Kişilik & Karakter Ey ahali geceniz nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Elindeki hemoglobini karbondioksite kaptıran oksijen gibi hissediyorum... Ey ahali geceniz nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ah şu görselin içine giriş ne taraftan acaba... 🙄 Sıkıcı. 😏 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Yaa ne güzel karlar 😃 burada da yağsın 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Orada kardan bol ne var 😅 Yorumla HeartofFire 1 yıl Kedinin totosunu ısırıp koparabilir miyiz peki 😅 Yorumla Soran 1 yıl Zehra koparmadan koparabilirsen neden olmasın 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. gecem sıkıcı ama güzel 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Taş duvarlar misali, deli öfkem kara sevdam hangisi garip diyorum... 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sevdanın gelmeyişi... Yorumla Soran 1 yıl Lakin varfır her işte bir hayır Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Açıklamaya öldüm bittim kdkdkdkd Dağlar bayırlar dolaşıp da dinlenmeye fırsat bulamamış gibiyim bende 0 1 Yorumla Soran 1 yıl https://tenor.com/bLNTO.gif Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Başım ağrıyor ama onun dışında gecem iyi iyi. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Geeeeeçmişşş ollsunn öööretmenimmmm Yorumla Suvenir 1 yıl Sağ ol öğrencimmm😂 Yorumla Soran 1 yıl 🤓🤓 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Elhamdülillah iyi ama uykum geldi😄 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi sorun yok 😅 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. nasıl olsun istersin kedy 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sakin ve rahat kafa 😌 Yorumla Tempæst 1 yıl adamsın. D Yorumla
Kırmızı_mavi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ay şu şekil kar yağsa da izlesek, geçen sene de doğru düzgün yağmadı zaten 🥺 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dışarıda kalan insanlar var ama 🥹 Yorumla Kırmızı_mavi 1 yıl Dışarıda kalan insanlar için çözüm bulunsun o zaman üzgünüm kainatın işleyişi bu, kar yağmazsa kıtlık da olur küresel ısınma da 🤷🏻♀️ Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Resim çok iyi 😂 iyi diyelim iyi olsun 😂 1 0 Yorumla
aleyna_trl Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Mutluyum huzurluyum lolümü oynadım şimdide yatıyorum 0 0 Yorumla
mesafeler123 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Gecemi güzelleştiren kişi uyumasaydı daha da iyi olabilirdi 0 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ders çalışmak sende kafa yapmış shagha 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Biyolojiye kaç senedir çalışmadım fkfkf ama aklımda bu Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sjjdjs Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Mükkkkk 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kedi baya tosun 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı. İyi hoş 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mükemmel 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Eh işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ah şu görselin içine giriş ne taraftan acaba... 🙄
Sıkıcı. 😏
Yaa ne güzel karlar 😃 burada da yağsın
Orada kardan bol ne var 😅
Kedinin totosunu ısırıp koparabilir miyiz peki 😅
Zehra koparmadan koparabilirsen neden olmasın 😄
gecem sıkıcı ama güzel
Taş duvarlar misali, deli öfkem kara sevdam hangisi garip diyorum...
Sevdanın gelmeyişi...
Lakin varfır her işte bir hayır
Açıklamaya öldüm bittim kdkdkdkd
Dağlar bayırlar dolaşıp da dinlenmeye fırsat bulamamış gibiyim bende
https://tenor.com/bLNTO.gif
Başım ağrıyor ama onun dışında gecem iyi iyi.
Geeeeeçmişşş ollsunn öööretmenimmmm
Sağ ol öğrencimmm😂
🤓🤓
Elhamdülillah iyi ama uykum geldi😄
İyi sorun yok 😅
nasıl olsun istersin kedy
Sakin ve rahat kafa 😌
adamsın. D
Ay şu şekil kar yağsa da izlesek, geçen sene de doğru düzgün yağmadı zaten 🥺
Dışarıda kalan insanlar var ama 🥹
Dışarıda kalan insanlar için çözüm bulunsun o zaman üzgünüm kainatın işleyişi bu, kar yağmazsa kıtlık da olur küresel ısınma da 🤷🏻♀️
Resim çok iyi 😂 iyi diyelim iyi olsun 😂
Mutluyum huzurluyum lolümü oynadım şimdide yatıyorum
Gecemi güzelleştiren kişi uyumasaydı daha da iyi olabilirdi
Ders çalışmak sende kafa yapmış shagha
Biyolojiye kaç senedir çalışmadım fkfkf ama aklımda bu
Sjjdjs
"Arasıra mahşer, arasıra gece yarısı. "
Ölü gibiyim 😒
ülkenin kedisi bile depresyonda awq
Bk gibi
Niden
Mükkkkk