Kendini Beğenmiş İnsanlarrr🙄🙄🙄?

Arkadaşlar ben gerçekten şuu kendini baya beğenmiş insanları sevmiyorum yaa, yani bir video var çok komik onun taklidini yapıyoruz diyor ki ben daha güzel söylerim diyor, bende dedim ne alaka, o da şey dedi ben diksiyon kursuna gittim çünkü dedi sonra baska bir gün, ben yazayım ben daha güzel yazarım dedi, ben soyleyeyim benim sesim güzel falan, pardon da biz çöp kutusumuyux, Allah bizide insan olarak yarattı, işte sonra çirkiniz bize kim bakar diyorum, ben güzelim diyor, o kadarda güzel değil ama ama🙄🙄🙄 neyseeeeeeeeee. Bu nedir ya, ben kendimi bu yüzden beğenmek için cabalamiyorum, insan böyle oluyor cunkuu, itici oluyor ve bende samimi olmaktan iticiye dönemem.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ben gerçekten şuu kendini baya beğenmiş insanları sevmiyorum yaa, yani bir video var çok komik onun taklidini yapıyoruz diyor ki ben daha güzel söylerim diyor, bende dedim ne alaka, o da şey dedi ben diksiyon kursuna gittim çünkü dedi sonra baska bir gün, ben yazayım ben daha güzel yazarım dedi, ben soyleyeyim benim sesim güzel falan, pardon da biz çöp kutusumuyux, Allah bizide insan olarak yarattı, işte sonra çirkiniz bize kim bakar diyorum, ben güzelim diyor, o kadarda güzel değil🥴
Kendini Beğenmiş İnsanlarrr🙄🙄🙄?