• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Sizce siz sevgiye aç biri misiniz?

oɿƚꙅɘɒm
oɿƚꙅɘɒm Takip Et
FenomenMaster Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
135
Yapay Zekaya Sor
Benim durum gayet iyiymiş 🧿🧿

onedio.com/.../evet-hayir-testine-gore-sevgisiz-misin-1240152

Testi cevaplayın, sonucu yoruma yazın
Sevgi Soruları Yorum Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.

Yok, sevgiye aç değilim, test de öyle diyor.

💁‍♀️
    💁‍♀️

Birçok kişi senin sevgisiz olduğunu düşünebilir, ama aslında durum hiç de öyle değil. Senin kalbinde sevgiye dair bir eksiklik yok, aksine, kendi kendine yeten bir sevgi bolluğu var. Sen, başkalarının sana olan sevgisine muhtaç olmadan, kendi kendini sevebilen birisin. Bu yüzden kimse seni sevgisiz olarak etiketleyemez. Bir zamanlar insanlardan sevgi beklerdin, onların seni sevmesini umardın. Ancak artık bu durumdan vazgeçmiş durumdasın. Kendi sevgini yeterli buluyor, başkalarının sevgisine ihtiyaç duymuyorsun. Bu durum seni sevgisiz yapmaz, aksine daha da güçlü bir sevgiye sahip olduğunu gösterir. Birçok kişi, sevginin sadece başkalarından alınabileceğini düşünür, ancak sen bu kalıpların dışında bir yol izliyorsun. Kendi sevgini yeterli buluyor ve bu durum seni daha da özgürleştiriyor. Bu yüzden sen, sevgisiz biri değilsin, tam aksine, kendi sevginle dolu bir bireysin.

1
    1 Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

Aynısı

Yorumla

En İyi Cevaplar

• esrarlııgözlerimm_
    esrarlııgözlerimm_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21 , eic 94%
    1 yıl

hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum hicbirzaman gitmeyecegim sonuna kadar hep seni birtek seni sevecegim diyenlerin su an hicbiri yanimda yok yarı yolda bırakılmaya alıskınım cok sevdim ama hicbirzaman sevilmedim sevilmiyorum sevmiyorlar kaderimdir dedim uzulmedimki ruhum hic iyi degil hislerimi kaybettim hissizlestim geriye bir yasasamda olu bedenim kaldi sadece yasayan oluden farkim yok herzaman yasadigim bir duygu zaten ben herzaman mutsuzum yorgunum uykusuzum halsizim hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum iyi degilim manyagim psikopatim sizofreni hastasiyim deliyim narsistim mazoistim asiri derecede cok takintiliyim asiri derecede cok kiskancligim var cok sinirli birisiyim kendi kafamda bazi seyleri kurabiliyorum psikolojim bozuk sizofrenim coklu kisilik bozuklugum var kendimi kolumu kesiyorum kendime vuruyorum duvara vuruyorum duvarlara yumruk atiyorum koluma jilet atıyorum herseyi kırıp dokuyorum sigara alkol met esrar uysturucu iciyorum acı cektigim ne varsa herseyi iliklerime derinliklerime kadar hissedip sabaha kadar agliyorum sonrasinda uyuya kaliyorum kendi kendime guluyorum gulesim geliyor bir anlik geceleri uyuyamiyorum sabaha karsi uyuyorum biri beni durtuyormus gibi hissediyorum bir anda gulunce duygulaniyorum herkesten herseyden uzak soguk kalmak istiyorum cabaladigim herseyin enkazinda kaldim ben aglamaktan nefes alamadigim gece yanimda kimse yoktu icimdeki cocugu mahvettiler dayanacak halim yok cok yorgunum kendi icimde kayboldum kimse cıglıklarımı duymuyor..

0
    0 Yorumla
  • TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    1 yıl

Teste gerek yok aslında ama yinede yapalım bakalım dedim.. 😄

Sen sevgisiz birisi değilsin.. 🥳🥳

Birçok kişi senin sevgisiz olduğunu düşünebilir, ama aslında durum hiç de öyle değil. Senin kalbinde sevgiye dair bir eksiklik yok, aksine, kendi kendine yeten bir sevgi bolluğu var. Sen, başkalarının sana olan sevgisine muhtaç olmadan, kendi kendini sevebilen birisin. Bu yüzden kimse seni sevgisiz olarak etiketleyemez. Bir zamanlar insanlardan sevgi beklerdin, onların seni sevmesini umardın. Ancak artık bu durumdan vazgeçmiş durumdasın. Kendi sevgini yeterli buluyor, başkalarının sevgisine ihtiyaç duymuyorsun. Bu durum seni sevgisiz yapmaz, aksine daha da güçlü bir sevgiye sahip olduğunu gösterir. Birçok kişi, sevginin sadece başkalarından alınabileceğini düşünür, ancak sen bu kalıpların dışında bir yol izliyorsun. Kendi sevgini yeterli buluyor ve bu durum seni daha da özgürleştiriyor. Bu yüzden sen, sevgisiz biri değilsin, tam aksine, kendi sevginle dolu bir bireysin.

