yanii
Seni istiyor yani
kadın mı 10 yaş küçük olan
evet
şimdi sorun değildir muhtemelen de 10 yıl sonra sorun olmaya başlar
Seni mi kesiyor
Evet evlerine ilk gittiğimizde baya bi bakıyordu ben gözlerimi kaçırıyordum da 2. gidişimizde falan baya bakıştık onunla
Ne giyinmistin peki
İlkte sweatshirt giymistim ikinci gidişte de mini bi elbise giymiştim ama üst tarafında hiç dekolte falan yoktu yani
Alti kesiyormiydu
Ver gitsin kız
Tek kalabilirsek fbhsuaoasodjfhdh
Oha sen gelsene özele 😂 taktik veriyim madem niyeti bozdun 😂
Geliyim hemenn
Bekliyorum
gençler daha tatlı bence
Çocuk işte
21 yaşındayım kanka
Benden 10 yaş küçük birine duygusal bakmam. Kardeş gibidir
O da senin tercihin👍🏻
Olmaz