Güncellemeler
1 yıl
Ya çocuğun biri bu kız sağlam pabuç değil işte her erkeğe yazıyor arkadaşıma nude atmış falan dedi doğru veya yalan ben uzak dururum
Güncellemeler
1 yıl
Herkesin özeli tabiki kendine fakat dilden dile dolaşması beni rahatsız etti ben o iş yerinde bugün varım yarın yokum kızla takılırsam bana da o gözle bakarlar gerek var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Salça olan üç kişi varsa bu sayı 15-20 kişiye çıkar nasılsa burada geçici verir bu derler diye düşünürler
Anlamadım ne dediğinizi?
Kimin ne olduğunu Allah bilir o iftira atan acaba çok mu? doğru herkes kendi yaptığına bakmalı
Bende öyle kişilerle arkadaşlık kurmazdim ve hangi şehirde nr işi yapıyorsun ben de hafta sonları çalışabileceğim iş bakıyorum ama bulamoyorim
Hafta sonları değil canım benimki devamlı
İstanbul makina tekstil canım
Hangi şehir hafta sonları eleman aranıyor mu
İstanbul
Ciddiyim ben de tekstil araştırıyordum djsjsj anadolu yakası ben
Neresinden
Ümraniye
Milletin lafına göre iş yapmaktan ne zaman vazgeçicez acaba ülkece
Ya kız sağlam pabuç değil bacım zaten erkeklere kur yapıyo şahit oldum yaptıları kendi özeli fakat dilden dile dolaşması beni rahatsız etti
Dedikoduyla karar vereceğine kendin tanısaydın bi
İşin o kısmı beni ilgilendirmez ben zaten günlükçüyüm samimiyete gerek var mı sence? İşimi yapar evime giderim adı çıkmış adı üstü
ADAMSİN
Büyük konuşma yoksa sinanirsin bakarsın senin adın çıkar Allah korusun peşin hükümlü olma.
İyi yapmışsın uzak dur
Sen niye sütten çıkmış ak kaşık değilsin
Sen gizli yap adini cikartma
Ne saçma bir zihniyet
Niye ki adı çıkmış sonuçta
Senle mi cıkmış , sanane.. sen birseyler tespit edip sezebiliyorsan mesafe koy.. başkasinin lafiyla değil.. çogunluk aldatabilir
.
Zaten kendim tespit ettim erkeklere çok kur yapıyo hoşuma gitmedi bu hareketi o yüzden yaklaşmak istemiyorum
Gözünle görmediysen böyle davranış yanlış
Gözümle nude attığını tabiki görmedim fakat erkeklere çok sulu hareketleri hoşuma gitmiyor
Kizin ne diye adi cıkmıs?
Güncellemeye baktım simdi, haklisin bence rahatsiz oluyorsan gerek yok
Evet zaten orada günlükçüyüm kızdan kaç yaş büyüyğüm onunla takılırsam çamur bana da sıçrar
Adı ne diye çıkmış onu da söyleseydin
Bahsettiğin şeyleri çoğu kişi yapıyor zaten
Doğru ona lafım yok ama adı çıkan biri olduğu için kötü gözle bakıyorlar
Çok büyük ayıbı yok yarın öbür gün aynı duruma sende düşebilirsin hayat hiç belli olmaz
Ya tabiki fakat ben böyle insanlarla bir araya gelmek istemiyorum
Yarın seninle de bir araya gelmek istemeyenler olacak hayat kınadığın yerden vurur unutma
Ya tamam doğrusun fakat sen söyle kız erkeklere karşı çok sulu kendi kendini batırıyor ben bu kızla oturup kalkarsam bana da çamur sıçrar yanlış mıyım?
Senin nelerin var? Kızlık zarı duruyor mu
Ne alakasi var awq
Ya üf tamam herkesin fikri kendine sonuç itibari orada günlükçüyüm kalıcı değilim benim kendi kararım kıza salça oluyorlar onun yanında olursam bana da bulaşır az düşün ne demek istediğimi anlarsın
Kıza karşı tavrım değişmez asla genç kız keşke adını böyle çıkarmasaydı üzücü de aslında ondan neredeyse on yaş büyüğüm aslında üzülüyorum da
benden küçüksün ama senin yerinde olsaydim böyle davranmazdim saçma ve mantiksiz ne alakasi var . Ozman oda sana çirkin desin seninle takilmasin awq ne alakasi var
Çirkinlikle ona buna yürüyen kuyruk sallayan nude atan aynı kefede mi senin gözünde 😒ben kızı gördüm erkeklere çok kuyruk sallıyo ona takılan çok var bende onun yanında gümbürtüye mi gidem abla razı mısın 😀
Ben kendi gözümle görmedigim ve kulagımla duymadıgıma inanmam , sen öyle diyorsan ozman gorusme ,
Nude attığını görmedim tabiki çocuğa dedim hatta iftira atma kıza diye dur inanmıyorsan göstereyim dedi kızdım hayır dedim erkeklerle de çok laçka sorun biraz da orada
Ozman konuşma , ama ben gözlerimle görmedigimi inanmazdım
Ya onun hal hareketleri ondan uzak durmama yeter de artar bide ben orada günlükçüyüm bi pürüz çıkarsa Olan bna olur
Günlükçü dediği konu nedir
Haklısın
Takılma?
Ne yapmış ki uzak durmak istedin
sehir?