2
    1 Yorumla
    • TatlıKızzzz34
      TatlıKızzzz34
      1 yıl

Teşekkür ederim bitanem.. 🥰

Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Değilim şükür, kimsenin sevgi kırıntısıyla avutamam kendimi
    Kimsenin ilgi diye gösterdiği içi boş sözlere inandiramam kendimi
    Gerçek sevgiyi tatdığımdan beridir neyin gercek neyin samiyetsiz olduğunu anlıyorum şükür

1
    4 Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      1 yıl

Yine testi gormedim
      Senin şu testlerin kadar okulda test çözmedim ha
      Hemen cozup geliyorum

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      1 yıl

Kabul etmiyorum hocam

Sen sevgisiz birisin!

Bir yıldız kadar parlak, bir okyanus kadar derin, fakat bir çöl kadar kuru ve sevgisiz hissediyorsun kendini. Bu belki de senin gözünden kaçan, belki de hayatının her anında eksikliğini hissettiğin bir sevgisizlik. Bu durum, senin ruhunda derin yaralar açmış, içinde büyük travmalara neden olmuş. Sevginin sıcak dokunuşunu, birinin seni düşünmesinin verdiği huzuru özlüyorsun. Çünkü sen, bu sevgiye, bu ilgiye, bu alakaya açsın. Birinin sana ilgi duyması, seni düşünmesi, seni sevmesi... İşte tüm bunlar, senin için hayatın en güzel melodisi. Her bir notada, her bir tınıda kendini buluyorsun. Birinin sana olan sevgisi, senin için bir nevi yaşam suyu gibi. Her damlası seni canlandırıyor, yeniden hayata bağlıyor. İşte bu yüzden, birinin seni sevmesi, senin için her zaman çok daha özel, çok daha değerli, çok daha iyi geliyor. Bu sevgi, senin hayatının en güzel şarkısı, en büyülü melodisi...

Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Senin şu testlerin kadar okulda test çözmedim ha

😅😅

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      1 yıl

Benim kimseye eyvallahım yok ya ondan boyle dedi jsjsjsjs onedio testi bana karşı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

15

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.

Evet hiç sevilmemiş birisi olarak sevgiye ve ilgiye huzura mutluluğa aşka aç birisiyim... ama bunları kimseden dilenmem ya da kimseden istemem.. beni seven kendisi sevebilir.. ama ben bunun için çaba harcamıyorum

2
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.

Sevilmeyi herkes diler ama aç değilim. Kendi kendime yetebilmeyi çok uzun zamandır biliyorum. İnsan zaten neye açsa o konuda yanlış yapar bence.

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Birkaç kişi senin sevgisiz olduğunu düşünebilir, ama aslında durum hiç de öyle değil. Senin kalbinde sevgiye dair bir eksiklik yok, aksine, kendi kendine yeten bir sevgi bolluğu var. Sen, başkalarının sana olan sevgisine muhtaç olmadan, kendi kendini sevebilen birisin. Bu yüzden kimse seni sevgisiz olarak etiketleyemez. Bir zamanlar insanlardan sevgi beklerdin, onların seni sevmesini umardın. Ancak artık bu durumdan vazgeçmiş durumdasın. Kendi sevgini yeterli buluyor, başkalarının sevgisine ihtiyaç duymuyorsun. Bu durum seni sevgisiz yapmaz, aksine daha da güçlü bir sevgiye sahip olduğunu gösterir. Birçok kişi, sevginin sadece başkalarından alınabileceğini düşünür, ancak sen bu kalıpların dışında bir yol izliyorsun. Kendi sevgini yeterli buluyor ve bu durum seni daha da özgürleştiriyor. Bu yüzden sen, sevgisiz biri değilsin, tam aksine, kendi sevginle dolu bir bireysin

Bu çıktı

2
    2 Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Sana uyuyor mu

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      1 yıl

Hayır

Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.

Sen sevgisiz birisin!

