Benim sarıya kaçan kumral, 1.80+, türk, motorcu, aynı zamanda gitarist erkeklere zaafım var:)
Not: Azerbaycanlıyım
Not: Azerbaycanlıyım
hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum hicbirzaman gitmeyecegim sonuna kadar hep seni birtek seni sevecegim diyenlerin su an hicbiri yanimda yok yarı yolda bırakılmaya alıskınım cok sevdim ama hicbirzaman sevilmedim sevilmiyorum sevmiyorlar kaderimdir dedim uzulmedimki ruhum hic iyi degil hislerimi kaybettim hissizlestim geriye bir yasasamda olu bedenim kaldi sadece yasayan oluden farkim yok herzaman yasadigim bir duygu zaten ben herzaman mutsuzum yorgunum uykusuzum halsizim hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum iyi degilim manyagim psikopatim sizofreni hastasiyim deliyim narsistim mazoistim asiri derecede cok takintiliyim asiri derecede cok kiskancligim var cok sinirli birisiyim kendi kafamda bazi seyleri kurabiliyorum psikolojim bozuk sizofrenim coklu kisilik bozuklugum var kendimi kolumu kesiyorum kendime vuruyorum duvara vuruyorum duvarlara yumruk atiyorum koluma jilet atıyorum herseyi kırıp dokuyorum sigara alkol met esrar uysturucu iciyorumm acı cektigim ne varsa herseyi iliklerime derinliklerime kadar hissedip sabaha kadar agliyorum sonrasinda uyuya kaliyorum kendi kendime guluyorum gulesim geliyor bir anlik geceleri uyuyamiyorum sabaha karsi uyuyorum biri beni durtuyormus gibi hissediyorum bir anda gulunce duygulaniyorum herkesten herseyden uzak soguk kalmak istiyorum cabaladigim herseyin enkazinda kaldim ben aglamaktan nefes alamadigim gece yanimda kimse yoktu icimdeki cocugu mahvettiler dayanacak halim yok cok yorgunum kendi icimde kayboldum kimse cıglıklarımı duymuyor..
Cevap
12Cevap
Zaafım yok benim.
Motor ✅
Gitar, bateri, piano ✅
Meslek ressam
İyiymiş peki dış görünüş?
Şöyle diyeyim bu zamana kadar hep bana teklif edinildi ve bir kızla arkadaş olmaya çalıştığımda yavşamayan kız hiç görmedim
Tamam ama sorumla alakası yok
Siyah saç siyah göz uzun kirpikler keskin hatlar sportif bir vücut. Oldu mu?
Bi görmek lazım
Görüp napacan nikahına mı alacan
Evlilik için çok gencim
Evlilik biyolojik yaşa bakmaz, evliliğin gerektirdiği akıl olgunluğuna bakar. Bu yüzden ben de dünyanın en güzel kadınıyla evliyim.
Peki demin niye kendini bana ispat etmeye çalışıyodun
İspat etmek istesek direkt fotoğraf atarım, sen sordun bende söyledim sadece :)
Karşı cinste cinsel olmayan fiziksel yerine zaafım var.
Merhaba,
Aşka zaafım var! 😅
Azerbaycanlıysan bence sana kriter lazım değil.
olur öyle şeyler azerbaycan kızlarının özünde :D
Deri latex yüksek topuklar
Sevdigim insan dısında bir seye olmaz
Günaydın erkencisin
Günaydınn öyle oldu galiba
Nasılsın
İyiyim sen
Yataktayim kivraniyorum kötüyüm
Niye noldu
Her sabah ki gibi libidom tavan
Ok
Kac yasindasin