Kişilik & Karakter Neden bi erkek sürekli sen mutlu olamayacaksin der? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Amaç ne niye bunu der ayrica beni seviyor güya ama inandirici degil Neden bi erkek sürekli sen mutlu olamayacaksin der? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. çünkü kötü birisidir 0 0 Yorumla
tanis_40 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Bunu hangi zamanlarda söylüyor? Sinirli olduğu veya senin ondan uzak olduğun zamanlarda mı? Temel amaç seni kızdırmak ama belirli zamanlarda yapıyorsa kindar biri olma ihtimali de var 0 0 Yorumla
RüzgarrBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kiskandigindan ya da seni paylasamadigindan olabilir 1 0 Yorumla
bis3svar66 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 69% 1 yıl Yaw he yrram heğğğ de geç. Dd 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Engeledim artik konusmuyorum Yorumla bis3svar66 1 yıl Yaw arkadaş en ufak şeyi kafanıza takıyorsunuz ya Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Enerji vampiri 0 1 Yorumla Soran 1 yıl aynen öyle Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Beddua da eder yakında 0 0 Yorumla
Uzunefeliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 42 1 yıl Seni kendine istiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle Yorumla Uzunefeliyim 1 yıl Bilirim Yorumla
BadonunBabasi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Beddua? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sanmam Yorumla BadonunBabasi 1 yıl Allah Allah Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kıskanıyor ablası. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl neyimi kiskanacak Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı. Caniye bak sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
çünkü kötü birisidir
Bunu hangi zamanlarda söylüyor? Sinirli olduğu veya senin ondan uzak olduğun zamanlarda mı? Temel amaç seni kızdırmak ama belirli zamanlarda yapıyorsa kindar biri olma ihtimali de var
Kiskandigindan ya da seni paylasamadigindan olabilir
Yaw he yrram heğğğ de geç. Dd
Engeledim artik konusmuyorum
Yaw arkadaş en ufak şeyi kafanıza takıyorsunuz ya
Enerji vampiri
aynen öyle
Türkçe sadece bu cümleyi biliyor
Beddua da eder yakında
Seni kendine istiyor
Evet öyle
Bilirim
Beddua?