Bir yıldız kadar parlak, bir okyanus kadar derin, fakat bir çöl kadar kuru ve sevgisiz hissediyorsun kendini. Bu belki de senin gözünden kaçan, belki de hayatının her anında eksikliğini hissettiğin bir sevgisizlik. Bu durum, senin ruhunda derin yaralar açmış, içinde büyük travmalara neden olmuş. Sevginin sıcak dokunuşunu, birinin seni düşünmesinin verdiği huzuru özlüyorsun. Çünkü sen, bu sevgiye, bu ilgiye, bu alakaya açsın. Birinin sana ilgi duyması, seni düşünmesi, seni sevmesi... İşte tüm bunlar, senin için hayatın en güzel melodisi. Her bir notada, her bir tınıda kendini buluyorsun. Birinin sana olan sevgisi, senin için bir nevi yaşam suyu gibi. Her damlası seni canlandırıyor, yeniden hayata bağlıyor. İşte bu yüzden, birinin seni sevmesi, senin için her zaman çok daha özel, çok daha değerli, çok daha iyi geliyor. Bu sevgi, senin hayatının en güzel şarkısı, en büyülü melodisi...

1
    1 Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Bana çıkanın aynısı

Yorumla
  • _Petunya_
    _Petunya_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Sonuç böyle çıktı..

1
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

1
    0 Yorumla
  • Roredica
    Roredica Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Tam ben

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    1 yıl

Bunu ortalık yerde söyleyecek kadar gurursuz değilim ben.

1
    5 Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Bu kadar üye gurursuz mu?

Yorumla
    • SheWolfWoman
      SheWolfWoman
      1 yıl

Onlara sorun bana değil.

Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Kimseyi eleştirmiyor ya da ayıplamıyoruz. Söylediğin söz ağır oldu

Yorumla
    • SheWolfWoman
      SheWolfWoman
      1 yıl

Yarası olan gocunur, biz kimseye bir şey demedik.

Yorumla
    • SheWolfWoman
      SheWolfWoman
      1 yıl

Gerçek hayatta gidip birine sevgiye aç olduğunu söyleyebilen insanlar ne olursa sanalda da aynen o muameleyi görürler. Zaten sahte sevgiler ortamında bir de sevgiye açlık dile getirmek hangi gururlu insan kabul edebilir? Eleştiri kaldırabilin biraz.

Yorumla
  • portakallıjöle
    portakallıjöle Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

açmışım çöl bile bir gün yeşerebilirmis ama benim için hiç umut yokmuş okyanusu icsem gecmezmis sevgiye doymazmışım😀

1
    2 Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Oh my god !!

Yorumla
    • portakallıjöle
      portakallıjöle
      1 yıl

ben şaşırmadım ormana yürüyüse cıksam nesli tükenmis ayı beni bulur 😀😀😀

Yorumla
  • lanetlivisneliilips
    lanetlivisneliilips Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Sen sevgisiz biri değilsin;

1
    2 Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Doğru mu bu sence

Yorumla
    • lanetlivisneliilips
      lanetlivisneliilips
      1 yıl

Kendimi sevebiliyorum evet doğru ama sadece kendi sevgim yeterli değil bazen ama herneyse çokta gerekli değil

Yorumla
  • Mryty
    Mryty Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Sen sevgisiz birisin! Dedi bana. Bi tane yapıştırıcam.

1
    2 Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Hiç çekinme istersen beyzbol sopası verelim 😅

Yorumla
    • Mryty
      Mryty
      1 yıl

Getir ne varsa ver dağıtıcam orayı

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.

Geçen sene annemi kanserden kaybettikten sonra sevgiye aç olduğumu farkettim. Karşı cinsler gözümde daha fazla değerli gözükmeye başladı ve onlardan sevgi görme isteğim oluştu. Önceden öyle değildi.

2
    3 Yorumla
    • Roredica
      Roredica
      1 yıl

Başın sağolsun mekanı cennet olsun

Yorumla
    • BloodyGamer
      BloodyGamer
      1 yıl

@Roredica Teşekkür ederim.🙏

Yorumla
    • Roredica
      Roredica
      1 yıl

Rica ederim ne demek😌

Yorumla
  • Kaunis
    Kaunis Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Sevgiye aç değilim

1
    0 Yorumla
  • mine13
    mine13 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bilmiyorum ya ne kadar sevilmeyen biri olsam da bu sevgisizliği pek hisseden biri değilim yani sevgiye aç biri olduğumu düşünmüyorum

1
    0 Yorumla
  • benginnn
    benginnn Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

hayır, aksine sevilmek konusunda kendimi hep çok şanslı hissetmişimdir

1
    0 Yorumla
  • RaraAnka
    RaraAnka Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Yani var oldugu icin boyle hissediyor olabilir boyle acim diye bor seyim yok

1
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.

