Kişilik & Karakter Yağmur yağınca aklınıza ilk gelen şey nedir? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 147 Yapay Zekaya Sor Kusura bakmayın kahve ve kitap bulamadım sigara var olur mu? 😃 Güncellemeler1 yıl Kim nazar etti lan? Güneş açtı kapkara hava yine beyaz un gibi oldu. Yağmur yağınca aklınıza ilk gelen şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Yağmur yağdığı zaman direk kahvemi alır.. film dizi izlerim ya da spor yapar kitap falan okurum.. yağmuru çok seviyorum çünkü 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yağmur işte çok severim hepsi bu bi şey gelmez 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Biraz yağmuru izleyip yağmur sesini dinleyip öyle uymayı seviyorum. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı. Dinlemek izlemek bunlar gelir aklıma cam kenarında yerimi hazır ederim 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Bu gece serin uyuyacağım diyorum.. Kahve kitap yapacak kadar modernize olamadık.. Hala kanalizeyim.. 😄 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Elektrikler gider mi diye düşünüyorum awk köyündeAyağını çekersen biraz ata sporumuz olan inşaat izleme eylemini gerçekleştireceğiz 0 7 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Görünmüyor ki ahah Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Ben ayaklara odaklanıyorum biliyosunçoraplar renkli olsa sorun yoktu Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yağmurlu havada renkli çorap giyilmez Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Ah pardon bu kuralı unutmuşum Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Unutmayalım Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Afedersiniz Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Affederim tabii Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/EptDita9hTwBu geldi bak 😄 0 31 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Aaa severiz Göksel hanımı 😃 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Eskileri yad etmeye başladığıma göre yaşlandım zaar 😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl https://youtu.be/nw5FEbeZy5U?si=JPLszd2ccJSahpjoBu da bana gelsin o zaman 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Sana mı 😄 bence bana Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hayır bana 😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yahu ben yaşlandım sana ne oluyo 😄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yahu aramızda bir yaş var 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Tamam da ben bugün yaşlanmış hissettim 😄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Tamam en bunak sensin tamam 😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Bunak değil be, bu da vur dedik öldürdü 😄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ama sen de ha ne istiyorsun Monica bellucci misin Ajda Pekkan mı 😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Ajda gibi yaşlanmak en büyük hayalim hadi innnşşşşşş 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Monica üzüldü 😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Az evvel baktım da ajda yaş olarak monica ablayı ikiye katlıyor ve hala daaaşşşşş. Bence üzülsün ve hatta ağlasın 😂😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ya bırak allasen fındık çuvalı ajdanın yanında daha taş sjdjdjd Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Çuval mı, kadın o kadar kestirdip biçtirtip diktirdi kendini neresi çuval 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl İşte çuval da öyle yapılıyor 😂😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Ağız tadıyla yaşlanmamı neden sabote ediyorsun mis gibi yaşlanacaktım ben 😄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Fena mı oldu ağlama 😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Neyse gençliğim, diriliğimle sahalara döneyim yaşlılık bana göre değil 😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Geç oldu zahmet oldu hele şükür Hadi bakalım şuna bak yaşlılığını benim üstümde attın😂😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl İzin vermedin ki ben trendyoldan baston bakıyordum 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ben yapardım sana meşe ağacından 😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Gerçek mi 😍 bedava olan herşeyi severim 😂😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Dayak da bedava sever misin? 😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Ben döveceksem severim tabi. Evire çevire dayak yemek istersen burdayım 😄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Çok beklersin ya gelmez sana o 😂😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Olsun, bi gün olursa ben buralardayım 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yaşlanınca belkii 😜 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yaşlılara el kalkmaz olmaz 😄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Olur sjdj Yorumla
