Kişilik & Karakter Son zamanlarda en çok neden yakınıyorsun? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Artık lütfen kış gelebilir mi? Bütün yaşam enerjim sıcaklar tarafından sömürülüyor.🤧 Son zamanlarda en çok neden yakınıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Genellikle hayatta ki adaletsizlikler oluyor bu.. ya da sorunlarım oluyor ama geçecek biliyorum ve sabrediyorum her zaman 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sadece sıcaklardan. Bunaldım, tahammülüm bitti ve dayanamıyorum 🤦♀️ 1 0 Yorumla
Bilmiş_hanım_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Evet çok sıcak ve ben kış insanıyım az kaldı ama 😌 2 0 Yorumla
ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sonbahar gelsin de kış bilemedim soğuğu sevmiyorum 2 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yorgunluktan Çok yorgunum gerçekten 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle zekasız insanlara tahammül edemiyorum. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sıcaklardan yakınıyorum. Seri kış gelmeli.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sürekli platonik aşık olmaktan 1 2 Yorumla Fizyonomistkml 1 yıl Bazen gerekli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Fizyonomistkml yok Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Monotonluk 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. sicaklardan 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yalnızlık 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sağlıktan 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hayat pahalılığı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Genellikle hayatta ki adaletsizlikler oluyor bu.. ya da sorunlarım oluyor ama geçecek biliyorum ve sabrediyorum her zaman
Sadece sıcaklardan. Bunaldım, tahammülüm bitti ve dayanamıyorum 🤦♀️
Evet çok sıcak ve ben kış insanıyım az kaldı ama 😌
Sonbahar gelsin de kış bilemedim soğuğu sevmiyorum
Yorgunluktan
Çok yorgunum gerçekten
Böyle zekasız insanlara tahammül edemiyorum.
Sıcaktan ve mikrop insanlardan...
Anlaşılmamaktan
sıcakne güzel ya mis gibi yaz insanıyım
Sıcaklardan yakınıyorum. Seri kış gelmeli..
Sürekli platonik aşık olmaktan
Bazen gerekli
@Fizyonomistkml yok
Çaresizliğimden
Sana katılıyorum bu sıcaklar bizi mahfetti
Parasızlık
Monotonluk
Sureklı mutlu olmaktan
sicaklardan
İhanetten
Hayat şartlarından
Sicaktan