Mümkün değilmi gerçekten. Her sohbetin sonu o konuya
varmak zorunda mi. Yokmu bir beyefendi arkaşlik dostluk nedir bilen
varmak zorunda mi. Yokmu bir beyefendi arkaşlik dostluk nedir bilen
Sen barutla ateşi yanyana koymaktan bahsediyorsun... Erkek ve kadın bir zayıf anında hata yapmaya mecburdur.. Duygusal bir anda, kötü bir günde, bir çok zayıflıkta en yakınımıza sarılırız.. Hata yapmaya açık anlarımızdır.. Erkek ve kadın biyolojik olarak birbirine karşı istekli ve zayıftırlar.. O yüzden ilişki dediğimiz şey vardır ve bir erkekle bir kadın yaşar.. İki kadın veya iki erkekte bu yaşanmaz.. Siz arkadaş gibi bakarım desenizde karşınızdaki öyle bir an gelir bunu yapamaz ve hata ortaya çıkar..
Erkekle kadın iş arkadaşlığı dışında arkadaş olamıyor veya kalamıyor. Nedenleri belli Sen istediğin kadar öyle olması gerektiğini söyle dur bir şekilde duygusallığa gidiyor ucu. Benim de var üniversitesiden ve iş ortamından kadın arkadaşlarım ama sınırları iyi çiziyorum.
Belli olmuyor ama işte Burada seviye çokta gelişmişte değil açıkçası
Cevap
27Cevap
Yapılmaz çünkü yanlış
Burada çok uzun zaman resmini de VS görmeden cinsel sohbete girmeden dost olduğum evli arkadaşlarim oldu.
Sonucta dostluk ayrı bisey
Bizim toplum fesat evki kadının da gayette arkadaşı olabilir
Arkadaşlığı dostluğu kendi cinsin bilmiyor tabi illa karşı cins olacak çünkü aynen, ırıspılık moda olmuş utanmadan da şu soruyu sorabiliyo
senin gibilerin nesli tükenmediği için aşinayı evet keşke tükenseniz
Aynen o yüzden kocan uyuttuysan şimdi git birilerine yavşa çoğalırsın hamam böceği gibi midesiz karı
Seviye sensin aynen😂
Ilk bakista herkes dunyanin en samimi insani. 2. Evreye gecildiginde ufaktan bi the walking dead serisine geciyor beyefendiler
İnsanların önyargılarını kırmak kolay değil.. hiç bir zaman zorunda değil illa.. sohbetin konusu oraya da gitse bir mana anlam çıkartmak ta yalnış
Nasılsa görmeyecem nasılsa karşılaşmayacam yanayana gelmeyecem düşüncesiyle daha açık konuşuluyor.. daha futursuzca ilerliyor haklıısn.. beklentisiz yaşamak güzel bence.. açıkcası bir çok evli ile konuşmam oldu.. bekarkende evliykende.. sınır çizmek ne kadar mümkün doğru bilemiyorum sohbetin samimiyetin nereye barabileceğini anlamak zor ama niyet dediğin giib bu olmamalı orası kesin
İnsan tanımak farklı hayatlara misafir olmak güzeldir başka hikayelerde olmak.. yazabilirain istersen
Bi. Şekilde varıyor ama oraya
Benim de evli bi kadın arkadaşım vardı döndük dolaştık o konuya girdik ama sadece sohbet ettik
Yooo gayet normal di eşini de tanıyorum o da arkadaşım
Bişi yaşamadık ya sadece olan bir olayı anlattı sende yaptın mı falan dedi bu şekilde yani
Zaten olmaz ki öyle bir şey sadece akıl aldı benden bilmiyorum belki de istedi ama ben oralı olmadım
Teşekkürler
Sizi bilemem ama biz erkeklerde başkasının eşiyle arkadaş olmak yasak.
Karşımızdaki hemcinsimize saygımız var, onun özel alanına giremeyiz.
Evliyken bir kadınla bir erkek arkadaş olabilir bunda sorun yok. Ama kadın genelde arkadaşlığı duygusallığa taşıyor ben de ben sevmiyorum o yüzden.
Başarabilen insanlara da biz denk gelemiyoruz.
Valla sınırı olmayan kimseyle konuşmam tanışmam
O yüzden kabuğumda kalmayı tercih ediyorum. Maalesef ki işim kadınlar. Uzak kalmam imkansız orası ayrı
Öyle olmasam işimi yapamam. Her muayene masasına yatanı hayatıma almıyorum herhalde.
Teşekkür ediyorum. Koruyorlar mı bilemem ama mesafemi bilirsem sorun yok
👍 takip attım yazmak isterseniz yazabilirsiniz.
Yazamazsınız çünkü Xperiniz yetmiyor. Siz de takip atın isterseniz.
E maalesef öyle oluyor burası Avrupa degil ki normal olsun
Ne alaka lan erkeğin nasıl kadın arkadaşı kabul edilmiyorsa kadının da erkek arkadaşı kabul edilemez
Yani sen izin verdiğin ölçüde yaklaşır erkek
Neden erkek arkadaş olunacak kadın mı kalmadı memlekette
Olmazzz. Sen belki saf düşünüyorsun ama erkekler öyle düşünmezz
Çok sayıda erkek tanıdım. Geneli öyle knk.
Sen evliyken neden bir erkeğin arkadaşlığına ihtiyaç duyacaksın ki?
Kızlarla arkadaş ol.
Dıştan erkeklerin öyle göründüğüne bakma. Yeri gelince dedikonun kralını yapıyorlar. Hatta şu kadın bana hasta yakında ayarlayıp donunu indircem diye.