Pırpır_Kelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yağmurlu havalarda bana enerji geliyor. Huzur buluyorum. Aklıma gelen ilk şey klasik olabilir ama camdan kahve eşliğinde yağmurun yağışını izlemek. 0 5 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ben de şarkı söylerim Yorumla Pırpır_Kelebek 1 yıl Hangi şarkıyı Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Aklıma gelen ilk şarkı hangisiyse o. Mesela bu fotodan sonra Davut Güloğlu Nurcan şarkısını söyledim Yorumla Pırpır_Kelebek 1 yıl Oy Nurcan'ım he 😀 güzel şarkı bir ara popiydi Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Evet öyleydi çat çat şarkısı da güzel 😃 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Yağmurlu havanın uykusu , rüzgarlı havanın kuytusu demişler.. Mışıl mışıl polar battaniyemin altında uyurum.. 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Olur bende sigara alayım :) aklıma ilk dışarı çıkıp yürümek geliyor 0 5 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ağır ama reserve sigarası bu içebilir misin? 🙃 Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl İçeriz biz, havayı nemli çayı demli, sigarayıda reserve İçeriz 😃 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Sonra öksürükten bana saldırma bak 😃 Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl 😃 bişee olmaass Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Dedi ve son sigarasını içtiii 😂😂 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aklıma keşke sen şeker olsaydın da eriseydin geliyor 0 14 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Kendin için dimi ah kıyamam Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Yok senin için Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Niyeymiş Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Kurtulurduk ne güzel Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl A sen iste şimdi hesabı kapatıp gideyim kızım ayıpsın Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Hadi yap lan hadi Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Bekle lan 2 dakika sonra bak bakalım profile Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Hadi lan Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Adam harbiden kapattı dkfksksjff Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Haha noldu hani kapatamazdım 😂😂 Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Dur ya ben kiminle uğraşacağım otur yerine hehehe Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Şuna bak köpeğe mi emir veriyorsun len otur yerineymiş Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Tu kıs kıs kalk bakim Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Seni dövmek farz sünnet Sünni Alevi Bektaşi her ne varsa lazım Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kulaklığı takıp yağmurds yürümek ama aile evinde olunca hastalanırmışım diye pek mümkün olmuyor mxkdkdkd 0 0 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Her yağmurda aklıma bi kişi geliyor.. O her İstanbul'a geldiğinde yağmur yağıyor... Allahın cenabeti😂😂 0 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hafif yağmursa ve dışarıdaysam yürüyüş güzel oluyor.. evde isem aklıma ilk gelen uyku moduna geçit 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fatih Bulut'un çingene şarkılarını açıp oynuyorum. Bir de soda ve kuruyemiş alıp balkona çıkıyorum. Gece yağarsa bana aşkı hatırlatıyor 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl 😅 Camın önündekilerden bi tanesi seni izliyor.. sen mi çevirdin zavallının kafasını yoksa 😊 0 5 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Deve o ben çevirdim eğri duruyor düz durmuyor 😂😂 Yorumla asuasuasuman 1 yıl Yazık değil mi deveye.. hepsi yağmuru izlerken o seni izliyor.. yazık günah değil mi ona 😅 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Onun da yağmuru benimdir belki Asuman 😂😂 Yorumla asuasuasuman 1 yıl Waww 😅 romantik cümleler de varmış sende.. Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Haha genelde kullanmam Yorumla
kendinicoksevenhanim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yağmur yağınca tuvaletim geldiği için yağmurun tadını çıkaramıyorum. Hâliyle bir şey de düşünemiyorum 😊 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. Kafamın içi rahatlıyor bi ya, severim ben yağmurlu havaları 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Dimi bacanak şakkır şakkır yağsa Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Aynen bacanak şakkır şakkır ha böyle ardından gök gürültüsü Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Birileri nazar etti bacanak güneş açtı gitti yağmur Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Neyi sevsek gidiyo diyelim bacanak hsjsksk Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiii 😳 oyuncaklara baaakk🤩Kahve ve battaniye geliyor aklıma valla 😂 0 14 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Oyuncaklarıma nazar etmeyelim lütfen 😛 Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Başına bir şey gelirse alırız yenisini sen raad ol Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Almazsan zaten gelir senden oyuncak yaparım raaaadım Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Şu para atıp kazanılan oyuncak makinesi var ya (asla kazanamadığım oyuncak) ondan oynarız yerine koyarız raad ol Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ben o makineden 4 kez oyuncak aldım tabi 4 farklı yerlerde çünkü öyle makinelerde ya 20 ya 30 sefer arasında bir tane oyuncak verir kimse lagaluga yapmasın diye 😬 Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Ben neden bu yoruma bu kadar üzüldüm yaAkşama kadar avm de o makineyi oynamıştım sırf inadımdan alamayınca daha da inat ediyordum. Kazandım mı? Hayır 😂😂Gidip parasıyla alsam daha iyidi ama işte.. Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Raad ol ben sana kazandırırım 😎 Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Çok teşekkür 🥹🥹🥹 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Önemli değil ya oyuncak dediğin nedir ki olmazsa çalarım ben sana dıdjrj Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Bu hiç etik değil ama lütfen ✋🏻😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl E her şey etik olursa tadı kalmaz ki 🙄 Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Ben demedim Allah ım o dedi ben demedim 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Korkma cehennemde yaptıklarımızı izlerken senin gözlerini kapatırım sjdjdjd Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl 😂 😂 😂 😂 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl "yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor " şarkısı geliyor ejjdnenewnnd ☔🌧️ 0 3 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Peki neden Arap kızı sjdjd Yorumla MelisaWest 1 yıl Ne bileyim ndjwsjjs şarkıdaki söz öyle Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hahah evet öyle cidden sjdj Yorumla
