Kişilik & Karakter Erkekler bir ilişkide neden sürekli foto isteme gereği duyar? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ✨️Bakim sana ✨️Özel bir sebebi var mı? Çünkü ben anlam veremiyorum da Erkekler bir ilişkide neden sürekli foto isteme gereği duyar? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Sapık oldukları için 0 0 Yorumla
paptya0077 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Erkekler görsel varlıklar bu yüzden sevdiği kızı görmek veya duymak ister genelde 1 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bence doğru değil. Gördüysen yüzünü bir kere istemeye ne gerek var. 0 0 Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Gerçek hayatta olan ilişkilerde istemezsin bence ama uzak mesefa ilişkisiyse ister 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bunu bende anlamış değilim ama bakım sana dedikleri an engeli yapıştırıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bi söz vardı. Erkekler gördüğüne, kadınlar duyduğuna inanır. Bu yüzden kadınlar makyaj yapar erkeklerde yalan söyler. Nedense aklıma ilk bu geldi 1 0 Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben sevdiğim kız olursa isterim dk başı görmek 0 32 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ama biz kızlar bundan nefret ediyoruz Yorumla dobraerkek1 1 yıl Niye ki sizi seven bir erko var sizi görmek istiyor erkekler romantik olsa suç ormantik olsa suç karar verin Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Valla erkokun sevgisi foto istemeyle olmuyo isteyenide gördük aldattı ahahshs Yorumla dobraerkek1 1 yıl Oda seni seven erkonun karaktersizligi ulan bende aldaticam ya şu aldatmak nasıl bir şey merak ediyorum sevgilim olsana az aldatam seni Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bende geliyim topugundan tak vurayım yürek mi yedin Yorumla dobraerkek1 1 yıl Bırak bu işleri kıvırcık 1.55 boyunla neremden vurucaksin ateş ettiğin yer göbeğime gelir yapma katil civciv olucaksin başıma Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl 175im Yorumla dobraerkek1 1 yıl Tamam o zaman omzuma değer kurşun 😂 yalandan olalım ya maksat aldatmak nasıl bir şey bileyim 😂 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ya sen delirdin miii ben seni aldataym Yorumla dobraerkek1 1 yıl Sen illaki aldatmışsındır ben o aldatmak nasıl bir şey bilmiyorum 😂 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Hayda ya sabır sınanıyorum galiba bana bak beni sinir etme bugüne kadar benim yanimdamiydin ki ben aldatmisim gbi konuşuyosn Yorumla dobraerkek1 1 yıl Yahu şaka yapıyoruz sakin ol gülme emojisi atmışım sınanıyorum falan bir kendine gel sakin ol Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Yok bide şaka olmasn Yorumla dobraerkek1 1 yıl Kanka az sakin olurmusun bir şey demedim be Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Sakinim Yorumla dobraerkek1 1 yıl Valla kırdın beni bir şey demeden ağzıma ettin Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Estağfurullah sadecee sinirli biriyim ve cidden sinir edecek şey dedin Yorumla dobraerkek1 1 yıl Farkettim sinirini ☺️ ne diyim kusura bakma o zaman sadece takılmak istemiştim Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Problem yok Yorumla dobraerkek1 1 yıl Nasılsın iyimisin? Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl İyiyim sen Yorumla dobraerkek1 1 yıl İyi bende arkadaşla dışarı çıktık sohbet muhabbet ediyoruz gel beraber oturalım Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Erkeklerin içine mi geleyim Yorumla dobraerkek1 1 yıl Ben seni erkeklerin arasına sokmam kıskanırım 😂 iki kişiyiz davar gibi 10 erkek dolaşmayı sevmem 2 kişi idealdir Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Kıskanır misn görende sanır 10 yıllık karisiym Yorumla dobraerkek1 1 yıl Ya ne alaka karısı ya benim ortamımda oluyorsan tanıdık ölüyorsun ya o manaada sende herşeye tepkilisin Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ahahah hayır sadece yanlış algılıyorsun Yorumla dobraerkek1 1 yıl Ne bilim korkuyorum senden kıvırcık 😂 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Minnoş biriyim sinirlenmedigm sürece 💁🏻♀️ Yorumla dobraerkek1 1 yıl Sendeki bu sinir nerden geliyor yüksek voltaja bağlı gibisinde Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Küçüklüğümden böyle bide şimdi ki insnalarin aptallğı sağolsn Yorumla dobraerkek1 1 yıl Bende sinirliyim bayağı sana diyorum ama sinirim bir anda ziplayabiliyor dediğin gibi insanların karaktersizligi iki yüzlülüğü hafif olmaları beni delirtiyor Yorumla
mys_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Güzel bir manzaraya bakmaya doyabilir misin? 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. Görselliğe Önem verenler ister 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var öyle anlıkçılar 0 0 Yorumla
cihangir028 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Gönderme sende 0 1 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Gönderen kim kardeşim Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boydan demi hemde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sapık oldukları için
Erkekler görsel varlıklar bu yüzden sevdiği kızı görmek veya duymak ister genelde
Bence doğru değil. Gördüysen yüzünü bir kere istemeye ne gerek var.
