Merhaba🦋🙂
İftira kişinin kendi çamurunu başkasına bulaştırmak istemesidir.

Merhaba🦋🙂
İftira kişinin kendi çamurunu başkasına bulaştırmak istemesidir.

Bence uğradım arkadaşım tarafından ki yengem laf soktu beni de engelledin mi? sonra kızı hesap sordu adını diyip ablamı niye ağlatıyorsun? benim hiç bir suçum yok Allah şahit kendi etti kendi buldu ben hiç bir zaman o çocuğu tutmadım sonra oğlu iftira eskiden dikkat edin hep aynı aile Allah kurtarıyor işte böyle aileden oğlu iftira atmış eskiden arkadaşına çünkü erkeklik gururuna yedirememiş hiç bir tuzağıma düşmedi yatmadık dememiş onun yerine iftira atmış arkadaşı da iki kere denedi kendi 10 kere denedi küçükken ve büyükken olmak üzere
Maalesef
Allah, düşmanımın başına vermesin. Ki son derece gaddar davranırım, bilinçli yapılan hareketlere vs. Fakat iftira, menfaat için ses çıkarmama aynı sonucu doğurur. Şahit olur, ses çıkarmaz uzaktan... Sonra aman dersin arkadaş, sana söyle demiyoruz, gördüğün ne ise Allah rızası için eskiğe de fazlaya gerek yok. kardeşim, beni karıştırmayın der...
İftira demiyim de yanlış şeyler söylenmiş diyim. Mesela ulaşamadığı için hakkımda o şöyle böyle diyenler olmuştu zamanında. 😃
Çamur atmak işte
Ben umursar mıyım? Gram çükümde olmaz afedersiniz
Öyle olmalı zaten 👏
Bir laf vardır. Kimseye aynı değilim, beni kimden dinledin diye. O yüzden ben başkalarına göre hareket etmem
Ben de öyleyim kimse umrumda değil kim ne düşünürse düşünsün. Ama beni benden gelip dinlesin.
Aynen öyle tıvtıv 😃
Tıvtıv kelebek 😀🐛🦋
Sensin işte daa 😃😃
Evet benim 😀😀
Hahah
Hiç kimse ile takipleşmemek çok doğru bir karar 👏 aynısını yapıcam ben de
Yeni üyelere karşı dedikodu kazanı kaynatıyorlar😀 hata ettik aracı yapıyorlar
Gerek yok uzak dur öyle şeylerden. Sana her elini uzatanı dost arkadaş sanma. Bazıları düşmanını yakınında tutmak ister o yüzden hiç girme öyle şeylere. İnsanlar konuşur konuşur susarlar sen kendi hayatına devam et yeterli. 😃
Şu an ben de sıfır takip yapıcam senin gibi hata ettim 🤣 ama iyi oldu erken öten kuşun kafasını dur baştan keseyim
Tanrılar kurbaağa istiyor sen de kes gitsin vırak vırak öteni 🤣🤣
O iş tıvtıv da merak etme 🤣
Hadi bakalım tıvtıv ye yaplaklavı kıtıv kıtıv 🤣🤣
Haha🤣
Sen işini bilirsin hadi bakalım yapman gerekenleri yap kelebeğin zehrini göster onlara 😃
Delisin 🤣
Her zaman çok şükür 😃😃
🤣🤣
Sopanı sakla 🤣🤣
Özendim sana 🤣🥺 ohh takip sıfır
Ben kendi yolumdayım kimsenin değil o yüzden takip etmiyorum kimseyi. 😛
Ben de öyle 😀
Düştün mü sıfıra 😃
Cevap
13Cevap
Evet uğradım geçmiş de maalesef.. ama hiç birini de takmadım.. hakkımı savundum sadece yine olsa yine yaparım zaten
Evet, sürekli başıma gelen bir şeydir. Bir noktadan sonra ulan acaba harbiden mi problem bende diye düşünüyor insan.
Asla öyle düşünme paylaştığım yazıyı oku
Tam tamına 5 6 kere uğradım hâlâ daha uğramaya devam ediyorum ama pek umrumda olduğu söylenemez.
Herkes kendini haklı çıkarmak için iftira atar birilerine: )
Kendimi bildiğim için umrumda olmuyor.. zoruma gider evet ama takılmamak gerekir
Evet lezbıyen dıye ıftıra atıldı bana gay arkdasım var dıye yanında benıde öyle sekıle koydular
Çokça ama umurumda değil
Evetttt hemde eşim tarafindan... en yakin arkadasiyla...
Yok sessiz olduğum icin ugramıyom
Evet. Sorun yok Allah var.
Uğradım evet
1 defa bebeğem 1 defa
Haddini bildirdim her seferinde
Çamur atma olabilir
işyerinde uğradım hayatımın en kötü haftasıydı
Hayır
Hayır uğramadım
Hep uğradım
Evet berbat bir şey
Evet uğradım.