Ruh-İkonu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Merhaba,Herkes bedavadan duş alıyor aklıma o geliyor. 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Evleri akan insanlar geliyor. Duyar kasmak için söylemiyorum. Cidden öyle... 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yağmur yağıyor seller akıyor Arap kızı camdan bakıyor 😂😂😂 0 0 Yorumla
Immortalitas Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bir sigara yakıp yağmur sesiyle ve kokusuyla izlemek. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Kahve kitap yoksa bizimle değilsin 0 3 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Kiminleyim Suriyelilerle mi 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Ben Afgan seviyomm Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yollah yollah partiii Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Gözümüz kalmış olabilir 😀😀Sigara içmem ama bu gibi durumlarda canım çekmiyor değilKeyfiniz bol olsun 0 3 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Teşekkür ederim sizlerinde efendim 😌 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eyvallah Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Eyvallahhh Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Reis adres ver de dızlayalım peluşları😪😂 0 3 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Oldu başka 😂😂 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Hepsini değil ya sadece bi. 5 -10 tanesini jsjs Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Polissss 😂😂 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl + ayak olur gibi. 0 7 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ayaklarım yere değmiyo Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ayy benim de. Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl E Süper o zaman Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ayyy süper. Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hadi bakalım Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ayy hadi inş. 🤣 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Olur olur 🤣 Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayallerim ve hüzünlerim. 0 6 Yorumla Mryty 1 yıl Çek şu patini yaaaaa Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Napcan ellam bir şey yok orada klima kalorifer düğmeleri var 😂 Yorumla Mryty 1 yıl Ağzıma sokacaksın utanmasan cıkss Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl 46 numara girmez ki 🙄 Yorumla Mryty 1 yıl Çööşş dev adam Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Maalesef maalesef Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. kitap geliyo ama okumuyorum ahshhahsh 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Kitaplar okumak için değil storylik için sjdjd Yorumla yarenimsii 1 yıl havali olsun diye yapmadigim seyi kullanamam acikcasi 😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Bize ters öyle şeyler 😜 Yorumla yarenimsii 1 yıl tabii Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Barajların dolması :) 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Susuzluk kapıda Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. film izlemek veya uyumak 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Toprak kokusunu içime çekince huzur hissederim 0 0 Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl dolu yağdı bugün , gidip azcık ıslanmak😄 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Oyyy şükür havalar serinleyecek diye zıplıyorum 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 921 cevap paylaştı. Yağmurda yürümek ve sonra eve gidip uyumak 0 0 Yorumla
Fikriminincegülü4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yağmur sesi eşliğinde uyumak. Bayılıyorum. 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Pencereyi acikmi bıraktım acaba 0 0 Yorumla
damla7833366382 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Dışarı çıkıp ıslanmakk ıslanması severimm 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Pencereleri açıp yatıp uyumak 0 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Sadece yağmur sesi ve ortamın sessizliği 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Toprak kokusu 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Huzur.. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Doğuda çalışmak hayali bile güzel.. 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çorap detayı (opsiyonel) 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. evde camlar açıkmıydı o gelio aklıma 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Huzur, cam kenarı, kitap, kahve, kulaklık 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. kocam 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Enişteye selam yağmur yağdırsın Yorumla bsrtpl 1 yıl ay enişten yok hühühühüğ acaba napıyor gelecekteki kocam diye düşünüyorum otirp😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Gelecekteki kocanı enişten dileklerimle kutlarım o zaman djdjd Yorumla bsrtpl 1 yıl 🤭😂 Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Yaramazlık 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Uslu duralım olmaz öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yağmur yağdığı zaman direk kahvemi alır.. film dizi izlerim ya da spor yapar kitap falan okurum.. yağmuru çok seviyorum çünkü
Yağmur işte çok severim hepsi bu bi şey gelmez
Biraz yağmuru izleyip yağmur sesini dinleyip öyle uymayı seviyorum.
