Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Yok, sevgiye aç değilim, test de öyle diyor.
💁♀️
Birçok kişi senin sevgisiz olduğunu düşünebilir, ama aslında durum hiç de öyle değil. Senin kalbinde sevgiye dair bir eksiklik yok, aksine, kendi kendine yeten bir sevgi bolluğu var. Sen, başkalarının sana olan sevgisine muhtaç olmadan, kendi kendini sevebilen birisin. Bu yüzden kimse seni sevgisiz olarak etiketleyemez. Bir zamanlar insanlardan sevgi beklerdin, onların seni sevmesini umardın. Ancak artık bu durumdan vazgeçmiş durumdasın. Kendi sevgini yeterli buluyor, başkalarının sevgisine ihtiyaç duymuyorsun. Bu durum seni sevgisiz yapmaz, aksine daha da güçlü bir sevgiye sahip olduğunu gösterir. Birçok kişi, sevginin sadece başkalarından alınabileceğini düşünür, ancak sen bu kalıpların dışında bir yol izliyorsun. Kendi sevgini yeterli buluyor ve bu durum seni daha da özgürleştiriyor. Bu yüzden sen, sevgisiz biri değilsin, tam aksine, kendi sevginle dolu bir bireysin.
hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum hicbirzaman gitmeyecegim sonuna kadar hep seni birtek seni sevecegim diyenlerin su an hicbiri yanimda yok yarı yolda bırakılmaya alıskınım cok sevdim ama hicbirzaman sevilmedim sevilmiyorum sevmiyorlar kaderimdir dedim uzulmedimki ruhum hic iyi degil hislerimi kaybettim hissizlestim geriye bir yasasamda olu bedenim kaldi sadece yasayan oluden farkim yok herzaman yasadigim bir duygu zaten ben herzaman mutsuzum yorgunum uykusuzum halsizim hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum iyi degilim manyagim psikopatim sizofreni hastasiyim deliyim narsistim mazoistim asiri derecede cok takintiliyim asiri derecede cok kiskancligim var cok sinirli birisiyim kendi kafamda bazi seyleri kurabiliyorum psikolojim bozuk sizofrenim coklu kisilik bozuklugum var kendimi kolumu kesiyorum kendime vuruyorum duvara vuruyorum duvarlara yumruk atiyorum koluma jilet atıyorum herseyi kırıp dokuyorum sigara alkol met esrar uysturucu iciyorum acı cektigim ne varsa herseyi iliklerime derinliklerime kadar hissedip sabaha kadar agliyorum sonrasinda uyuya kaliyorum kendi kendime guluyorum gulesim geliyor bir anlik geceleri uyuyamiyorum sabaha karsi uyuyorum biri beni durtuyormus gibi hissediyorum bir anda gulunce duygulaniyorum herkesten herseyden uzak soguk kalmak istiyorum cabaladigim herseyin enkazinda kaldim ben aglamaktan nefes alamadigim gece yanimda kimse yoktu icimdeki cocugu mahvettiler dayanacak halim yok cok yorgunum kendi icimde kayboldum kimse cıglıklarımı duymuyor..
Teste gerek yok aslında ama yinede yapalım bakalım dedim.. 😄
Sen sevgisiz birisi değilsin.. 🥳🥳
Birçok kişi senin sevgisiz olduğunu düşünebilir, ama aslında durum hiç de öyle değil. Senin kalbinde sevgiye dair bir eksiklik yok, aksine, kendi kendine yeten bir sevgi bolluğu var. Sen, başkalarının sana olan sevgisine muhtaç olmadan, kendi kendini sevebilen birisin. Bu yüzden kimse seni sevgisiz olarak etiketleyemez. Bir zamanlar insanlardan sevgi beklerdin, onların seni sevmesini umardın. Ancak artık bu durumdan vazgeçmiş durumdasın. Kendi sevgini yeterli buluyor, başkalarının sevgisine ihtiyaç duymuyorsun. Bu durum seni sevgisiz yapmaz, aksine daha da güçlü bir sevgiye sahip olduğunu gösterir. Birçok kişi, sevginin sadece başkalarından alınabileceğini düşünür, ancak sen bu kalıpların dışında bir yol izliyorsun. Kendi sevgini yeterli buluyor ve bu durum seni daha da özgürleştiriyor. Bu yüzden sen, sevgisiz biri değilsin, tam aksine, kendi sevginle dolu bir bireysin.
