"Şu an ilişki istemiyorum, sınavlarım var." HSJJSJSJDJ Zamanında ne duyduk şu yalanı JSJSJSJSJ

"Şu an ilişki istemiyorum, sınavlarım var." HSJJSJSJDJ Zamanında ne duyduk şu yalanı JSJSJSJSJ

“Şu an ilişki istemiyorum , sınavım var”diyorsam kafam karışsın istemiyorumdur. Önemli bir sınavım olduğu an sevgili yapınca iyiyken sıkıntı olmuyor ama tartışınca veya ayrılınca kafam gidiyor , odağım dağılıyor. O yüzden bunu diyene inanırım. Çünkü ben de öyleyim.
Erkek yalanı olarak
Seni seviyorum.
Seninle ciddi düşünüyorum. ( Külliyen bu yönde atılan söz , nişan gibi bir adım yoksa yalan. Sırf göz boyamak için ailesiyle tanıştıran erkekler olduğu için aileyle tanışmayı da ciddiye alamıyorum. İşin resmiyete dökülmesi lazım ki inanayım.)
Kız yalanı olarak aile baskıcıysa Aliler telefona Ayşe, Faruklar Fatma diye hayatının bir dönemi olarak muhakkak kaydedilmiştir.
Erkek yalanı olarak
Ben başkalarına benzemem.
Benim için iç güzellik önemlidir. Gerçi nude isteyen erkekler konu olunca haklılar. 😂😂
Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. ( Bu ortak yalan. Erkekse bunu diyen 3-5 kişiyi o anda idare ediyordur ama Ömer saf çocuk ayakları yapıyordur.😂😂)
Kadın; başım ağrıyor, ilk defa, ben öyle kızlardan değilim, daha önce hiç sevgilim olmadi.
Bomba; Mervelere gidiyorum.
Erkek,: okeydeyiz arkadaşlarla, yok hayatım kız yok,
Bomba; ++ cm. Nomalde hemen olmazdı. Sana dayanamadım.🤣🤣🤣🤣
Ya hahhaahah var ya sen
Oooo master yapmış birileri 😂😂😂

Hahahhahaha
Cevap
3Cevap
burada konuştuğum tek kişi sensin , ben başka erkeklere benzemem 🤣 benim için iç güzelliği önemli , vss
Sen ilksin yalanı olabilir sdsdfsdf
Aşkım valla ilkim sensin ya jjajssusus
Ben söylemem gerek de duymam ne ise onu söylerim ben diyemiyorum yanlış kişiyi buldun başka kişiyi bula bilirmisin derim
Ne güzel
Daha önce kimseye karşı bu duyguları hissetmemiştim, sen farklısın djhdhdjhsd
Evet ben farklıyım jjdd
Sana mı dedim ben 🤨 jdhddh
Evet hhshs
Neyse bu haliyle üzerine alınabilirsin aşkım kelimesini de yazmıştım sildim son anda çok şükür dhdhdhhdjd
Hahhaha iyi ki
Ben direkt ortak bir yalan söyleyeyim : Ben doğruyu söylüyorum!
Tebrikss
Aynen, kimse dürüst değil çünkü :d
Teşekkürler :)

...
Hahaha
İlk defa sana karşı böyle hisler besliyorum, bundan önce kimse bana bu hissi yaşatmadı gibi cümleler yalan bence 😄
Dünyada tek ve tek seni seviyom. Gibi gibi 🤣🤣🤣
Doğru hajdj
Demi yavrum
Doğru kanka
😄
Seni seviyorum
Ben de seni seviyorum
evet
Derslerime odaklanmam lazım
Evet evet çok kız diyor bunu
Kadın yalanı
İnan yazmaya hiç vaktim olmadı