Kişilik & Karakter Küfür içermeyen en büyük hakaret nedir? 1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bilenler yazsn bakalm🤭 Güncellemeler1 yıl Süper soru 💫 Küfür içermeyen en büyük hakaret nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bence kişiyi umursamamaktır 0 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Samimi öz içten düşüncem şu: Birine Yok hükmünde" demek, küfür içermeyen en büyük hakarettir. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben bunu evliyken eski karımdan duydum... Buraya yazamayacağım kadar kötü... 0 2 Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Olsun yaz belki birilerine ilham olur 😄 Banker_Bilo 1 yıl Yok... Kimse kimseden duymasın...
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Adam sandık foss çıktıVıttırı vızık adamlar😂 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Musalla tasindayken yalan konusturma bizleri lutfen 0 0 Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl en sevdiğin çorabınla ıslak tuvalet terliğine sok ayağını 0 1 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl bu nasıl Yorumla
MehmetDemirrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. annesi belli bir meblağ karşılığında hizmet verenin çocuğu 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Allah seni RTE'nın oğlu bilal gibi yapsın... 0 1 Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl 😄😄😄 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Besinlerin oksitlenmiş kalıntısında boğul 🫶🏻 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Senin hamurun necaset ile yoğrulmuş anan seni dogurmamis sıçmış.. 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Vucuda yapışan ıslak duş perdesi seni... 1 3 Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Bu nasıl laf 😄😄😄 Yorumla psychoparadıse 1 yıl Nefret ediyorum o ıslak perdedn asdkjlanbfajkf Yorumla 1böğürtlenmasalı 1 yıl Yemnlen çok güldüm 😄😄 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. sende kendine adam mı diyorsun? 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Argo kelime ile laf dalaşı yapmak 0 0 Yorumla
degersizuye Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Utanmaz arlanmaz 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Git başımdan de gitsin 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Adam sandıklarımiz madam çıktı 😀😀 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Sende erkekmisin be 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. popolar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bence kişiyi umursamamaktır
Samimi öz içten düşüncem şu: Birine Yok hükmünde" demek, küfür içermeyen en büyük hakarettir.
Ben bunu evliyken eski karımdan duydum... Buraya yazamayacağım kadar kötü...
Olsun yaz belki birilerine ilham olur 😄
Yok... Kimse kimseden duymasın...
Adam sandık foss çıktı
Vıttırı vızık adamlar😂
Musalla tasindayken yalan konusturma bizleri lutfen
en sevdiğin çorabınla ıslak tuvalet terliğine sok ayağını
bu nasıl
annesi belli bir meblağ karşılığında hizmet verenin çocuğu
Allah seni RTE'nın oğlu bilal gibi yapsın...
😄😄😄
Besinlerin oksitlenmiş kalıntısında boğul 🫶🏻
Senin hamurun necaset ile yoğrulmuş anan seni dogurmamis sıçmış..
Vucuda yapışan ıslak duş perdesi seni...
Bu nasıl laf 😄😄😄
Nefret ediyorum o ıslak perdedn asdkjlanbfajkf
Yemnlen çok güldüm 😄😄
Bence kimseye söyleme boş ver değmez
sende kendine adam mı diyorsun?
Argo kelime ile laf dalaşı yapmak
Karaktersiz haysiyetsiz
Utanmaz arlanmaz
Git başımdan de gitsin
İnsanlığımdan utandım
Tualet terliği
Adam sandıklarımiz madam çıktı 😀😀