Dinlemek izlemek bunlar gelir aklıma cam kenarında yerimi hazır ederim
Bu gece serin uyuyacağım diyorum.. Kahve kitap yapacak kadar modernize olamadık.. Hala kanalizeyim.. 😄
Elektrikler gider mi diye düşünüyorum awk köyünde
Ayağını çekersen biraz ata sporumuz olan inşaat izleme eylemini gerçekleştireceğiz
Görünmüyor ki ahah
Ben ayaklara odaklanıyorum biliyosunçoraplar renkli olsa sorun yoktu
Yağmurlu havada renkli çorap giyilmez
Ah pardon bu kuralı unutmuşum
Unutmayalım
Afedersiniz
Affederim tabii
Bu geldi bak 😄
Aaa severiz Göksel hanımı 😃
Eskileri yad etmeye başladığıma göre yaşlandım zaar 😂
https://youtu.be/nw5FEbeZy5U?si=JPLszd2ccJSahpjo
Bu da bana gelsin o zaman 😂
Sana mı 😄 bence bana
Hayır bana 😂😂
Yahu ben yaşlandım sana ne oluyo 😄
Yahu aramızda bir yaş var 😂
Tamam da ben bugün yaşlanmış hissettim 😄
Tamam en bunak sensin tamam 😂😂
Bunak değil be, bu da vur dedik öldürdü 😄
Ama sen de ha ne istiyorsun Monica bellucci misin Ajda Pekkan mı 😂😂
Ajda gibi yaşlanmak en büyük hayalim hadi innnşşşşşş 😂😂
Monica üzüldü 😂😂
Az evvel baktım da ajda yaş olarak monica ablayı ikiye katlıyor ve hala daaaşşşşş. Bence üzülsün ve hatta ağlasın 😂😂😂
Ya bırak allasen fındık çuvalı ajdanın yanında daha taş sjdjdjd
Çuval mı, kadın o kadar kestirdip biçtirtip diktirdi kendini neresi çuval 😂😂
İşte çuval da öyle yapılıyor 😂😂😂
Ağız tadıyla yaşlanmamı neden sabote ediyorsun mis gibi yaşlanacaktım ben 😄
Fena mı oldu ağlama 😂😂
Neyse gençliğim, diriliğimle sahalara döneyim yaşlılık bana göre değil 😂
Geç oldu zahmet oldu hele şükür Hadi bakalım şuna bak yaşlılığını benim üstümde attın😂😂😂
İzin vermedin ki ben trendyoldan baston bakıyordum 😂😂
Ben yapardım sana meşe ağacından 😂😂
Gerçek mi 😍 bedava olan herşeyi severim 😂😂😂
Dayak da bedava sever misin? 😂😂
Ben döveceksem severim tabi. Evire çevire dayak yemek istersen burdayım 😄
Çok beklersin ya gelmez sana o 😂😂
Olsun, bi gün olursa ben buralardayım 😂😂
Yaşlanınca belkii 😜
Yaşlılara el kalkmaz olmaz 😄
Olur sjdj
Yağmurlu havalarda bana enerji geliyor. Huzur buluyorum. Aklıma gelen ilk şey klasik olabilir ama camdan kahve eşliğinde yağmurun yağışını izlemek.
