Kişilik & Karakter Ne zaman özgür olacağım? O günü sabırsızlıkla bekliyorum. ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Rahatlık içinde evde esaret gibiyim. Üzerimde çok baskı var. Ne zaman özgür olacağım? O günü sabırsızlıkla bekliyorum. ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. para kazandığınız zaman 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kazanıyorum ona rağmen
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Öldüğümde diye hayal ediyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu dünyada da umarım özgür oluruz AşkıÖldürmek 1 yıl Sanmıyorum ama senin adına umarım Soran 1 yıl Senin adına da umarım
gunbali Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kendi ayakların üzerinde durduğun an 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Duruyorum çalışıyorum ona rağmen hep eziliyorum Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben de özgürlüğümü hissedemiyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiç hiç ne zaman biz özgür olmayacak mıyız Yorumla ByCıLız 1 yıl Bilmiyorum inşallah olabiliriz Yorumla
fight_41 Takip Et Bilge Yaş: 39 1 yıl Neden ne oldu ki 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Rahatlık içinde evde esaret gibiyim. Üzerimde çok baskı var. Yorumla fight_41 1 yıl Evli misin Yorumla Soran 1 yıl Hayır bekar Yorumla fight_41 1 yıl Ozaman koca lazım Yorumla Soran 1 yıl Oda ha diye olmuyor Yorumla fight_41 1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran 1 yıl 28 Yorumla fight_41 1 yıl Ya bulalım birini bu Koza bir kocasa yokla muuuu Yorumla Soran 1 yıl Neyce konuştun çok anlamadım Yorumla fight_41 1 yıl Hahaaa :) kuş dili canım Yorumla Soran 1 yıl Belli belliii Yorumla fight_41 1 yıl Yaz bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
para kazandığınız zaman
Kazanıyorum ona rağmen
Öldüğümde diye hayal ediyorum
Bu dünyada da umarım özgür oluruz
Sanmıyorum ama senin adına umarım
Senin adına da umarım
Kendi ayakların üzerinde durduğun an
Duruyorum çalışıyorum ona rağmen hep eziliyorum
Ben de özgürlüğümü hissedemiyorum
Hiç hiç ne zaman biz özgür olmayacak mıyız
Bilmiyorum inşallah olabiliriz
Valla ben de bekliyorum
Hangi günü
Neden ne oldu ki
Rahatlık içinde evde esaret gibiyim. Üzerimde çok baskı var.
Evli misin
Hayır bekar
Ozaman koca lazım
Oda ha diye olmuyor
Yaşın kaç
28
Ya bulalım birini bu Koza bir kocasa yokla muuuu
Neyce konuştun çok anlamadım
Hahaaa :) kuş dili canım
Belli belliii
Yaz bana