“E hadi çıkkkkk!” sesleri yükselirken sen hala izlediğin videodan da tuvaletten de çıkamadıysan…. Aradığım kişi sensin çünkü eşimle aynı insan olabilirsiniz. 😂
Kabul edelim ki erkekler tuvalet molasını uzatmak konusunda çok iddialılar. 😩 Eğer bir de evde tek tuvalet varsa, kapıda asker gibi beklettikten sonra “ne bu tantana” bakışıyla tuvaletten çıkışı ve “Tuvalete telefonsuz girenler ne yapıyorlar duvarlarla mı bakışıyorlar?” açıklaması yok mu? Anlayamazsınız… 🙄 Hangi içerik seni o kadar sardı da dakikalarcaaa kalabildin merak ediyorum. Ve bu koku neeee?
Sizin evde de böyle durumlar yaşanıyor mu? 📱🚾 Mesela, izleyen tarafsanız ne izliyorsunuz, bekleyen tarafsanız beklerken ne yapıyorsunuz?

Peki, siz hiç o beklemenin ardından tuvalete girmek zorunda kalıp havasızlıktan boğulma tehlikesi atlattınız mı? Ben yaşadım ve hiç kimseye tavsiye etmem. 😅 Aramızda geçen şu diyaloglar artık günlük rutinimiz haline geldi:
+ Hayatım içeride hayatta kalmayı nasıl başardın? Valla büyük başarı. 🫢
- Biraz hayat mücadelesi verdim ama yıkılmadım, ayaktayım. Ee, bu arada sen neler yaptın? 😂
+ Neler yapmadım ki. Sonuçta bi’ kitap bitirecek kadar vaktim vardı. 🙄
Kendi kitabımı da yazabilirdim, adı da şu olurdu mesela: Küçük bir tuvalet meselesi. 💔
Beklemekten daha kötüsü sizi karşılayan o koku aslında. Eşimin tuvalette izleme alışkanlığı durdurulamazsa benim de güzel koku sevdam durdurulamaz ama nasıl? Buraya bir dıp tıss geliyor! 🥁 Dün akşam dedim ki kendi kendime: “Beklemekten yoruldun ama kötü kokudan yorulma. En ferah tuvalet molası deneyimi için tak bi’ Domestos.” 🌸🍃😍
Gittikçe uzayan tuvalet molalarında bu güzel kokuların da etkisi olabilir mi? Ne dersiniz? 🥹

Domestos ile tuvalet molalarımız artık çoook ferah. 😍 Hadi sen de tak bi’ Domestos hem senin hem eşinin tuvalet molası keyfi #Durdurulamaz olsun. O kadar bekledikten sonra kötü kokuyla değil, misss gibi ferahlıkla karşılaşmak hakkımız. 😝💪
Eşim Domestos ferahlığında tuvalet molasındayken tüm evi temizlemişliğim, bulaşık makinesi yerleştirmişliğim hatta tülleri yıkayıp asmışlığım bile var. 😂 Sizde durumlar nasıl?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer