Kişilik & Karakter Sakin misiniz hırçın mı? AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu miyavı bi seveyim dedim elimi uzattığım gibi patisini uzattı zor çektim elimi, hemen tırnakları hazırdı ve hiçte kendisini sevdirmedi 🐱😀😻 Sakin misiniz hırçın mı? Cevapla Sevgi Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Bana denk gelsin de nasıl uysal ederim onu oyy Kurban olurum şuna 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. sakinim ama konuya ve kişiye göre karar veriyorum her zaman 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Keyfime göre değişkenlik gösteriyor bazen sakinim bazen hırçın. 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yağmur var kedi suyu sevmez zaten agresif mod da sizde oyun derdindesiniz yaaa demis :) 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl sakin görünürüm ama içimde bir hırçınlık var.. 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her kuşun eti yenmez deseydin 🤣 1 0 Yorumla
TanrınınUsluKızı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 57% 1 yıl Ben sakinim lakin sözlerim hırçınlar 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Sakin ama bir o kadarda hırçın 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. çok hırçınım genelde 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sakin. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bana denk gelsin de nasıl uysal ederim onu oyy Kurban olurum şuna
sakinim ama konuya ve kişiye göre karar veriyorum her zaman
Keyfime göre değişkenlik gösteriyor bazen sakinim bazen hırçın.
Yağmur var kedi suyu sevmez zaten agresif mod da sizde oyun derdindesiniz yaaa demis :)
sakin görünürüm ama içimde bir hırçınlık var..
Her kuşun eti yenmez deseydin 🤣
Bazən sakin bazən hırçın.
Ben sakinim lakin sözlerim hırçınlar
Her ikisi de var bende..
hırçınlığımı göstermemeye çalışanım
Sakin ama bir o kadarda hırçın
Sakin
Hırçın
çok hırçınım genelde
Sakinim dinginim
Gayet sakin
sakin biriyim