Güncellemeler
1 yıl
Bu arada güzel kardeşim lafını telefon yanlış çevirmiş dikkate almayın başka bi şey demek istemiştim
Yani tamam dışlanabilirimde bu kadar olmaz bence herkes doktor mühendis avukat ne bileyim olcak diye bi kural yok bu ülkede bir sürü kurye de var amele de var çöpçü de var pazarcısıda var markette çalışanıda var ama ben nedense hep dışlanıyorum insanlar soruyor ne okuyosun mesleğin ne kuryelik diyince hemen bütün kıvırıyolar sanki affedersiniz güzel kardeşim yapıyom neden böyle sizce anam babam bile dışlıyo😓
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence sende onları dışla
Salla gitsin onlari. Ayip bir sey yapmiyorsun. Sonucta Helal para kazaniyorsun.
Harbiden Sanki bide herkes doktor bi ben kurye herkes okumuş bi ben okumamışım muhammelesi görüyom hadi onları sallarımda insanın anası babasıda dışlıyosa insan sallayamıyo be kanka 😓
Ne varmış ya kuryelikte mis gibi çalışıp paranı kazanıyosun işte görende kötü bir şey yapıyon sancak bırak allah aşkına meslegine göre degerlendirenlerle isin olmasın zaten
Yaw sanki dediğim gibi herkes doktor avukat bilmem bi tek ben kuryeyim gibi bide dediğin gibi kötü bi şey yapmıyom sanki puluk yapıyom evlilikte bile sorunlar yaşadım kuryelik yüzünden evlenmek istedim olmadı
Kuryecilere ayar oluyorum ben de ya
Reis ayar olup olmamakla alakası yok anlattığım konunun
Oğlum yolun ortasından tin tin gitmeyin. Yolların hakimi siz degilsiniZ.
Kanka tamam tin tin gitmeyiz😄 harbi bende meslektaşlarıma ayar oluyom bazıları hatalı napak ekmek parası bazenleri hızlı gidiyoruz diye kızıyosunuzda bi an önce varmamız lazım varamasak hem işimizden oluruz hem bahşiş falanda gider
Olm hızlı gitmek senin caninla ilgili. Ben parasız kaldığımda 3 5 ay önce aracımla cikilata dağıttım. 3 saatte 20 paket yetiştiriyordum. Navigasyon la in bin ak * bu işi dedim. Arabanın yıpranması mazotu Vs. Neyse konu bu değil. Siz kenardan gidin bı de zibidilik yapmayın trafikte 😄
😁tamam reis yok ya hızlı gitmeyede kızıyosunuz bazenleri milletin önüne falan fırlayabiliyoruz hızlı derken o anlamda yani kızıyo millet ne hızlı gidiyon trafiği tehlikeye atıyon lan diye küfredenler de çok oluyo😁 ns bi zibidilik yapmayız ben yapmıyomda meslektaşlarım bütün gün yollarda diye yolları satın alabiliyorlar sanki onlarınmış gibi😁
Gülen emoji atcaktım böyle gitti
O. d gsrdasim
Kuryelere mühendisten dazla kazaniyi😀
Yaw güzel kazanıyozda sanki memlekette bi tek ben kuryeyim herkes doktor bilmem ne öyle bi Muhammed'e görüyom sanki herkesin mesleği süper süper süper anlamadım abi bari anam babam dışlamasa
Herkes doktor degil