Kişilik & Karakter Lambadan cin çıksa 3 dileğiniz neler olurdu? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Klasik bir soru 🌧 Güncellemeler1 yıl Ya dün aynı soru sorulmuş şimdi gördüm diğer sorunun sahibi görürsen kusura bakma 😄 Lambadan cin çıksa 3 dileğiniz neler olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben aşk para ve sağlık derdim tabi ki de 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Zengin olmakDünyadaki tüm hasta çocuklar iyileşsin 1 0 Yorumla
ArmyAs Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl SağlıkÇok para Ve mutlu olacağım bir eş basit şeyler aslında aşırıya kaçmaya ne hayalimiz ne de umudumuz kaldı 😅 1 8 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Yeterli zaten galiba Yorumla ArmyAs 1 yıl Yani daha absürt istekleri olan insanlar vardır tabi ki. Ama çoğu şeyi görüp yaşayamayınca insan sadece huzur istiyor çevresinde kalabalık istemiyor Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Huzur şart Yorumla ArmyAs 1 yıl Hani cin’i falan geçtim huzur parayla satılsa da alsak modundayım😅 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Yok ona da kredi çekerdim ödeme derdine düşer yine huzurumu kaçırırdım Cin iyiydir Yorumla ArmyAs 1 yıl Shhshshs ona bakarsan o cinde bize girer o da sıkıntı Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Girsin alsın beni benden 😋 Yorumla ArmyAs 1 yıl Shahah insanın cin olası geliyor bazen Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 820 cevap paylaştı. 1Güzel bir kadın 2ıssız bir ada bi de 3Redbull 😂🤣 1 4 Yorumla by_kowboy 1 yıl Bizim için eski üyelerin sorusu daha öncelikli diğerine takılmayız merak etme kankim 😉 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Yok yahu benim için önemi yok farketsem sormazdım zaten kimse bişey demedi brn kendi kendime farkettim az önce Yorumla by_kowboy 1 yıl Kız şakasına dedim bende 😄😂 ciddiye mi aldın 😊 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl He valla😄 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl 1 sağlığım her zaman yerinde olsun2 bitmeyen bir zenginliğim olsun3 Amerika, İngiltere, Fransa batsın Türkiye'nin uzak bölgeleri olsun 1 0 Yorumla
alttantire19 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl 1 her istediğim şeye sahip olabilme gerisine gerek yok zaten 1 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha çok dilek ya da daha çok cin dilerdim 😂 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevgili, bol miktarda para, hayalimdeki Peugeot 408 arabası 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenXper 1 Yaş: 31 1 yıl Bana kalsın 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Kalsın Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Heee Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tek dilek o da sınırsız dilek hakkı 🤣 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Uyanıklık yapmak yok😁 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Yaptım bile 🤣 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saglik sihhat mutluluk 1 0 Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Memur olmak arabamın olması ve sağlık 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Para, huzur, iş. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben aşk para ve sağlık derdim tabi ki de
Zengin olmak
Dünyadaki tüm hasta çocuklar iyileşsin
Sağlık
Çok para
Ve mutlu olacağım bir eş basit şeyler aslında aşırıya kaçmaya ne hayalimiz ne de umudumuz kaldı 😅
Yeterli zaten galiba
Yani daha absürt istekleri olan insanlar vardır tabi ki. Ama çoğu şeyi görüp yaşayamayınca insan sadece huzur istiyor çevresinde kalabalık istemiyor
Huzur şart
Hani cin’i falan geçtim huzur parayla satılsa da alsak modundayım😅
Yok ona da kredi çekerdim ödeme derdine düşer yine huzurumu kaçırırdım
Cin iyiydir
Shhshshs ona bakarsan o cinde bize girer o da sıkıntı
Girsin alsın beni benden 😋
Shahah insanın cin olası geliyor bazen
1Güzel bir kadın 2ıssız bir ada bi de 3Redbull 😂🤣
Bizim için eski üyelerin sorusu daha öncelikli diğerine takılmayız merak etme kankim 😉
Yok yahu benim için önemi yok farketsem sormazdım zaten kimse bişey demedi brn kendi kendime farkettim az önce
Kız şakasına dedim bende 😄😂 ciddiye mi aldın 😊
He valla😄
1 sağlığım her zaman yerinde olsun
2 bitmeyen bir zenginliğim olsun
3 Amerika, İngiltere, Fransa batsın Türkiye'nin uzak bölgeleri olsun
1 her istediğim şeye sahip olabilme gerisine gerek yok zaten
Daha çok dilek ya da daha çok cin dilerdim 😂
Sevgili, bol miktarda para, hayalimdeki Peugeot 408 arabası
Bana kalsın
Kalsın
Heee
Tek dilek o da sınırsız dilek hakkı 🤣