Selam🎀
#İyiye iyi 😀 kötüye kötü 😡 ey düddürü dünya gözün kör ola be insanlığın vaziyeti içler acısı artık yeto ✋

Selam🎀
#İyiye iyi 😀 kötüye kötü 😡 ey düddürü dünya gözün kör ola be insanlığın vaziyeti içler acısı artık yeto ✋

Ben herkese hak ettiği gibi davranıyorum iyi insana karşı iyiyim kötü insana karşı da kötüyüm her zaman için.. vefasız insanlar çok var maalesef
Maalesef 😕
🥺🥺🥺
Ben sanırım iyi biriyim kimseye düşman olmam sevmediğim biri olursa kendimi iletişime kapatırım çok fedakarlık yaparım tanımadığıma bile ayni fedakarlığı karşıdan beklemem borç veririm ama borç dediğime bakma sonra dan borcunu verseler bile kabul etmem alışverişe giderim üstü kalsın derim yaşlıların poşetini filan taşırım gelecekte de para biriktirmeyi bunların yarısını fakirlere vermek gibi planlarım var böyle
İyi olmaya çalışıyorum. Her durumda, herkese karşı. Agresifleştiğim zamanlar oluyor ama herkes gibi bende kötü bulamıyorum kendimi. Belki kötüyümdür ama farkında değilim daha.
Çok iyiyimdir ask ( iyiye iyi kötüye ise kötüyümdür ahahah 💅) slayyy 💅
Cevap
17Cevap
İkisinden de azıcık azıcık var bende
Adamına göre iyiyim adamına göre kötüyüm gadası
İçimde her ikisi de barınıyor.. Yeri ve zamanı gelince hangisi gerekiyorsa o çıkıyor içimden..
İyi biri olduğumu düşünüyorum
İçimdeki kötü kızı dürtenler var ama iyi kalmaya çalışıyorum:)
kişiden kişiye değişirim kötü olan biri iyi yüzümü görmeyi hakketmiyor.
Genelde herekse iyi olmaya çalışırım ama onlar bunu suistimal ederse benden kötüsü olmaz
iyi insan olmana bakmıyorlar... çok paran varsa iyisin.. mesleğini bile sorgulayan yok
Her zaman iyilikten sasmadim ama ne sevenim oldu ne arkamda duran sadece bir tane kardeşim var 5 senedir tanıyoruz birbirimizi
Her zaman iyi biriyimdir kimseye kötülüğüm olmadı.
Orta şekerliyim desem 🙂
Kötüyüm sanırım bilmiyorum.
Adamına göre değişir.
Artık kötü olmak için uğraşan biriyim
Karşıdakine göre değişken
O kadar kötü gördüm ki baya iyimisim diyorum
Kimine iyi kime kötü insanız
Bile isteye kötülük yapmam
Kötü biriyim
Bazen iyiyim bazen kötü.
Ortalardayım djdj
maalesef iyi bir insanım