Erkek güçlü olmalı dimi
Güçlü Erkek nedir? Güçlü Erkek kime denir?
Erkek güçlü olmalı dimi
Olay Soru 💣

Erkek güçlü olmalı … Peki nedir sizin için güçlü erkek?
Cesur, gözü kara, mert, varlığı ve ses tonu bile güven veren.
Sesi ince erkek mesela bana güçlü hissi vermiyor. Elbet yaradılışsal. Ses tonu düzeltmek kolay değil, eğitimsel süreci var. Ama beni güç anlamında çekmiyor ince ses.
Mental ve fiziksel sağlığı gücü yerinde olan erkek demektir.
Toplumda genelde güç statü para ile ölçülüyor ama bunlar da mental ve fiziksel gücün peşinden gelen şeylerdir. Ki ekonomik ve statüsel açıdan güce ulaşmış erkeklere de bunları mental ve fiziksel güçleri ile elde etmişlerse saygı duyuluyor. Yoksa şans oyunlarından ya da abuk subuk yayınlarla para kazanmış geçici modellere kimse saygı duymaz. En fazla otlanmak için yalakalık yaparlar.
Çok güzel yorum ✅✅✅✅
Benim güçlü erkek tanımım kas gücünden ziyade oturmuş ve geliştirilmiş karakterle ilgili.
Gücünü kendinden alan, bunu da etrafına doğru şekilde yansıtabilen biridir.
Güçlü erkek nedir?
1. Potansiyelinin farkında olup hedeflerinden kopmayan erkektir.
2. Amacı değer görmek değil kendi değerini var etmek olan erkektir.
3. Kadınlar karşısında aklını kaybeden değil kadınların aklında yer eden erkektir.
4. Kadın peşinde koşmayan aksine kadınların etrafında kümelendiği erkektir.
5. Görsel maddi sosyal açıdan en popüler yüzde 10'luk dilimdeki yüksek değer erkektir.
5 madde 💡
Aynen öyle. Güçlü erkekten kastedilen şeyin alfa olduğu düşünülüyor. Oysa gerçek tam olarak bu değil. Güçlü erkek, yüksek değerli erkek demektir.
Sanayi sitelerindeki işçiler arasında da alfalar var ama onlar, yüksek değer adamlar değildir. Sadece kadınlar konusunda betalardan bir tık daha başarılıdır o kadar. Ama alfalar da genel olarak kadın peşinde koşan tiplerdir. Yüksek değerli alfalar hariç.
YÜKSEK DEĞERLİ ERKEK (GÜÇLÜ ERKEK): Hem fiziksel hem iktisadi hem de sosyal yetenekler bağlamında ideal fenotipe ulaşmış, kendi potansiyelinin zirvesini görmüş, maddiyat ve kariyer noktasında da zirveye oynayan erkektir. Aynı zamanda karakter, zihin seti ve vizyon olarak da dark triad kişiliğe sahip hiper alfalardır.
Toplumdaki erkek popülasyonunun yüzde 20'si alfadır. Bu 20 puanlık kısımdaki alfaların 5-10 puan aralığında olanları yüksek değerlidir. Yani karakter olarak güçlü, görünüş olarak karizmatik aynı zamanda maddi olarak da zengin.
Yüksek değer erkekler, alelade alfalar gibi kadın avlamaya çalışmaz, kadın peşinde koşmaz. Tam aksine kadınlar, yüksek değer erkeklerin çevresinde toplanır.
Sonuç olarak; HER YÜKSEK DEĞER ERKEK BİR ALFADIR AMA HER ALFA BİR YÜKSEK YÜKSEK DEĞER ERKEK DEĞİLDİR.
HER YÜKSEK DEĞER ERKEK BİR ALFADIR AMA HER ALFA BİR YÜKSEK YÜKSEK DEĞER ERKEK DEĞİLDİR.
