Kişilik & Karakter Stalklanmak hoşunuza gider mi? aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Siz ettiniz mi sürekli sizi rahat eden , gözleri üzerinizde olan... var mı rahatsiz edici bir durum değilmi? Karşinizda böyle Insanlar çıktımı ne yaptınız nasıl hissettiniz kendinizi Güncellemeler1 yıl Süper soru için tşkler Stalklanmak hoşunuza gider mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kimin tarafından olduğuna göre değişir herkes stalklamasın 😅 2 2 Yorumla aytenliikadin 1 yıl Rahatsiz edici bir durum ama az da olsa hoşuma gider hahah Yorumla Ayhan67 1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Hoşuma giden kişi tarafından olursa evet harici hayır! 😅Bok mu var ne stalkı, dedektif filan mı yani hayırdır! 😅Önce bana gel sonra stalkladalım! 😅 0 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hoşlanan eden arkadaş olmak isteyen varsa yazsın direkt, oluru varsa her türlü olur zaten, öcü deeeğiliz SKLFJDAFADSASGG 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. kimin stalkladigina bagli, arkadaslarim veya sevgilim falan bakiyorsa hosuma gider ama tanimadigim biriyse hic takmam 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. İyi niyetleyse eder, kötü niyetleyse etmez. Neden kötü niyetli olur onu da anlamam etliye sütlüye karışmayı sevmem. 0 0 Yorumla
Şeftalimm Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Ben biraz fazla yapıyorum galiba rüyamda doğruları görüyorum artık snsnns 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Stalklarım da, stalklanmayı da severim sdfsdfdf 😃 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Stalk ne demek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kimin tarafından olduğuna göre değişir herkes stalklamasın 😅
Rahatsiz edici bir durum ama az da olsa hoşuma gider hahah
😅😅😅😅
Merhaba,
Hoşuma giden kişi tarafından olursa evet harici hayır! 😅
Bok mu var ne stalkı, dedektif filan mı yani hayırdır! 😅
Önce bana gel sonra stalkladalım! 😅
Hoşlanan eden arkadaş olmak isteyen varsa yazsın direkt, oluru varsa her türlü olur zaten, öcü deeeğiliz SKLFJDAFADSASGG
kimin stalkladigina bagli, arkadaslarim veya sevgilim falan bakiyorsa hosuma gider ama tanimadigim biriyse hic takmam
İyi niyetleyse eder, kötü niyetleyse etmez. Neden kötü niyetli olur onu da anlamam etliye sütlüye karışmayı sevmem.
Ben biraz fazla yapıyorum galiba rüyamda doğruları görüyorum artık snsnns
Stalklarım da, stalklanmayı da severim sdfsdfdf 😃
Yok aksine rahatsız eder
O işleri hiç bilmiyorum
En iyisi
Evet hoşuma gider
İş yerimde vardı çok rahatsız edici
Umrumda değil.
Gitmez
Yani gider
Yoook
Gitmez