İşte sana kendini öyle tanıtmıyor.
Mesela sen evlisin diyelim. Bir tane erkekle de arkadaş oldun, konuşuyorsun ve bi kahve içmeye gittiniz. O an boşluğuna geldi ve gülüşü, bakışı hoşuna gitti içinden de hoşlanma geçti. Ne yapacaksın?
Ya da aynı şey sana değil erkeğe oldu, senin de aklını karıştırmaya başladı.
Senin evliliğin, yuvan, ailen, çocukların riske girmiş olamayacak mı?
İşte bazı şeyler irade dışı gelişiyor. O an belki eşinle aran iyi değil, boşluktasın ki her evlilikete böyle şeyler oluyor. Bir bakmışsın kaptırmışsın kendini. O yüzden o topa girmemek lazım.
Ki sen kendi eşini düşün. Senle evliylen bir kadınla da arkadaş olmuş. Arada yemeğe, sinamaya vs. gidiyorlar. Kadını da sen gördün ve kadın aşırı derecede güzel. Sen eşini kıskanmyacak mısın? Kuşku düşmeyecek mi?
İşte arkadas olacagizya her seyi paylasmak icin sevinci hüznü neden kurt kuzununun zayif anini beklercesine esimle aram bozuk diye arkadasima kaysin gonlum ya da onun bana ayni sekilde. Erkek kanka muhabbeti kadin kanka muhabbetinden farksiz bir istek bu benimki. Tek fark biraz daha seviyeli kaliteli bir arkadaslik iliskisi
Zor bulursun. Ha bi de o kişide öyle bir şey farkedersem arkadaşlığımı bitirim dedin ya. Hadi o kişi sana kafayı taktı, arkadaşlıpını bitirmek istemiyor. Hatta sana iftira atmakla, adını çıkarmakla tehdit ediyor. Sen ne yapacaksın söyle?
Sen insanları hayatta tanımıyorsun. İnsan 20 yıllık eşinin bile sonradan ne halt olduğunu anlıyor. Ben 15 yıllık arkadaşından bile kazık yedim. Atalarımız bile dostuna güvenme yarın düşmanın olur demiş. Bak sorduğun soruya bile çoğu erkek benimle aynı görüşü paylaşmış.
Bu arada sen evli misin?
Pek 34 yaşında evli biri olarak. Kendinin tasvir ettiği biçimde erkek arkadaş bulabildiniz mi?
Sorunun cevabı da bu işte. Belirttiğin gibi arzularla olmuyor bu iş maalesef.
Bu yaşa kadar öyle biri bulsan bulurdun zaten.
Açıkcası bu yaşta olmana rağmen hayata karşı bu kadar tecrübesiz ve saf düşünmen beni şaşırttı. Ben senden de küçüğüm, 30 yaşında ve bekarım.
Arkadaşlıklar arayışla değil tesadüflerle olur. Geçmişine iyi bak, mutlaka yediğin bir kazığı, kandırılmayı, satılmayı göreceksin. Ya da senin çok fazla bir arkadaşın olmadı, asosyal kapalı bir hayat yaşadın.
Ne iş yapıyorsunuz?
Adına sevindim. Şimdi de şöyle bir sonuç çıkar; bu kadar sosyal bir insanken ve bu yaşa gelmiş biriyken sağlam dediğin gibi bir erkek arkadaşın karşına çıkmaması her şeyi açıklıyor zaten.
Sen samimi bir dostluk arıyorsun, sırdaş kara kutu arıyorsun. Ben de seni tanımam etmem. Zaten hümanist bir insan olmayı bırakalı uzun zaman olmuştu ama sana bu isteğinin zor ve riskli olduğunu anlatmaya çalıştım. Yoksa kimsenin hayatı beni zerre kadar ilgilendirmez.
O malun konuları konuşmamızı gerektiren bir durum yok. Sorduğun soru belli ben de fikilerimi söyledi. Bunları senin iyiliğin için söyledim, yanlış anlama. Yoksa direkt olmaz öyle şey diyerekte geçiştirebilirdim. Kendim erkek olduğum için ve erkek psikolojisini iyi bildiğim için ve tecrübelerime dayanarak sana yardımcı olmak istedim. Ben de sana sohbetin için teşekküt ederim.
Rica ederim. İstersen paykaşmak konuşmak istediğin şeyler varsa her zaman yardımcı olmak isterim. Sen de zaten iyi düşündüğün için bunları yazdın.
kadın erkek arasında arkadaşlık olmaz ama kontrol bilen olgun insanlar ayarları canlı tutar işte ;)
Öyle birisini bulmak zor ama var öyle saygın dürüst insanlar
Vardır elbet birisi neden olmasın
Bende aynı şekilde bayan arkadas istiyorum ama çıkmıo hep geçici
Yapılır tabi seninde canın var
Değil çünkü fesatlık girer araya
Neden olmasın vardır tabi ama bu sitede zor
maalesef bende inanmayanlardanım.
Neden olmasin adamina gore bizde
Evliyken karşı cinsten arkadaş olamaz arkadaş istiyen kişi aldatmak için istiyordur başka bi acıklamasi yok
Hayir hiçte bile degil artik evlisin bi kendine gelmen gerekiyor ben evli bi kadinla arkadaş olmam olucaksamda niyetim farklidir ki arkadas olmusumdur yazik...
Eşin buna izin veriyorsa bizim tabirimizde alaga*** denir 🐣
Yaaa ablam yanliş seyler bunlar ya :(
Anlamana sevindim ablammm
yapılır
arakadaş yani
Eee dene
Vardır
burada çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?