Kişilik & Karakter Dolandırıcılar da dolandırılabilir mi? oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor www.mynet.com/sahibinden-kiralik-sahte-diploma-dolandiricilari-da-dolandirdilar-herkes-magdur-sikayetler-artiyor-110107185328İfadelerini birisi tam olarak şöyle Lisans belgesi için önce 20 bin, sonra 10 bin lirada anlaştık. 30 binin tamamını almadan işlemi yapmadı. Ardından gönderdim. Paramı aldılar ve diplomamı vermediler. Savcılığa başvurdum.Ava giden avlanır reisler 😅😅😅 Dolandırıcılar da dolandırılabilir mi? Cevapla İş Soruları Para Soruları Savcı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. dolandırılir belki karsisindaki daha profesyonel bir dolandiricıdır 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bide böyleleri nasıl özgüveniyle yürüyorlar 😂😂 şikayetmiş 1 2 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Telefonda tehdit savurmaya birebirler 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl 🙏✨🎈 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı. Evet dolandırıcı da dolandırılabilir. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı. Olabilir, olsun da zaten 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Etme bulma dünyası işte.. Masumların ahı çıkmış.. 😄 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/h33GIOxD5ygBuna ne güldüm yaaa 😂😂 2 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Dolandıranlar dolandırılır. Sonuçta beynimizin bize salgılattığı bazı hormonlara sahipler😅 1 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet bi ara abimde beni dolandırmaya çalışmıştı ama hesabı ona kitleyip ben onu dolandırdım😹 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bence çok güzel olmuş ahsh 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı. Allah belalarını veriyor tanık oldum 😂 2 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Aldatan aldatilabilir, can yakan yanabilir. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Evet çok kez gördüm 😂😂 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Dolandırılır 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence evet. 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olaya bak😰 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar