Kişilik & Karakter Ne sevgiden anlarsın ne sevilmekten anlarsın sen nasıl bir insansın? kxnan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevenin değerini değer verenin değerini anlamazsın Güncellemeler1 yıl Yardım edecek kimse yokmu Ne sevgiden anlarsın ne sevilmekten anlarsın sen nasıl bir insansın? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. sevilmeyi bilen yok maalesef 1 0 Yorumla
Sonbahar_94 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Kimsenin yaptığı yanına kalmaz, üzme kendini 0 3 Yorumla kxnan 1 yıl Bana yardım et kxnan 1 yıl Yabangülü21 kxnan 1 yıl Engelledi mesajların altına yorum atarsan beni engeli kaldırsın lütfen rica ediyorum
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Ben buyum iste 1 0 Yorumla
εsιмкαℓвιмү Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl @Yabangülü21 0 5 Yorumla kxnan 1 yıl 😭😭😭😭😭😭😭😭 Yorumla εsιмкαℓвιмү 1 yıl dur ağlama sakin ol biraz sohbet etmek istermisin sana bi hikaye anlatayımmı Yorumla kxnan 1 yıl Evet Yorumla εsιмкαℓвιмү 1 yıl sana yazamıyorum gel abiş Yorumla kxnan 1 yıl Biliyorum buyur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevilmeyi bilen yok maalesef
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz, üzme kendini
Bana yardım et
Yabangülü21
Engelledi mesajların altına yorum atarsan beni engeli kaldırsın lütfen rica ediyorum
ölemi dedi
Ben diyorum
Ben buyum iste
@Yabangülü21
😭😭😭😭😭😭😭😭
dur ağlama sakin ol biraz sohbet etmek istermisin sana bi hikaye anlatayımmı
Evet
sana yazamıyorum gel abiş
Biliyorum buyur