Yaptıklarını görmemek, ilgilenmemek, kaale almamak mı yoksa ya boş ver, ilgilenme bunlarla, takma kafana , keyfine baka gibi laflarla durumu geçiştirip, konuyu kapatmak mı?

Yaptıklarını görmemek, ilgilenmemek, kaale almamak mı yoksa ya boş ver, ilgilenme bunlarla, takma kafana , keyfine baka gibi laflarla durumu geçiştirip, konuyu kapatmak mı?
diyelim ki çok peşinden koşuyor ama kale almıyor havası yaratıyor gibisinden ve sana açık kapı bırakıyor ama ne mesaj ne geri dönüş yapıyor o kesin seni elde etmek istiyor ve seni cepte tutuyor oluyor benim gözümde. Bunları anlamak çok zor hele ki iyi bir oyuncu ise. Değmeyecek insanlar için sadece zaman kaybı olacaktır.. Önüne bak derim ve şans dahi verme çünkü sen mükemmelsin ve daha iyilerini hakediyorsun canım
Rica ☺️:)
İki şekilde bakabiliriz bu duruma. Birinci bakışa göre geçiştirilmekte, çok düşükte olsa bir önemsenmek var, kırmama dikkati var ama görmemek çabasında hiç bir önemseme, değer verme hali yok! Bir insan birini görmekten kaçıyorsa, hiç bir önem vermediğindendir denilebilir. Fakat birde çok sevmişlik var, bu sevgiden doğan kırılmışlık..! O her an akılda olan, özlenen ve sevilen kişi karşılaşınca, itina ile görmezden gelmeye çalışılınır. İçi kan ağlayan aşıkın maşuka canı yanar, içi akar ama aşkı bir savaş ve taktikler silsikesine döüştüren gurur, gönlü aradan çıkarır, aklı hiç kale almaz, aptallığa köle eder ve gözleri görmez.
Hangisi bunlardan daha ağır ben bilinir emme, zor ⁸
Görmezden gelmesinin mantıklı bir açıklaması veya bizce bahanesi olabilir. Ama geçiştirmek, şu an senden daha önemli işlerim var demek. Geçiştirmek daha kötü.
Teşekkür ederim.
Cevap
11Cevap
Görmezden gelmek kötü.
Geciştirmeye çalışmakta bir ilgi var, yine muhatap olmak var... Görmezden gelmekte o yok
Ben genellikle karşımda ki kişiye ve olaylara göre değerlendiririm.
Gözmezden gelirim ilgilenmem kaale almam. Geçiştirmem bildiğin yok hükmünde davranırım.
Kim olduğuna bağlı. Görmezden gelmek insana verilecek en büyük cezadır. Geçiştirmek sondan ikinci 😂
Görmezden görmek birine vericeginiz en kötü cezadir
Neresinden tutarsan tut elinde kalır.
İkisi birbirinden beter bence
Görmezden gelmek derim
Görmezden gelmek bence
👍
Görmezden gelmek daha kötü
İkiside aynı bana göre
Görmezden gelmek bence
Görmezden gelmek kötü
geçiştirmek
Geçiştirmek