Gerçek hayatta olan ilişkilerde istemezsin bence ama uzak mesefa ilişkisiyse ister
Bunu bende anlamış değilim ama bakım sana dedikleri an engeli yapıştırıyorum.
Bi söz vardı. Erkekler gördüğüne, kadınlar duyduğuna inanır. Bu yüzden kadınlar makyaj yapar erkeklerde yalan söyler. Nedense aklıma ilk bu geldi
Ben sevdiğim kız olursa isterim dk başı görmek
Ama biz kızlar bundan nefret ediyoruz
Niye ki sizi seven bir erko var sizi görmek istiyor erkekler romantik olsa suç ormantik olsa suç karar verin
Valla erkokun sevgisi foto istemeyle olmuyo isteyenide gördük aldattı ahahshs
Oda seni seven erkonun karaktersizligi ulan bende aldaticam ya şu aldatmak nasıl bir şey merak ediyorum sevgilim olsana az aldatam seni
Bende geliyim topugundan tak vurayım yürek mi yedin
Bırak bu işleri kıvırcık 1.55 boyunla neremden vurucaksin ateş ettiğin yer göbeğime gelir yapma katil civciv olucaksin başıma
175im
Tamam o zaman omzuma değer kurşun 😂 yalandan olalım ya maksat aldatmak nasıl bir şey bileyim 😂
Ya sen delirdin miii ben seni aldataym
Sen illaki aldatmışsındır ben o aldatmak nasıl bir şey bilmiyorum 😂
Hayda ya sabır sınanıyorum galiba bana bak beni sinir etme bugüne kadar benim yanimdamiydin ki ben aldatmisim gbi konuşuyosn
Yahu şaka yapıyoruz sakin ol gülme emojisi atmışım sınanıyorum falan bir kendine gel sakin ol
Yok bide şaka olmasn
Kanka az sakin olurmusun bir şey demedim be
Sakinim
Valla kırdın beni bir şey demeden ağzıma ettin
Estağfurullah sadecee sinirli biriyim ve cidden sinir edecek şey dedin
Farkettim sinirini ☺️ ne diyim kusura bakma o zaman sadece takılmak istemiştim
Problem yok
Nasılsın iyimisin?
İyiyim sen
İyi bende arkadaşla dışarı çıktık sohbet muhabbet ediyoruz gel beraber oturalım
Erkeklerin içine mi geleyim
Ben seni erkeklerin arasına sokmam kıskanırım 😂 iki kişiyiz davar gibi 10 erkek dolaşmayı sevmem 2 kişi idealdir
Kıskanır misn görende sanır 10 yıllık karisiym
Ya ne alaka karısı ya benim ortamımda oluyorsan tanıdık ölüyorsun ya o manaada sende herşeye tepkilisin
Ahahah hayır sadece yanlış algılıyorsun
Ne bilim korkuyorum senden kıvırcık 😂
Minnoş biriyim sinirlenmedigm sürece 💁🏻♀️
Sendeki bu sinir nerden geliyor yüksek voltaja bağlı gibisinde
Küçüklüğümden böyle bide şimdi ki insnalarin aptallğı sağolsn
Bende sinirliyim bayağı sana diyorum ama sinirim bir anda ziplayabiliyor dediğin gibi insanların karaktersizligi iki yüzlülüğü hafif olmaları beni delirtiyor
Güzel bir manzaraya bakmaya doyabilir misin?
Hastalık haline gelmiş okadar ki
Görselliğe Önem verenler ister
gördükleriyle tahrik oldukları için
Var öyle anlıkçılar
Gönderme sende
Gönderen kim kardeşim
Boydan demi hemde
Özlemiştir 🤗
Merak