Kişilik & Karakter Çevrende olup bitenleri bazen görmezlikten gelir misin? Pullu_Bebek Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Duymadım, görmedim, bilmiyorum gibi aslında bir nevi salağa yatmak. En iyi yaptığım iş diyebilirim.😃Hiçbir şey görmedim ki😳 Çevrende olup bitenleri bazen görmezlikten gelir misin? Cevapla İş Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet ama konuya göre 0 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Beni ilgilendirmeyen durumları karışmam açıkçası ama bana dokunan bir durum olursa karışırım 1 0 Yorumla
Blacksky_5 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ne olduğuna bağlı değişir beni ilgilendirmeyen herseyi gormezden gelirim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Geliyeah. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet ama konuya göre
Beni ilgilendirmeyen durumları karışmam açıkçası ama bana dokunan bir durum olursa karışırım
Ne olduğuna bağlı değişir beni ilgilendirmeyen herseyi gormezden gelirim
Geliyeah.