Ben de şarkı söylerim
Hangi şarkıyı
Aklıma gelen ilk şarkı hangisiyse o. Mesela bu fotodan sonra Davut Güloğlu Nurcan şarkısını söyledim
Oy Nurcan'ım he 😀 güzel şarkı bir ara popiydi
Evet öyleydi çat çat şarkısı da güzel 😃
Yağmurlu havanın uykusu , rüzgarlı havanın kuytusu demişler.. Mışıl mışıl polar battaniyemin altında uyurum..
Olur bende sigara alayım :) aklıma ilk dışarı çıkıp yürümek geliyor
Ağır ama reserve sigarası bu içebilir misin? 🙃
İçeriz biz, havayı nemli çayı demli, sigarayıda reserve İçeriz 😃
Sonra öksürükten bana saldırma bak 😃
😃 bişee olmaass
Dedi ve son sigarasını içtiii 😂😂
Aklıma keşke sen şeker olsaydın da eriseydin geliyor
Kendin için dimi ah kıyamam
Yok senin için
Niyeymiş
Kurtulurduk ne güzel
A sen iste şimdi hesabı kapatıp gideyim kızım ayıpsın
Hadi yap lan hadi
Bekle lan 2 dakika sonra bak bakalım profile
Hadi lan
Adam harbiden kapattı dkfksksjff
Haha noldu hani kapatamazdım 😂😂
Dur ya ben kiminle uğraşacağım otur yerine hehehe
Şuna bak köpeğe mi emir veriyorsun len otur yerineymiş
Tu kıs kıs kalk bakim
Seni dövmek farz sünnet Sünni Alevi Bektaşi her ne varsa lazım
Kulaklığı takıp yağmurds yürümek ama aile evinde olunca hastalanırmışım diye pek mümkün olmuyor mxkdkdkd
Her yağmurda aklıma bi kişi geliyor.. O her İstanbul'a geldiğinde yağmur yağıyor... Allahın cenabeti😂😂
Hafif yağmursa ve dışarıdaysam yürüyüş güzel oluyor.. evde isem aklıma ilk gelen uyku moduna geçit
Fatih Bulut'un çingene şarkılarını açıp oynuyorum. Bir de soda ve kuruyemiş alıp balkona çıkıyorum. Gece yağarsa bana aşkı hatırlatıyor
😅 Camın önündekilerden bi tanesi seni izliyor.. sen mi çevirdin zavallının kafasını yoksa 😊
Deve o ben çevirdim eğri duruyor düz durmuyor 😂😂
Yazık değil mi deveye.. hepsi yağmuru izlerken o seni izliyor.. yazık günah değil mi ona 😅
Onun da yağmuru benimdir belki Asuman 😂😂
Waww 😅 romantik cümleler de varmış sende..
Haha genelde kullanmam
Yağmur yağınca tuvaletim geldiği için yağmurun tadını çıkaramıyorum. Hâliyle bir şey de düşünemiyorum 😊
Kafamın içi rahatlıyor bi ya, severim ben yağmurlu havaları
Dimi bacanak şakkır şakkır yağsa
Aynen bacanak şakkır şakkır ha böyle ardından gök gürültüsü
Birileri nazar etti bacanak güneş açtı gitti yağmur
Neyi sevsek gidiyo diyelim bacanak hsjsksk
Hiii 😳 oyuncaklara baaakk🤩
Kahve ve battaniye geliyor aklıma valla 😂
Oyuncaklarıma nazar etmeyelim lütfen 😛
Başına bir şey gelirse alırız yenisini sen raad ol
Almazsan zaten gelir senden oyuncak yaparım raaaadım
Şu para atıp kazanılan oyuncak makinesi var ya (asla kazanamadığım oyuncak) ondan oynarız yerine koyarız raad ol
Ben o makineden 4 kez oyuncak aldım tabi 4 farklı yerlerde çünkü öyle makinelerde ya 20 ya 30 sefer arasında bir tane oyuncak verir kimse lagaluga yapmasın diye 😬
Ben neden bu yoruma bu kadar üzüldüm ya
Akşama kadar avm de o makineyi oynamıştım sırf inadımdan alamayınca daha da inat ediyordum. Kazandım mı? Hayır 😂😂
Gidip parasıyla alsam daha iyidi ama işte..
