Kişilik & Karakter Güzel günlere yaklaştınız mı ? Blue_Star Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben inanıyorum 🙃🙂 Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳🥳🥳Bu arada süper soru neye göre seçiliyor?🤔 Güzel günlere yaklaştınız mı ? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Güzel günler nerede bilmiyorum arıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben prensip olarak günlere seslenmiyorum ama İdealist bir yapım var hadi onu itiraf edeyim🙃 1 1 Yorumla Blue_Star 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Zaten güzel günlerindeyim daha da güzel günlere hadi inşallah diyelim 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Allah'ın izniyle babam dalga geçmediyse abim demiş ki merve gelseydi de yemekleri yapsaydı annem izin vermez ki bakalım seneye ne olur 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Pek umut vermese de durumlar yaşananlar. İnanıyorum diyelim 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kıyısından köşesinden yaklaşıyormuş gibi hissediyorum 1 0 Yorumla
panthone Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl "Gevşeklik göstermeyin, endişeye düşmeyin, inanıyorsanız mutlaka yenersiniz." 1 0 Yorumla
Hazaldemirr Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Hayır aksine kötü günler geride kaldı şimdi daha iyi kötü günler geliyor karşıdan😂 1 0 Yorumla
mys_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Oradayım zaten ben. Çoktan vardım 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 821 cevap paylaştı. İnşallah dediğin gibi olur 1 0 Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Hayır hiç gelmeyecek o günler ümitlenmeyin 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl yakınım gibi gelmiyor kısmet 0 2 Yorumla Aysimaxyyyy 1 yıl Neden ki Yorumla Illecebrous 1 yıl Sanane... Görüşlere salça olacağına yorum yap geç Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öyle günlerden uzaklaştım 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet yaklaştım 1 0 Yorumla
SAVARONALI Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl 5 gün sonra ilk adımı atıyorum umarım atanıyorum 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Umarım 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Henüz değil. 1 0 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Evett çok yakın 0 1 Yorumla Aysimaxyyyy 1 yıl Hep mutlu olun tek temennimiz bu Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. çok mesafe var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güzel günler nerede bilmiyorum arıyorum
Ben prensip olarak günlere seslenmiyorum ama İdealist bir yapım var hadi onu itiraf edeyim🙃
😂😂😂
Zaten güzel günlerindeyim daha da güzel günlere hadi inşallah diyelim
Allah'ın izniyle babam dalga geçmediyse abim demiş ki merve gelseydi de yemekleri yapsaydı annem izin vermez ki bakalım seneye ne olur
Pek umut vermese de durumlar yaşananlar. İnanıyorum diyelim
Kıyısından köşesinden yaklaşıyormuş gibi hissediyorum
Adım adım gidiyoruz bakalım
Yani bilemiyorum sadece İnşallah diyelim
"Gevşeklik göstermeyin, endişeye düşmeyin, inanıyorsanız mutlaka yenersiniz."
Hayır aksine kötü günler geride kaldı şimdi daha iyi kötü günler geliyor karşıdan😂
Oradayım zaten ben. Çoktan vardım
Yaklaştığımı düşünüyorum.
Güzel günler bana yaklaşsın
İnşallah dediğin gibi olur
Hayal pilavı pişirmiyorum kendimce
Geçti o günler geçti.
Uzağız herhalde daha.
Hayır hiç gelmeyecek o günler ümitlenmeyin
yakınım gibi gelmiyor kısmet
Neden ki
Sanane... Görüşlere salça olacağına yorum yap geç
Öyle günlerden uzaklaştım