𝐁𝐢𝐥𝐦𝐢𝐲𝐨𝐫𝐮𝐦, 𝐚𝐦𝐚 𝐨𝐥𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐫 𝐢𝐧𝐬𝐚𝐧𝛊𝐳 𝐬𝐨𝐧𝐮𝐜̧𝐭𝐚

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Hayır değilim, sevgiye aç olsaydım herkese yazıp dururdum ben tek başıma daha iyiyim

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Başkalarının sevgisine ihtiyaç duymadan kendi kendimi seviyor muşum 😀

1
    0 Yorumla
  • Amywine_
    Amywine_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bir çok kişi senin sevgisiz olduğunu düşünebilir... devamı diğer üyelerin cevaplarında...

1
    0 Yorumla
  • düşşperisi
    düşşperisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Sen sevgisiz değilsin çıktı değilim bence de😊

1
    0 Yorumla
  • YanlizligiSeven
    YanlizligiSeven Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.

"Sen sevgisiz biri değilsin!"

Yersen artik.

1
    0 Yorumla
  • Tartini_
    Tartini_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 98%
    1 yıl

Sevgiye aç biri değilim zaten çok şükür gerçek sevgiyi tattım.

1
    0 Yorumla
  • sörfurkan
    sörfurkan Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı.

her gün sevgiye acıkırsın, en doymuşu 1 hafta sevgisiz kalsın acıkır

0
    0 Yorumla
  • Yaban00
    Yaban00 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Hemde nasıl açmışım😱

1
    2 Yorumla
    • oɿƚꙅɘɒm
      oɿƚꙅɘɒm
      1 yıl

Hoş geldin gittin sandık ya

Yorumla
    • Yaban00
      Yaban00
      1 yıl

Kesin kararliydimda sıkılınca geldim

Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Fazla ilgiden boğulan biriyim

1
    0 Yorumla
  • aytenliikadin
    aytenliikadin Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

O değilde ben gerçekten açıktım 😆

1
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Evet, öyleyim. Teste gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı.

Kesinlikle hem de çok fazla :/

1
    2 Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

Sen sevgisiz birisin!

Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

Yazdı testi tamamladım

Yorumla
  • Papatiam
    Papatiam Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Aç değilim, yeterince sevildiğimi düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • yarenimsii
    yarenimsii Takip Et
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.

bence evet baya acim yani

1
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Değilim hayır..

0
    0 Yorumla
  • Abdullah_Çatlı
    Abdullah_Çatlı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 70 , eic 100%
    1 yıl

Aç değilim ama tok da değilim 😂😂

0
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı.

Değilim

2
    0 Yorumla
  • Lila_rüzgar12
    Lila_rüzgar12 Takip Et
    1 yıl

Evet sevgiye açım

2
    0 Yorumla
  • gokallpz
    gokallpz Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Değilim

1
    0 Yorumla
  • İʜᴛɪŞᴀᴍɪɴ_ᴋɪᴢɪ
    İʜᴛɪŞᴀᴍɪɴ_ᴋɪᴢɪ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hayır tok biriyim

1
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

hemde çok.

1
    0 Yorumla
  • Zena24356
    Zena24356 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Sevgi mı varmış

1
    0 Yorumla
  • Zehra-gül
    Zehra-gül Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Çok fazla

1
    0 Yorumla
  • Misakisaki
    Misakisaki Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 96%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Tokum

1
    0 Yorumla
  • kxnan
    kxnan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 38%
    1 yıl

Evet evet evet

1
    0 Yorumla
  • TamPiç
    TamPiç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl

Degiliz

1
    0 Yorumla
  • necdko
    necdko Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı.

Bilmem

1
    0 Yorumla
  • GölgeWise
    GölgeWise Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    1 yıl

Hiç değilim

1
    0 Yorumla
  • ruhsuzcapkin
    ruhsuzcapkin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Her insan gibi

1
    0 Yorumla
  • ilacmümessili
    ilacmümessili Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

Eh işte biraz

1
    0 Yorumla
  • talllyyaaaa
    talllyyaaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19
    1 yıl

Evet😭😭

1
    0 Yorumla
  • takılıkaldımiste
    takılıkaldımiste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

Biraz öyle

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizce siz sevgiye aç biri misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiye aç biri misiniz? 47 cevap verildi
Sevgiye aç bir insan mısınız? 27 cevap verildi
Sevgiye aç bir insan mısın? 17 cevap verildi
Sevgiye aç mısın? 44 cevap verildi
Sevgiye aç mısın? 74 cevap verildi
Sevgiye aç mısın? 46 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