Kişilik & Karakter Günaydın, gönlünüz zengin midir, cimri midir? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Uyduralım adına denirse şiir olamayız şair. GÜNAYDIN Param yokGözüm tokÖmrüm belki az belki çokÇalışırım bedenimleYorulurum zihnimleBir gün dönüp bakarsam geriyeGülücükler bana en güzel hediyeGünaydın, gönlünüz zengin midir, cimri midir? Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Günaydın, gönlünüz zengin midir, cimri midir? Cevapla En Güzel Soruları Hediye Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. para gelip geçergüzellik makam gelip geçercebi dolu olupgönlü fakir olanı kim seçerzengin olupmuma benzeyenışığını kendine gizleyenkişiliği ile değilserveti ile övünenkalbi boş insanı kim seçer 1 2 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Helal olsun abi 👏👏 Yorumla bfbfatih 1 yıl teşekkür ederim Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl günaydın 😊valla zengin gibi duruyorda bol kesedende kolay atılıyor biliyormusun acaba cok zengin olsam yine gönlüm zengin olurmuydu diye düşünüyorum bazen 1 2 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Olursun ya insanın özü değişmez değişir gibi olur yerini bulur 😎 Yorumla portakallıjöle 1 yıl 😀😀 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Günaydınlar efenim 🌹🌱🌹 bizim hem cebimiz hem gönlümüz zengindir çok şükür 1 3 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Maşallah ablama 🧿🌹❤️ Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙏❤️❤️🌹🌺 Yorumla Pars98 1 yıl Abla olarak elini öpelim o zamanRayaç kaç abla Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. Zengindir hiç cimri biri olmadım bazen olmak gerekiyor 😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Günaydın gönlüm her zaman için zengindir benim 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Gönlüm zengin demek az kalır, okyanus gibidir! 2 2 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Helal olsun 👏 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl EyvAllah abi Allah razı olsun ama isteyerek olan bir şey değil böyle olmak istemezdim hayatımı şey ettiler yani fakat tutamıyorum kendimi 😅 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Hep sonradan gelir aklıma her anlamda fakir olduğum... 1 1 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Gurur bize bu almak değil alamıyor olmak savurganlıktan korur. Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gönlüm zengin, cebim fakir. Günaydınlar 😂😂 2 2 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Günaydınnnnn Yorumla Elleira 1 yıl Ohhh ne güzel n'li Günaydın mesajı bunlarrr🥰 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cömertlik her kula nasip olmuyor.Cebimde gönlümde zengindir. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Cimri değilim.. cimrilik hastalıktır 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Gönlüm her zaman zengindir tabi değer bilene 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Gönlüm zengin 😅😅 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Gönlüm zengin, olsada beş krş etmiyor. 0 0 Yorumla
yenidendogdumbennn Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 95% 1 yıl Günaydın, zengindir elhamdülillah 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Zengindir 0 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Zengindir 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. fazlasıyla zengin 0 0 Yorumla