“Atlar yorulduğunu anlamadığı için koşarken çatlayarak ölürler.” cümlesini okuyunca, fedakarlığın da usul usul bir ölüm biçimi olduğunu anlıyor insan.

“Atlar yorulduğunu anlamadığı için koşarken çatlayarak ölürler.” cümlesini okuyunca, fedakarlığın da usul usul bir ölüm biçimi olduğunu anlıyor insan.
Evet, gereğinden fazla fedekârım fakat son zamanlarda yorulduğumu hissediyorum. Artık fedekar olmak birileri için bir şey yapmak istemiyorum. Gerekirse kötü olayım ama huzur istiyorum.
Fedakarlık; hiçbir menfaat beklentisi gözetmeksizin yapılan kendinden vaz geçme tam ödün dür. Ve bunu her canlıda da olduğu gibi sadece Anneler yapabilir. Bundan geriye kalan fedakarlıkların içerisinde mutlak bir menfaat vardır.
Evet hak edenlere karşı fedakarım her zaman için
Biraz fazla öyleydim ama bunun hiç bir artısını görmedim çünkü çok fedakarlık gerçekten vefasızlık getiriyor bunları öğrendik ama biraz geç öğrendik her şey olması gerektiği kadar olmalı ne kadar ekmek o kadar köfte misali 🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim hanım efendi :)
Cevap
20Cevap
Elimden geldiğince, imkanım zamanım ölçüsünde yapabileceğimi esirgemeyen biriyim.
Evet fazlasıyla fedakarlık yapan bir insanım.. Konu ne olursa olsun bu hiç değişmez..
Kıyamam ya atları çok seviyorum🥺bugün de üzüldük.. artik degilim fedakar falan degmiyo kimse icin (dün yeğenlerim atraksiyonda korkmasınlar diye kollarımla sıktım demirden mosmos oldu) jdhdhd
Sevdiklerim söz konusu olunca gözü kara olanlardanım. Her türlü fedakarlığı yaptim, yaparim.
Fedakarligim v merhametim karsisinda ancak nankörlük buldum başka biseye yaramadi. iyi niyetim beni biraz yarı yolda biraksin isterdim
"anlamadığı için " fedakarlıktan değil ahmaklıktan demek olmuyor mu?
Fedakarlıkla, ahmaklık birbirine çok karıştırılıyor. Başkasına pul kadar fayda sağlamak uğruna kendi hayatından çalmayı kutsallaştıramıyorum.
Bazen gereksiz fedakarlıklarım olsa da geneli sevdiğim kişilere oluyor.
Evet çok fedakar biriyim ama hiç kıymet bilen olmadı bu zamana kadar
Evet arkadaşıma fedakarlık yaptım zarla zorla da yaptım
Önceden öyleydim, saftım şimdiyse enayi devri bitti. Ancak adamına göre muamele
Fedakar bir insan olduğum için kıymetimi bilen yok, kendimi severim yetiyor..
Sevdiğim insan/lar için gerçekten sonsuz fedakârlık sahibiyim.
Evet bu nedenle çok kırıldım artık olmamaya özen gösteriyorum
Bende bir ingiliz atı kadar ciğer var. Koşarken ölüyorum :D
Evet ama en büyük zaafım bu. Bunun olumsuzluklarını yaşıyorum. Buda beni çok yıpratıyor.
Hayatımda ki kemik kitleye karşı fedakarlıktan kaçınmam, onun dışında aynı cümlede yer etmemiz zor..
Haddinden fazla
Sevdiklerine karşı evetç
Hem de çok ama sadece sevdiklerime karşı
Hak edene sadece
Hak edene karşı evet.
Kişisine bağlı keenks
Evet, annemden aldığım bir huy
Haddinden fazla fedakârlık yaparım ya
Kendimi feda ettim beee
Elimden geldiğince..
Çok fazla fedakarlık yaptım reis
Zamanında cok yaptım bundan sonra nope