* Disiplinli
* Kendi halinde biri
* Maceraperest
* Eğlenceli
* Kendi halinde biri
* Maceraperest
* Eğlenceli
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Akrep.
Disiplinli
* Kendi halinde biri
* Maceraperest
* Eğlenceli
ve duygusal yalnız
Teşekkürler
Rica
Eğlenceli
Bazen soğuk
Sabırlı
Seçip beğenip alıyorum
Cevap
7Cevap
Disiplinli + Soğuk Kanlı +Kendi Halinde = ME
Kendi halinde birii, maceraperest
Selam.. Sağlığın iyimi nasılsın?
Selammm, teşekkür ederim seni gördüm daha iyi oldum.
Rica ederim🙏 Nedir son durumun?
İşte çalışıyor şu an
😊 iyiyim gayet iyi sen nasilsin,
Beni boş ver. Kazadan sonra sağlığını soruyorum.
Niçin boş verim, düzeldim eğilip kalkarken biraz agri oluyor onun hariconde gayet iyiyim
Hmm aman iyi bari. aşk hayatın yoluna girdi mi peki?☺️
Yok ki
Yahu bi konu anlattınya önceki sorularımda. Neyse anlatmak istemiyorsun. İyi günler geçmiş olsun tekrar
Anlatim nolcak , arkadaş yalanlariyla dolu hayatini her geçen gün gerçeğiyle öğrendim laf atiyorum anlatmiyo kaçiyo, bulişalim bahane üretiyo tamam diyo vs ama bir türlü gelmiyor neyse, defalarca başka yerlerde mekanlar da yakaladim
Ee ben sana o zmnda söyledim bunu. Sen fazla kaptırmıştın. Önce tanı ona göre devam et dedim. Sen ailemi göndericem düşüncelerine kdr girmişsin. Ama o hep kaçmış bahaneler. Olacağı buydu ne sandın iyi tanımadan insanları hemen karar verme. Dost tavsiyesi 🙂
Üstü kapalı yerle ilgili mekanla ilgili bir şeyler söylüyorum bilmiyorum vs diyo ama sürekli bi bahane.. bi gün bu nu bi avm de yakaladim iş yemeginde ama görmedi beni kendisi normalde açik biriymiş ama tesetturlu cikti bulustugu eleman bunu trabzanlara sıkıştırmış gayet memnun bi ara süre verdim 1 hafta kadar aramadim sormadim kendi aradi gel bulisalim ananedeyim tamm gercek ismiyle seslendim sasirdi ondan sonra dun seni tanidigima memnun oldum dedi
Ben bunu zaten belli bir konusmadan sonra yalanlarini yakaliyodum, bunu , surekli laf atarak kendisinin anlatmasini istedim gercekten kaptirmadim, Sadece bulussaydi yuz yuze kinusarak yuzune vurcaktin amaç oydu, dun dedim zaten yalan dunyanla sana basarilar ama cok zorlu bir hayst bu bir yerde patliyacaksin dedim
Nasıl yani.. sen daha görmedin mi ve açık kapalı olduğunu bile sonradan öğreniyorsun🫢 Gerçekten garip
Gordum gormez olurmuyum yuz yuze degil resim atti vs ama kapali biri kendini cok farkli biri gosteriyor sosyla medyalardab
Seninle iyi kafa yapmış geçmiş olsun..
Kafa degil ya biraz buna ben musade ettim dedim ya ilk konusmalarda yalanlarini buldum zaten, yalanini yuze vurmakti hercseyine hihi deyip geciyodum. Yalana tahmmulum yok yalan yizinden ben ailemi sildim tek derdim yalanini yuzune vurmakti yuzyuze,
Ama kalbine girmişti. Yapamıyorum olmuyor diyordun. Baya kaptırmıştın o anki konuşmalarından onu anladım ama şu an başkasın. Neyse sağlık olsun.
Burdan gormesini saglmakti amac burdan tsnistim zaten
Anladım
Böyle iste, sadece yalana gelemiyorum karaktersizleğe bir de
Saplantılı diyorlar sık sık laf arasında ya da hakaret olarak
Disiplinli, kendi halinde biri , eğlenceli.
Disiplin ve maceraperest
Kendi halinde biri- köle
Erkek köleside..🙄
Anlamadım 😅 erkek kölesi.
Çok itici diyorum 🙄
Kadın kölesi? Kulağa nasıl geliyor?
Kadınlar köle olmamalı.
kendi halinde minnoş 😊🤍
Eğlenceli 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?