Değilim şükür, kimsenin sevgi kırıntısıyla avutamam kendimi Kimsenin ilgi diye gösterdiği içi boş sözlere inandiramam kendimi Gerçek sevgiyi tatdığımdan beridir neyin gercek neyin samiyetsiz olduğunu anlıyorum şükür
Bir yıldız kadar parlak, bir okyanus kadar derin, fakat bir çöl kadar kuru ve sevgisiz hissediyorsun kendini. Bu belki de senin gözünden kaçan, belki de hayatının her anında eksikliğini hissettiğin bir sevgisizlik. Bu durum, senin ruhunda derin yaralar açmış, içinde büyük travmalara neden olmuş. Sevginin sıcak dokunuşunu, birinin seni düşünmesinin verdiği huzuru özlüyorsun. Çünkü sen, bu sevgiye, bu ilgiye, bu alakaya açsın. Birinin sana ilgi duyması, seni düşünmesi, seni sevmesi... İşte tüm bunlar, senin için hayatın en güzel melodisi. Her bir notada, her bir tınıda kendini buluyorsun. Birinin sana olan sevgisi, senin için bir nevi yaşam suyu gibi. Her damlası seni canlandırıyor, yeniden hayata bağlıyor. İşte bu yüzden, birinin seni sevmesi, senin için her zaman çok daha özel, çok daha değerli, çok daha iyi geliyor. Bu sevgi, senin hayatının en güzel şarkısı, en büyülü melodisi...
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Evet hiç sevilmemiş birisi olarak sevgiye ve ilgiye huzura mutluluğa aşka aç birisiyim... ama bunları kimseden dilenmem ya da kimseden istemem.. beni seven kendisi sevebilir.. ama ben bunun için çaba harcamıyorum
Birkaç kişi senin sevgisiz olduğunu düşünebilir, ama aslında durum hiç de öyle değil. Senin kalbinde sevgiye dair bir eksiklik yok, aksine, kendi kendine yeten bir sevgi bolluğu var. Sen, başkalarının sana olan sevgisine muhtaç olmadan, kendi kendini sevebilen birisin. Bu yüzden kimse seni sevgisiz olarak etiketleyemez. Bir zamanlar insanlardan sevgi beklerdin, onların seni sevmesini umardın. Ancak artık bu durumdan vazgeçmiş durumdasın. Kendi sevgini yeterli buluyor, başkalarının sevgisine ihtiyaç duymuyorsun. Bu durum seni sevgisiz yapmaz, aksine daha da güçlü bir sevgiye sahip olduğunu gösterir. Birçok kişi, sevginin sadece başkalarından alınabileceğini düşünür, ancak sen bu kalıpların dışında bir yol izliyorsun. Kendi sevgini yeterli buluyor ve bu durum seni daha da özgürleştiriyor. Bu yüzden sen, sevgisiz biri değilsin, tam aksine, kendi sevginle dolu bir bireysin
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı.
Sen sevgisiz birisin!
Bir yıldız kadar parlak, bir okyanus kadar derin, fakat bir çöl kadar kuru ve sevgisiz hissediyorsun kendini. Bu belki de senin gözünden kaçan, belki de hayatının her anında eksikliğini hissettiğin bir sevgisizlik. Bu durum, senin ruhunda derin yaralar açmış, içinde büyük travmalara neden olmuş. Sevginin sıcak dokunuşunu, birinin seni düşünmesinin verdiği huzuru özlüyorsun. Çünkü sen, bu sevgiye, bu ilgiye, bu alakaya açsın. Birinin sana ilgi duyması, seni düşünmesi, seni sevmesi... İşte tüm bunlar, senin için hayatın en güzel melodisi. Her bir notada, her bir tınıda kendini buluyorsun. Birinin sana olan sevgisi, senin için bir nevi yaşam suyu gibi. Her damlası seni canlandırıyor, yeniden hayata bağlıyor. İşte bu yüzden, birinin seni sevmesi, senin için her zaman çok daha özel, çok daha değerli, çok daha iyi geliyor. Bu sevgi, senin hayatının en güzel şarkısı, en büyülü melodisi...
Gerçek hayatta gidip birine sevgiye aç olduğunu söyleyebilen insanlar ne olursa sanalda da aynen o muameleyi görürler. Zaten sahte sevgiler ortamında bir de sevgiye açlık dile getirmek hangi gururlu insan kabul edebilir? Eleştiri kaldırabilin biraz.
Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
Geçen sene annemi kanserden kaybettikten sonra sevgiye aç olduğumu farkettim. Karşı cinsler gözümde daha fazla değerli gözükmeye başladı ve onlardan sevgi görme isteğim oluştu. Önceden öyle değildi.