Güncellemeler
1 yıl
galiba tam anlaşılmadı ilgi beklentilerinizden kastım size nasıl ilgi göstermelerini istersiniz?
İlişkilerden kastım sadece sevgililik, evlilik vs değil. Ailenizle, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizden ilgi beklentilerinizi de soruyorum. Mesela, ailemin beni sürekli aramasını isterim, arkadaşlarımın bana hediye almasını isterim vs vs
Lütfen dalgaya vurarak cevaplamayın zaten kimliğiniz anonim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevdiğim kadından ilgi beklerim tabi ki de
İlişkilerde beklediğim en önemli şey saygı. Kişisel alanlara özen gösterilmesi, içten ve güvenilir bir bağ kurulması, oyunların olmaması.
sormak istediğim şey şuydu, ailenizin, arkadaşlarınızın size nasıl ilgi göstermesini istersiniz. galiba anlaşılır bir şekilde sormamışım
Yok estağfurullah, belki de ben anlayamamışımdır. Yani ilginin evrensel bir tanımı var ama bence bunun da sınırlarının olması gerekiyor, kişinin istemediği yerde o sınırın çizilmesi gerekiyor. Ve kuşkusuz ilgi, bir merak, ne yapıyor duygusundan ziyade iyi olmasına dönük kapsayıcı ve yapıcı öğeler barındırmalı. Temelinde sevgi olan, anlayış barındıran bir şey olmalı. Bunaltan, yöneten, sınır çizen bir şey değil. Kolektif şeylerde yapıcı biçimde bir arada olmayı sağlayan bir bağı tercih ederdim.
psikolğun ne diyor?
hislerimin ve isteklerimi normal olduğunu söylüyor ama hala kabullenmiş değilim. genel olarak insanların beklentilerini merak ettim.
Bir beklentim yok