Raad ol ben sana kazandırırım 😎
Çok teşekkür 🥹🥹🥹
Önemli değil ya oyuncak dediğin nedir ki olmazsa çalarım ben sana dıdjrj
Bu hiç etik değil ama lütfen ✋🏻😂
E her şey etik olursa tadı kalmaz ki 🙄
Ben demedim Allah ım o dedi ben demedim 😂😂
Korkma cehennemde yaptıklarımızı izlerken senin gözlerini kapatırım sjdjdjd
😂 😂 😂 😂
"yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor " şarkısı geliyor ejjdnenewnnd ☔🌧️
Peki neden Arap kızı sjdjd
Ne bileyim ndjwsjjs şarkıdaki söz öyle
Hahah evet öyle cidden sjdj
Merhaba,
Herkes bedavadan duş alıyor aklıma o geliyor.
Evleri akan insanlar geliyor. Duyar kasmak için söylemiyorum. Cidden öyle...
Yağmur yağıyor seller akıyor Arap kızı camdan bakıyor 😂😂😂
Bir sigara yakıp yağmur sesiyle ve kokusuyla izlemek.
Camlari kapatmak oluyor
Kahve kitap yoksa bizimle değilsin
Kiminleyim Suriyelilerle mi 🙄
Ben Afgan seviyomm
Yollah yollah partiii
Barajlardaki su oranı ne kadar yükselir acaba diye düşünüyorum
Gözümüz kalmış olabilir 😀😀
Sigara içmem ama bu gibi durumlarda canım çekmiyor değil
Keyfiniz bol olsun
Teşekkür ederim sizlerinde efendim 😌
Eyvallah
Eyvallahhh
Reis adres ver de dızlayalım peluşları😪😂
Oldu başka 😂😂
Hepsini değil ya sadece bi. 5 -10 tanesini jsjs
Polissss 😂😂
+ ayak olur gibi.
Ayaklarım yere değmiyo
Ayy benim de.
E Süper o zaman
Ayyy süper.
Hadi bakalım
Ayy hadi inş. 🤣
Olur olur 🤣
Hayallerim ve hüzünlerim.
Çek şu patini yaaaaa
Napcan ellam bir şey yok orada klima kalorifer düğmeleri var 😂
Ağzıma sokacaksın utanmasan cıkss
46 numara girmez ki 🙄
Çööşş dev adam
Maalesef maalesef
kitap geliyo ama okumuyorum ahshhahsh
Kitaplar okumak için değil storylik için sjdjd
havali olsun diye yapmadigim seyi kullanamam acikcasi 😂
Bize ters öyle şeyler 😜
tabii
Barajların dolması :)
Susuzluk kapıda
Camasirlari toplamak
film izlemek veya uyumak
Uyku
Dışarı çıkıp kokusunu almak yaa 😌
toprak kokusu duymak isterim
Toprak kokusunu içime çekince huzur hissederim
dolu yağdı bugün , gidip azcık ıslanmak😄
Kitap yok bızımla diğılsın
Oyyy şükür havalar serinleyecek diye zıplıyorum
Yağmurda yürümek ve sonra eve gidip uyumak
Yağmur sesi eşliğinde uyumak. Bayılıyorum.
Pencereyi acikmi bıraktım acaba
Dışarı çıkıp ıslanmakk ıslanması severimm
Bulutların hüznünü izleme isteği..
Pencereleri açıp yatıp uyumak
Sadece yağmur sesi ve ortamın sessizliği
Toprak kokusu
Çay ve yağmurun sesini dinlemek.
Huzur..
Doğuda çalışmak hayali bile güzel..
Çay, toprak kokusu, huzur geliyor.
Çamaşırlar ıslanmadan toplamak 😁
Çorap detayı (opsiyonel)
evde camlar açıkmıydı o gelio aklıma
Huzur, cam kenarı, kitap, kahve, kulaklık
kocam
Enişteye selam yağmur yağdırsın
ay enişten yok hühühühüğ acaba napıyor gelecekteki kocam diye düşünüyorum otirp😂
Gelecekteki kocanı enişten dileklerimle kutlarım o zaman djdjd
🤭😂
Yaramazlık
Uslu duralım olmaz öyle