Siz yapın ben gelip soracam.. bi yemek yiyeyim siz yazana kadar🤭renklerinizi seçip yazın, hadi bakalım?

Siz yapın ben gelip soracam.. bi yemek yiyeyim siz yazana kadar🤭renklerinizi seçip yazın, hadi bakalım?
Güncellemeler
1 yıl
Kırmızı, sıcak, ateş, kan, şehvet, aşk, dinamizm, güç, heyecan, azim ve agresiflik gibi kavramları simgeler. Kan basıncını ve solunumu hızlandırabilir. İnsanları çabuk karar almaya ve beklentileri arttırmaya teşvik edici bir etkisi vardır. Kırmızı, dikkat çekici bir renktir.
Güncellemeler
1 yıl
Siyah rengin üzerindeki etkisi, itibar ve güç duyguları ile bağlantılıdır. Kimi zaman yas ve hüzün duygularını harekete geçiren siyah renk, pozitif duyguları bastırabilir. Ancak kişilerin ruh haline göre değişkenlik gösteren bu renk, formaliteyi, zarafeti ve kişiler arasındaki statüyü de sembolize eder.

Sarı renk tonları mutluluğu, neşeyi, sevgiyi çağrıştırır. Sarı rengin insanlar üzerindeki etkisi çoğu zaman iyimserlik ve mutluluk ile ilişkilendirilir