AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Beleşçi, beleş mezar bulsa girecek kişilere denir. Gordugu birisinden bir sigara versene bir lira versene yok bana şunu versene diyen asalak tiplerdir
AA otlakçı yani
Aynen öyle
Aynen dediğin gibi kıza diyorlar ki o kız bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu kalırmış kendine otlakçılık yapacağı birini arıyormuş
O kızla beni tanistirabilirsin. İstediği kadar otlana bilir 🤣(bu ironiydi)
Bir ortama girip kendine otlanabilecegi insanı arıyor uyanık insana yapışmaz ksdkekek
Çıkar ilişkisi 🤣
Bedavacılık her şeyi isteyebilir sigara çakmak yemek üzerindeki tişört mont
Yemeklerini ismarlatiyordu 🤣 gözlügu mu istedi?
İster ister
Birilerinden bedava bi şeyler talep etmek gibi düşün. Sigara, yemek vesaire. Beleşciliğin biraz daha profosyonel hali.
Bir nevi beleşçilik demek. Arkadaşlarından sigara dilenen kişiler gibi düşünebilirsin.
Aynen dediğin gibi kıza diyorlar ki o kız bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu kalırmış kendine otlakçılık yapacağı birini arıyormuş
Kene gibi yapışan tiplerden
Hahaha aynen gizliden çıkar mısın
Seni takip ettim
Köşe baslarinda durarak vatandaşa acıtasyon yaparak para isteyen kişidir
Oo süpermiş
Müptezelin neyi süper
Yorumun süper
diğer anlamı beleşçilik sebebi yoksulluk değil cimrilik
Bilmiyorum ben abimle sinyal yap yani haber ver anlamında kullanıyorum
İş atmak denilebilir : Sosyal medyada tanımadığı kadınların birden çok fotoğrafını beğenip, emojiler 🔥🔥atan erkektir
Yanlış o sosyal sapık oluyor
Sinyal ölmez bir sinyalci sinyalden asla vazgeçmez. Gerçek bir sinyalci hiç bir şeyden mahcubiyet duymaz
Neden peki
Sinyalciler büyük bir saygıyı hak eden insanlar hayatı yaşamanın kolayını bulmuşlardır yolda sigara içersin dal ister falan gibi
Niye utanmazlar sizce ve neden kendi yemeklerini başkasına odettirirler
Dedim ya mahcubiyet duymazlar diye
Utanmiyorlar mi
Yoo 😂
Neden utanmiyorlar çok kucumsenecek bir şey yaptıkları
Onlar cebinden para çıkmayınca umursamıyor
Anladim
Hayatının her anında çevresinde bulunan tanıdık tanımadık herkesin malına yemeğine ortak olan aşağılık insan modeli
Aynen öyle kıza diyorlar ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış
Asalak diyorum ben onlara
Aynen öyle kıza diyorlar ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış
Öyle çok var öyle tiplerden çoğuda esnaflara sarıyor o tipler hangi esnafı kafalasam da yolumu bulsam vs gına geldi bu tiplerden biri gidiyor biri geliyor
Baktı buradan ekmek çıkmaz yol alıyorlar
Nasıllar peki
Nasıllar derken ne açıdan
Yani dedin ya esnafa geliyorlar falan ne yapmaya çalışıyorlar
Parasını yemeye çalışıyorlar
Her biri farklı beklentiler ile geliyor kimi sevgili arayışında kimi günü kurtarma derdinde bir şeyleri bedavaya getirme derdinde, kimi ise bunda para vardır kafeslersem nikah masasına oturursam kendimi garanti altına alırım derdinde vs
Az önce iki tane müşteri geldi dakka bir gol bir tam soruna görüş yazarken yani ilişkiler, toplum iyiden iyiye saçmasapan bir hal aldı özgürlük adı altında fokunu çıkarmaya başladılar. Saygı nezaket diye bir şey kalmadı insanlarda parkta kafede, durakta öpüşüyorsun anladık dükkanın ortasında öpüşmek nedir bu kadarmı yokluktasınız anlamıyorum ki sanki uzun zamandır görüşmüyorlar dükkanın ortasında bu ne rahatlık arkadaş özgürüz istediğimiz yerde istediğimizi yaparız kimse bize karışamaz kafasında bir nesil oluştu
Aynen de öyle dediğin gibi herkes civitti kimsenin saygısı yok birbirine ama bu kız bir ortama girip kendine otlanabilecegi birini ariyor bulunca da yan yana ders çalışıyoruz ayağına yapışmış molalarda ortak olunca hadi yemeğe diyip kendi yemeklerini ismarlatiyordu jddjdjd
Yaparlar evet yapıyorlarda😅artık bütün ilişkiler sevgililik, evlilik vs hepsi çıkar üzerine kurulu kızı erkeği kalmadı bu işin, kız durağa sevgilisi ile geliyor banada kenardan mavi boncuk dağıtıyor kız bana zarf atarken erkek arkadaşı arkasındaki kızla kesişiyor, benim komşu esnaf var evli kadın iki çocuk annesi çıtır kızlar gibi giyiniyor ne kadar esnaf var ise hepsi ile muhabbet ediyor kocası ise işyerinin aşağısında pavyon ofisi gibi ofis yapmış hergün başka bir kadınla aşağı iniyor 😅
Ayy igrendim temiz insanlarda var onlara rast getirsin Allah
Evet çok iğrenç bir ortam maalesef kepazelik diz boyu, amin inşallah
Sigara beleşçi kokocu flan
ispiyoncu demek...
Hırsız çalan
Boş mezar bulsa girer dedikleridir 😄
Bana yazma bir daha
Beleşciler denir
sinyal demek
Hırkızlık
Otlakçılik yapana da diyorlarmis
Aynen oyle