Yani zamanında ilkokul arkadaşlarım vardı ilkokul bitti bi daha hiç birini görmedim ortaokul arkadaşlarım vardı ortaokul bitti ozamanlar internetten yazışıyoduk baktım hepsi beni engellemiş lise arkadaşlarımda aynı şekilde üniversite bitti geçen bi arkadaş gördüm markette daha 2 3 ay öncesine kadar okadar sohbetimiz vardı adamla bütün gün bütün gece markette beni gördü hiç tanınamazlıktan geldi hayat böylemi sizce 1 selam vermeyi bile çok gördü adam?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bir zamanlar hayatımızdaki insanların adlarını bile unutuyoruz çok üzücü
insanların birbiriylen işi bitene kadar yolu bitene kadar baya adam 1 saniye bana selam vermek bile istemedi kim bilir demiştir boş ver bunu bi daha hiç görmem bile ne selam vercem halbuki okul zamanı olsa beni orada 1saat lafa tutardı hayat böyle işte
o yüzden kimseye değerinden fazla anlam ve değer yüklemeyeceksin işte hayat böyledir
Yaw aslında insanlarda haklı yani değer verip vermemeyle alakası yok seninde mesela bi şeylen işin bittiği zaman o şeyin senin için bi önemi kalmaz benim içinde aynı şey geçerli
Ama 1 selam da verebilirdi okadarda değil
gayette var, bir zamanlar olduğu gibi değer vermeseydin şu an selam vermemesine bu kadar takılmazdın
Bu kadar derken bu kadar olduğunu nerden çıkardın ben genel konuştum o olayıda sadece örnek olarak gösterdim öyle kafaya taktığım falan yok çokta umrumdaydı çevrem arkadaş dolu yeni birini bulurum arkadaşmı yok ki öyle bi değer verdiğimi nerden çıkardın okadar bilip bilmeden konuştunki
Değer verip vermediğini nerden bılıyon üstelik 🤣🤣🤣
kanka gelip soru sorma o zaman madem değer vermiyon niye bu kadar taktın mevzuya s*ktir et geç aq
La sanane sanane sanamı soracam bide küfür ediyo ne alakası var soramazmıyım mevzuya taktığım falanda yok sadece aklıma öyle esti sordum ki sadece o arkadaşla alakası yok soruda ilkokul ortaokul lise bütün gelmiş geçmiş arkadaşlar hakkında sormuşum dikkatli okursan sanane aq benim sorumdan
Bide o arkadaşı olaya ne bağladın bu kadar ben genel konuştum
la mal mısın aq soru soruyon cevaplıyoz madem kimsenin cevap vermesini istemiyon kapa o zaman herkese? bak arkadaşım çattık ya
Kimsenin cevap vermesini istemiyon değil geldin başta sen olayı büyüttün bide üstüne kendini haklı çıkarıyo kardeşim madem hoşuna gitmedi cevap verme zorundamısın hem git sorumun altından bilip bilmeden yok değer vermiyceksin şöyle böyle
Mevzuya taktığım falanda yok sadece sormak istedim napıyım yani canımımı alacan ne büyüttün bas git beğenmediysen sorumu başkalarınınkini cevapla
Sanamı soracam senkimsin bu uygulamada
lan hasta mısın aq fikrimi söyledim alt tarafı bana sor mu dedim aklın kıt mı senin? yarım akıllı ya zihinsel engelli raporun kaç %? merak ettim
İşte insanlar böyle okadar haksız olduğu yetmemiş gibi bide kendini üste çıkardı a. Kdumun embsili ulan ne fikrini söyledin geliyosun bilip bilmeden değer verdin şöyle böyle zannedersin beni gerçek hayatta tanıyo o arkadaşlan ilişkimi biliyor bilmemne lan git sorumun altından bide engelli raporun kaç diyo senin kaç asıl akli dengesiz türkçen yokmu senin git sorumun altından
Tepki gösterince de suçlu oluyoz aq
engellesene beni allah aşkına ahajajjsowjw yarım akıllı ya
La gizli üyesin Allah aşkına nasıl engelliyim🤣🤣🤣 bide üstüne yarım akıllı diyor sen çok akıllı olsan 1 saattir defol git diyorum türkçen yok herhalde gitmiyosun 🤣🤣🤣 bi insan bu kadar arsız olmaz ya sen engelle beni engellemeyi bilmiyonmu uygulamada yenisin herhalde 🤣🤣🤣hem kendini gizli moda almiş hemde beni engelle diyor
Allahım sen sabır ver
niye uzun uzun satırlar yazıyon madem arsızsam? mal herif
Yaw arsızsın 1 saattir sorumun altından git diyorum kardeşim yeter mq ya
mq ne la dc bebesi
Soruyuda silmek istemiyom bu yaptığın arsızlıl başka ne?
kanka hiç arsızlık barındıran bir şey yazmadım sadece insanlara değer vermeyeceksin diye hayata dair bi söz söyledim hemen savunmaya geçtin yok nerden biliyon yok sana mı sorcam. direkt sana insanlara fazla değer verme falan demedim hayatta kimseye fazla değer vermeyeceksin dedim. lafları g*tünden anlıyosun bu yarım akıllılık değil de başka ne?
Yaw tamam kardeşim benimde hatam olabilir ama 1 saattir sorumun altından git diyorum bu arsızlık değimi Allah aşkına yazmaya devam ediyosun tamam haklısın oldumu git yaw git be birader
1 saattir git diyorum hala yazıyosun bu arsızlık işte laftan anlamama
Çünkü insanlar değişti