Enteresan noktalara parmak basmışsınız 💣
Sağolasın azizim. Yüksek değerli erkek dış görünüş, özgüven, maddi güç, sosyal saygınlık gibi her bir parametre üzerinde en az 8/10 puana sahip erkektir. Kadınlar, bu tip erkeklere doğal arzu duyar. Yani görür görmez ıslanır. Yüzde 10 dedim ama o bile fazla. Bence yüksek değerli erkek, popülasyonun sadece yüzde 3-5 civarını oluşturuyor. Tinder istatistikleri de bunu doğrulamaktadır.
Konunun tindera bağışlanmasına koptum jsjsjsj
🤣😂😅 Hocam size belki saçma geldi ama oradaki kadınlar, erkeklerin sadece yüzde 5'ini sağa atıyormuş. Yani onlarla iletişim kuruyor farklı düzeylerde
Saçma değil de “Tinder” beklemiyordum sonu süprizli son oldu djjdjdj güldüm
Cevap
9Cevap
Sevdiği kadına sahip çıkan erkektir tabi ki de
Ben hallederim diyip gerçekten her şeyi halledebilen erkek
Ben hallederim güzel tespitmiş 💡olmasıngerken aslında
Ne yonden guclu? Erkek fiziksel gucten daha oncelikli olarak karakteristik guce sahip olmali, aile yonetmeyi, yonlendirmeyi bilmeli. Zorluklar karsisinda dik durabilmeli ve cozum uretebilmeli. Her kosulda kendini ve ailesini gecindirebilmeli, yoksa 2 ay ugrasla 100 kiloyu herkes kaldirir.
Güçlüden kasıt eğer fiziksel özellikse hiçbir erkeğe bu gözle bakamıyorum. Hele kas yapıp aşırı dar kiyafetlerle yaptıkları kası gösterenler çok itici.
Fakat eğer ruhsal özellik olarak Güçlü erkek nedir diye cevap arıyorsak karakteri oturmuş ve hayatına aldığı kadına da birseyler öğretebilen adam Güçlüdür.
Güçlü erkek kimseye ihtiyacı olmadan her şeyi yapabilen her yere gidebilen ama zevkleri için kimseyi kullanmayan dürüst erkektir benim için
Mutlu etti yorumun 🪻🌷
Kendisini, ailesini sevdiklerini maddi manevi ve fiziksel olarak, her açıdan koruyup kollayabilen erkek güçlüdür
Yesss
Selam,
Güçlü erkek hem fiziken hem de ruhen güçlü olandır. Fiziği güçlüdür ama ruhen zayifsa güçsüzdür. Duygusallık zayıflıktır parası varsa da güçlüdür.
Yesss
Beni kucağında taşıyabilene. Malum ağırım her yönden 🤣
Djdjdjj güzelmiş
kendinden emin, sorun çözebilen, rahat hissettiren, eril enerjisi yüksek
🦾
paranın karisinda ezilib buzulmeyen karakterinden ödün vermeyen
✅
Kaslı kişilere denmedigi kesin , güçlü erkek zorlukların altından olunca başa çıkabilen iradesine sahip çıkabilen erkeklerdir
Sadık, anlayışlı, hemcinsini veya karşı cinsini ezmeyen, empati yeteneği ve iradesi yüksek olan erkek.
Evirip çeviren (!) shussjshusjshshsjsbhd
Net 🦾🦾🎉
Sağlam iradesi olan adama denir.
İrade ✅
Kadınlara karşı koyabilen erkek biraz güçlüdür.
✅
temel reis diye öğrettiler bize ama 😀
Ispanak yiyen djdjdj
Ispanak önemli dkdkdk
…
Özgüvenli, kaslı ve zengin olan güçlüdür
✅✅✅
Ruhen kendini geliştirenler
Kesinlikle
Zafer Turhan'a denir kjfureıskjdfhtruıeo
O kim dkjdj
Haha dev adam
Buyrun yardımcı olayım
Bunu bir kaç önceki sorumda paylaştım :)
Korkusuz cesur erkektr
Kadını koruması sahiplenmesi
Kadına şiddet uygulamayan.
Bir zahmet
Erkek erkektir
Okadar
Ayakta kalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?